Jag kan allt

Alla inlägg under september 2015

Av Isabella - 7 september 2015 19:09

 Hej  på er !

Vill börja tacka er mina läsare .  Jag har fått betydliget mer följare än vad jag kunde tänka mig. Förr låg det runt 30 per dag och nu är jag upp i ca 80 per dag .

Trevligt att det finns så många där ut som vill följa mitt helt vardagliga liv som inte alls är något specielt.    

Idag har jag gjort något jag tycker är väldigt jobbigt. Jag har sjukskrivit mig. . . . Redan i lördags ringde mina kollegor och frågade om jag inte kunde tänka mig att gå ut i söndag och jobba pga sjukdom. Men det var jag tvungen neka för jag hade då redan börjat festa och visste att kl 7 på söndag morgon skulle jag inte vara i form för att cykla runt och leka pigg glad.

Och det skär i hjärtat när man ser att dom har fått springa som kaniner hela helgen. Så jag lovade min kollega Eva att nu skulle hon få åka hem och vi skulle ta över idag. Men så vart det inte för mig. Min rygg är inte bra, så jag sjukskrev mig idag och i morgon    Förlåt mig Eva för att jag ljög.

Idag har jag därför pendlat mellan stå ställning och ligg ställning. Har även lagt varma saker på min rygg och ätit popcorn (vad nu det har med min rygg att göra). I Morgon ska jag försöka ta mig en promenad för det är bra för ryggen har jag hört och mitt fläsk.

Jag har även nu ikväll börjar måla igen. I helgen har jag faktiskt målat min klädes ställning och nu håller jag på att måla hallspegeln.

Har även idag ringt och irri beställ möblerna till hallen så nu hoppas jag dom är på G till mig.

Idag ska jag även sova själv. Jag är absolut inte rädd för det men det är en STOR omställning att sova själv. Har man sovit med någon i 20 år tid så är det klart att det blir lite konstigt när man helt plötsligt kan rulla runt hur mycket man vill.   

Det slog mig idag att det inte är allt för långt bort tills jag har ett äventyr att fara på. Jag hade nästan glömmt att jag och Stina ska på en mini helg till Luleå och se Mia Skärringe. Fan vad trevligt det ska bli. Tror jag ska lägga in en växel på träningen och välja bort alkoholen ett tag fram över.

Träning och alkohol går verkligen inte hand i hand. För efter varje fest helg så innebär det att man måste äta chips,pizza och godis. Så om jag underviker alkohol och tränar så kanske jag har en chans att förbränna lite fett och komma lite i form. En kollega på jobbet kör ju järnet nu. Hon matar sallad hela tiden. Så snart är hon skit snygg och har förmodligen mer kondis än jag. Jag känner att tävlings människan i mig kommer fram och jag måst komma igång (JA JAG VET JAG HAR SAGT DET FÖRR) men låt mig bara säga det så känns det bättre.       

Nu mina läsare blir det ett andra varv på spegeln.

Kort kommer senare på mina vita saker.

Kram på er och fortsätt följa mig.








Av Isabella - 6 september 2015 18:41

God afton min läsare!

Söndagkväll och jag har en del att berätta för er.

Fredag slö köpte vi pizza för att vi hade en del att stå i inför lördagen. Vi flyttade nämligen nästan dom sisa sakerna till Micke och föreredde för lördagen då han hade fixat slät och vi skulle ta vå möbler och lite kartonger till Innasjön. Han är tvungen att magasinera en dela saker tills han förhoppnings vis får en egen lägenhet.

Lördag klev jag upp kl 7.00 och dolade på i min ensamhet. Sedan efter en stund komme Micke upp och då bar det iväg och hämta släp.

Sedan hemma igen så började detta förbannade bärandet. Allt gick väldigt smidigt och vi hade hunnit fixa hans saker till 11. Då var vi åter i stan och då var det min byrå som skulle hämtas på Pingstkyrkans seconhand butik. Tung och otymplig bänk. Men det var ju bara att bita ihop och bära. . . . .   

Sedan hem börja städa och få i ordningg här hemma. sedan efter jag städat var det dags igen att bära mina två byrårer på plast. Den i hallen blev ju bra, men givetvis var sko hyllorna ivägen och jag blev tvungen att skruva ner dom.

Självklart var dom fastskruva med "torks skruvar"    Så sökande efter en torks mejsel börjades. Efter många svordomar och irrition så hittade jag en mejsel och fixde det. Nu är NÄSTAN alla min nya möbler på plats och nu fattas det bara lite målar färg på dom. Det kommer att bli snyggt tror jag.

Lördag kvällen spenderade jag med min underbara tjej kompisar Sara,Stin och Emelie. Vi åt middag och sedan blev det krogen. Allså jag skulle verkligen vilja lägga ut en video på Emelie när hon lär oss en sång. Hon sjunger "Alice" fast på bonska. . . .  Allså det var fan det bästa på hela kvällen. Hon är kung på den och ni som känner henne så ta och be hon sjuga den. För den är betydligt bättre och roligare än orginalet.

En jätte trevlig kväll med många dskutioner och skratt.

Att få ha kompisar som verkligen tycker om en och visar det måste vara det bästa som finns och jag kan säga att dom här tjejorna gör verkligen det och jag dom.

Idag då . . . har bakis känslan funnis typ i en  timme i morse, plus att jag träningsvärken från hell i mina armar!! I morse kunde jag inte försvara mig själv när Micke drog av mig täcket. Jag kunde fan inte räta ut mina armar     Sedan har jag pillat på här hemma idag.

Jag har städatbort efter igår, stöd sovit ofrivilligt, målat en sak vit, och lagat mat.

Så nu sitter jag och väntar på Micke som är ute och leker med sin leksak, men som jag tror längtar lite efter mig för han har skickat några gullig meddelande.

Men han kommer väl när han kommer.

Nu till mitt jävlande. . .

Jag måste ta bort en garderob i min hall för den har gått sönder invändigt och den är bara skrot. Så jag har funderat typ i 4 års tid hur jag ska fixa en ny hall och hur jag vill den ska se ut.

Och nu ÄNTLIGEN har jag hitta den perfekta lösningen på det.

   

Detta kommer att pryda min hall och det var inte alls dyra heller. MEN nu har jag försökt köpa dom i typ en timme !!!

Och jag kan fylla i allt vad jag heter och bor och vilken frakt jag väljer, MEN när jag ska gå vidare för att betala så går det inte ???? Har provar på både paddan och datorn och det går INTE !!!   

Så inpulsiv som jag ärså tänkar jag att

-Ja jävla skit då riger jag och beställer då. . . .

Men NÄÄÄÄ dom har inte öppet helger ?? VA ?? HALENS ???

Börja sätte in säljare på helgerna och kvällarn för böveln. När jag vill köpa så vill jag köpa NU ! Inte i morgon   

Så MÅSTE jag vänta tills i morgn på att få beställa dessa saker.

Nu mina läsre har jag beklagat mig om mina meningslös problem så nu ska jag ta och klunka i mig Zero och sedan ta mig en rök. Är kanske säker på att min remiss på rökaväjning kommer i vekan så bäst passa på att röka så länge man kan.

Kram på er så hörs vi en annan dag då jag har ett nytt lyx problem.


Av Isabella - 1 september 2015 13:58

Herre gud mina vänner   

Just nu idetta läga ska jag berätta för er att NU är jag

ISABELLA LINDGREN SKULDFRI   

Dom har nu dragit bort mitt lån och jag är en fri männsika. . . . .så jävla härlig känsla ska ni vet.

Hädan efter kommer jag att bara köpa saker NÄR JAG HAR RÅD !!

Sedan vart det över mer pengar än jag trodde så nu har jag ungefär 8000:- att handla saker för som jag behöver.

Och det satte jag igång med på direkten. Vem fan gillar inte att shoppa? Och det bästa är att jag shoppar från datorn. Bara fylla i det man vill ha och sedan skickas sakerna till mig.

Så nu mina vänner har jag beställt en ny fin hård madrass på 160x200, ett fint vitt överkast, 4 st nya fina fasta kuddar och 4 fina vita överdrag på kuddarna !

Allt i vitt så den 15 sep kommer mina saker och jag ska äntligen få börja utforma mitt sovrum till det vita rummet !   

Jag njuter av att shoppa så in i baljan att jag nästan blir rädd för mig själv. Just nu känner jag bara att jag vill shoppa mer och mer.... men nu får det vara bra för idag.

Ikväll ska jag fira min skuldfri het med något gott och glutta på Aik om ska ta sig an något lag.

Ha en fortsatt trevlig dag nu så hörs vi en anna dag   

Av Isabella - 1 september 2015 07:58

 God morogn på er.

Idag känns det som det är kaos i mitt hem och min kropp.

Målarna har lagt en lapp i min brevlåda att under veckan ska dom måla hos oss och ber oss snällt att blocka bort allt som finns på balkonen och loftgången   

Detta inebär då att jag har lägenheten full med saker som tex solstolar,bord,grill, Mickes blipp blipp saker och en massa annt tjafs. Allt ser röröig ut och till råga på detta så står det ju kartonger som Micke ska ha med sig när han flyttar. . .


KAOS KAOS KAOS !

Jag kan och orkar inte städa heller när det ser ut så här. Jag har två mål i livet just nu. Håller tummarna på att dom målar hus helvetet fort som bara den så jag får ut alla ute saker, sedan att vi får flytten klar till Micke så jag kan börja stöka till som jag behöver.

När dom två saker infinnit sig så ska jag  kanske ta en semester dag eller en ledig helg till att rensa och STOR skrubba upp lägenheten.

Jag köpte en ny dator i söndags. Men som allt annat så orkar jag inte sätta igång den nu så den står bara här och glänser.

 

En ny pärm som min eknomi ska vara i finns oxh nu i mina ägor och så här bra ser den ut . . . . .   

 

Och efter läkarböesöket har man fått en blå arm . . . .

 

Det positiva i detta helt vanlig liv är att jag har hittat ett par skorpor som jag verkligen har saknat. När jag var lite gick jag hos en dagmamma som bakade egna skorpor. Jag kommer ihåg att dom var så jäkla goda och man njöt när man fick komma på morgon och man fick en skorpa och ett glas mjölkchoklad. Det var mys och lyx.

 

Dom här komer att hädan efter finns i mitt skafferi.

Igår tog jag mig i kragen och gick med tunga steg till gymmet. Jag ska inte säga att det var skönt eller roligt, men jag gjorde det och jag ska idag ta mig en rask prommis runt a-torp med lite spring inslag.

Idag kommer jag även att lunch med en fantastiskt trevlig Linda.

Igår ringde min älskade Sara till mig (min kompis som har flyttat till södra Sverige och hon ska med utlandet). Lite filurig som hon är så små pratade vi och hon interjuvade migom vad jag skulle göra i helgen. Så säger hon helt plötsligt att jag kunnde få umgås med henne om jag ville   

-VAAA kommer du hit ??????

-Jaaaa det gör jag .........

Vilken roligt överraskning det blev. Så himma roligt. Så på lördag blir det mat och lite spelande här hemma och mys med finaste Sara.

Jag längtar.

Nu närman sitter här och tycker allt känns jobbigt och man läser igenom vad man skriver så inser jag att det händer ju fantastiska roliga saker i mitt liv. Så varför gnäller man då över gym och stök i hemmet ??? Man är en regel rätt jävla gnällspik tydligen !

Nu ska jag sluta upp med det och gå ut till min älskade (NOT) tvättstuga och sedan städa det som går och fara mot stan.


Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14 15 16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28 29
30
<<< September 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards