Jag kan allt

Alla inlägg under mars 2011

Av Isabella - 10 mars 2011 20:55

Hej hopp nu ska jag för TREDJE gången  berätta en histoia för er. Jag har två dagar i rad skrivit den och när jag ska lägga upp den så har internet bryts så allt har försvunnit......   

Förbannat irriterande men sånt är ju livet. Men nu gör jag ett tredje försök.


Allt började igår på morgonen. Jag vaknade och kännde att jag ville göra något. Även Micke ville göra något, men kanske vi inte ville riktigt samma sak. Jag ville träffa folk eller bjuda över folk, problemet är bara att alla jobbar. Så vi gick på Micks förslag. Vi skulle gå ute i skogen. Men lite motion dör man väl inte av. Så jag klädde på mig full mundering, fö jag hade då inte tänkt frysa.   

Turen började ju PERFEKT. Jag hann inte mer än sätta mig i bilen så kände jag att mussi muttan var kissnödig. Men jag tänkte att jag kan nog hålla mig. Vi hade kommit överens om att vi skulle gå uppe vid Vitberget. Väl framme med kameran i höggsta hugg började vi gå. Men vi gick inte så lungt innan jag förstod att jag blir tvungen att kissa ute i skit skogen. För vi som är tjejor vet  ju att kissa ute i det fria är inte helt lätt och då inte när man har full mundering. Men nöden har ju ingen lag så jag var tvungen.Jag  letade upp en skymd plat och pakerade min mussi mura och gjorde det jag skulle. Sedan gick vi vidare. Vi kom under form med att vi var tvungna att gå på ställen där det var upptrampt eller packat för annars så gick vi igenom. Fö er som inte har varit på vit berget så kan jag berätta att det finns hur många stigar och skidspår som helst. Och vi tog det första bästa skidspår. Självklart gick vi inte på spåret utan vi gick så långt ute i kanten som möljigt så vi inte skulle förstöra för dom duktiga åkana. Vi upptäce oxå att det gick en massa små upptrampade sitigar in i skogen så vi gick på dom så mycke som möjligt för att vi ville se om vi hittade lite djur att fota. Solen lys och det var faktiskt jätte skönt. Vi träfade en massa skidåkare som log och hälsade artigt. Jag tycker att människor som ler mot än är verkligen trevligt, man blir som glad i hela koppen. Efter en timme börjar vi vända tillbaka mot bilen. Glad som man var av hela stämningen så kom vi ut på ett skid spår. Vi går på sidan ( nästan i djupsnön) av det 5 meter breda upp ploggade spåret. Jag ser framför mig att det kommer en åkare. En gubbe som ser verkligen ansträng ut. Jag börjar flina upp mig och tänker först för mig själv att jag kanske ska hejja på han, han verkar så otroligt duktig. I sissta sekund just innan jag är på väg att säga hej med den gulligaste och snällaste röst jag har så säger gubben:


- Ja det här är ju egentligen ett SKIDSPÅR INTE ett promenad spår!

  

Va!! För fan gubb jävel!! Var du tvungen tillrätta vissa två stycken som går på sidan om spåret!!! Om vi hade gått på spåret och förstört så fattar jag att han skulle vilja påpeka det, men nej........

Så jaghoppas för ditt bästa att du inte går på vägen som är till för bilar och inte sura gubbar. För skulle jag se dig så skulle jag tillrättavisa dig DIREKT bara för att   

Ganska löjligt av mig och varför bryr jag mig änns men jag hatar verkligen människor som ska tillrättavisa andra människor på löjliga gejor bara för att.

  

Av Isabella - 9 mars 2011 18:29

Hej hopp min vänner. Ni är så tålmodiga med min blogg och jag tacka er fö det. Hade ju tänkt blogga ikväll nä jag kommer på jobbet, men fick just veta att jag ska vara på ett annat ställ, så jagkommer inte att ha internet i natt. Så däför tog jag mig i kagen och tänkte att nu skulle ni få dom bilder jag utlovat till er.


        

Detta va från söndagen när vi tog oss en lite mini picknick i det fria. Mysigt och Mia kom förbi en stund och snackade.

  

I måndags så var det en ända lång LAT dag och min vän Camilla kom förbi och hade med sig "lill modellen Teddy" visst är han söt !

        

Tidagen ägnade vi åt att kolla in ebecca när dom spelade match. Tre matcher mot lag som var ett eller två år älder. Dom van ingen matcj men dom spelade otroligt bra. Två förluster och en oavgjord.

          

Dagens kort utflyggt är detta- Jag och Micke har varit uppe i skogen runt Vitberget och gått. Kameran följde med och lite bilder vart det. Sedan finns det en historia runt detta oxå . Som kommer kanske ikväll ......

Av Isabella - 7 mars 2011 06:39

God morgon på er. Idag ska jag vila ut och sedan vetjag inte. Ganska tråkigt liv jag  verka ha när jag skriver ner typ samma sak hela tiden. I natt satt jag och läste lite komentarer på Norrans sida. Hahahah har ni lite att göra någon natt så gör det. Det verkar ju vara rena rama kriget ibland.   

Allså en del tror jag bara säger något för att reta upp vissa där och dom där vissa verkar gå på det hela tiden. Jag lovar att dom som retas sitter bara och skrattar när dom skriver in sina dumma kommentarer. Känndes nästan som jag och skulle kunna bli en sådan som retades  med andra.   Tror jag ska prova det någon gång. Oxå ska jag hitta på ett alias namn som är skit dumt och uppretande för folk. Det blir mitt nästa nöje. Idag kommer Camilla och Jessica och hälsar på en stund. Trevligt med lite tjej snack. Men kanske tycker jag lite synd om Micke som måste vara i det. Men han kan väl stänga in sig i data rumet kanske. nä nu ska jag goggla lite hotell som vi ska boka så vi får höras sen idag. Pluss att det kommer bilder från våran picknik i solen idag oxå.


  


Av Isabella - 7 mars 2011 02:50

Kl är nu 3.00 och ögonen bränner trötthet. Men än några timmar kvar förmig. Försöker hålla tröttheten borta med lite surfing på nätet. Idag är det måndag och ungaran har ju för böveln sportlov här i västerbotten. Roligt men vad ska vi hitta på?

Helgen har varit bra fast jag har jobbat. Igår kom jag hem på morgonen trött som bara den. Stupade i säng mös pös lite med Micke och sedan somnade jag. Vart väcckt vid tolv på min egen beordran. Klev upp gjorde mackor, varm choklad och skar upp korv. Packade en ryggsäck med fikat och packade ner kamerna och så drog vi iväg mot skogen för att grilla och sola lite.

Tyvärr ville inte våran tonårsdotter följa med ( som vanligt är det ju livs farligt att vara med mamma och pappa) så vi for själva utan att bråka med henne. Det var jätte mysigt, FÖRUTOM att jag min dåre inte tog rätt skor! Allså hur dum kan man vara??   

Jag for vi väg i några jävla låg skor ? Och varför kan ju undra?? Det undrar jag själv oxå än. För vi var ju tvungna att plummsa lite i snön. Och det var ju inte så himmla skönt när snön kom in i skorna och sockarna vart blöta! Men kvinnligt tänakde lite gran tror jag, för jag trodde vi skulle gå efter en väg och sätta oss i kanten bara och inte plummsa. Men jag hoppas det var sissta gången min hjärna sa till mig att välja fel skor!   

Sedan väl hemma vart det mat och sedan la jag mig i sängen igen och somnade i tre timmar tills Solsidan började. Så jävla roligt det var i går.....   för ni som såg det vet ju vad jag snackar om, och för er som inte såg det gå in på tv4 play och se avsnittet. Ni kommer att skratta jag lovar!

Så nu sitter jag här och funderar på vad jag ska hitta på resten av natten?

Av Isabella - 6 mars 2011 07:24

Hej på er min vänner och ovänner !

Hur har ni det idag? Själv har jag det ok, trött som fan men det går ju göra något åt. Så snart ska jag hem och krypa ner i sängen.

Idag har jag INGA måsten och jag tror jag k ska bara slappa och fisa   

Har gogglat om indiska rum och jag har väl lite humm om hur jag vill ha det. Men inte allt. Har väl kanske inte så mycke klokt att säga just nu men kanske när jag har sovit några timmar så kommer det något klokt ur min hjärna!

Så nu ska jag lägga ner detta och packa ihop min saker.

 

Av Isabella - 5 mars 2011 22:43

Idag har det varit tankens dag. Och tankarna har gått åt till att fundera på vad jag ska göra med vårat sovrum.   Som ni vet har jag ju sålt min sängram och jag hade ju en tanke med vad jag skulle ha där men nu gick det ju inte riktigt som jag hade tänkt mig ( om det någon gång gör det???) och den ramen jag ville ha vart för dyr. Så nu måste jag tänka om lite..... Min tanke var från början att ha mycke färger och mycke ljuslyktor överallt. ----allså kanske lite åt det indiska rummet var väl tanken.   Men nu vet jag inte riktigt hur jag ska få till det. Men det kanske håller på att födas en ny tanke i mig ikväll. Micke kom med den brilljanta iden. Just nu har vi madrasserna på golvet och så sa han:

- Men behöver vi en ram då? Kan vi inte ha det så här och bara köpa kuddar och gardiner och sätta upp lite hyllor vi kan ha ljus på. Och JO faktiskt, För vad är inte mer indiskt än att ligga på golvet !   Men det gäller ändå att få till den lilla tochen på det hela. Så nu inatt ska jag goggla indiska rum och föda fram ett nytt sov rum till oss. Pluss att jag ska smyga in min barabapappa tavla i rummet och föröka föda fram min foto vägg som jag har funderat på i så många år känns det som. Så vad tror ni gott folk. Är jag tokig eller tror ni på mig?

Som vanligt när jag ska göra något så finns det ALLTID människor i min närhet som dömmer ut mig och säger att det inte går att göra som jag tänkt och att det inte blir bra, men det lustiga i detta är att när det är klart så tycker dom ALLTID att det blev bra!

Jag minns ju bara när jag rev ner väggen i köket!! Men gud förbannat vad dum i huvudet jag var! Hur hade jag tänkt att detta skulle bli bra och hur skulle allt rymas, nä det skulle ALDRIG bli bra eller snyggt för den delen! Men i efter hand så har jag hört att dom tycker det var JÄTTE bra och JÄTTE fint !! Konstigt att vissa aldrig lär sig   Dessutom har jag ju höjt värdet på lägeenheten bara för att jag rev väggen .

      

Av Isabella - 5 mars 2011 06:36

God morgon på er !

Idag är det lördag och det är lika sjönt ute nu som det har varit i veckan. Tänka sig att det var inte länge sen det var kring -25 till -30 och alla trodde att det aldrig skulle gå över   Men nu har det gjort det och våren börjar pocka på dörren lite försiktigt.

Jag har varit ledig hela veckan och det har varit super skönt. Fördelen med mitt jobb är att vara ledig på veckan och man kan göra bort sker som man bara kan göra på veckan.   I veckan har det blivit lite av varje men mest det vanliga man måste, typ städa,tvätta och handla.

Jag har desutom fått för mig att jag ska byta sängram i både mitt och Rebeccas rum. Så i förrgår satte jag ut dom i blocket och dom vart sålda DIREKT. Så mitt upp drag i dag kommer attbli att handla en ny sängram till Rebecca och börja kolla på vad vi ska ha i vårat sovrum. Först hade jag hittat en ram men som vanligt kollade jag på fel pris, så den som var i rätt storlek var ju så mycke dyrare än vad jag har ekonomi för. Så nu måste jag tänka om lite.   

Jag hade tänkt att jag skulle göra lite indiskt stil med mycke kuddar och ljus och mycke färger, och sängramen jag hade sett ut var en sänghimmel där jag skulle kunna sätta mycke tyger runt ramen. Men nu måste jag tänka om lite. Så vi får se vad det blir nu.   

Av Isabella - 2 mars 2011 13:37

Hej  hopp min läsare   

Då har det varit den 1 mars och jag har hunnit fylla 33 år igår. Känns väl som inget speciellt. Dagen var som i det stora som en vanlig dag. Jag lagde min egen smörgåstårta, min egen frukost osv. Dotter hade glömmt att jag fyllde år men vad fan..... spelar ingen roll egentligen. Min pappa och sambo plus mamma och Rolf var förbi på kvällen och vi slängde i oss tårta. Av pappa fick vi en motorvärmare jag och Micke tillsammans. Och av mamma fick vi ett P-pass . Vi hade önskat  oss det så det var inte någon överaskning egentligen att öppna paket.    Har börjat med mammas pressent. Mamma fyller nämligen 70 år i år så kalas står och knackar på dörren. Även min pappa fyller 70 i år. Pappa fyller nu i mars och mamma i mitten av april. Till pappa har jag redan fixat present. Han är ju lite mer för digitala prylar och sådant, medans mamma blir lite mer fix med. Jag ska nämligen göra en fotobok till henne. Så nu ni som känner mamma säg då ingenting till henne. Så just nu har jag börjar samla ihop foton och Lena (bonus syrran) har ju en så finulig scaner , så hon har hjälpt mig att scana bilder. Men jag ska ta mig in hos mor i morgon och kolla igenom några album dom har. Men jag har redan hitta många roliga minnen. Så jag tänkte bjuda er på några. Idag har jag diskat, storhandlat, varit på stan med världens bästa Linda och blivit bjuden på lunch. Tack Linda det var mysigt att få snick snacka en stund. Så här på efter middagen blir det väl inte så mycke bara slappa tills jag ska rulla lite köttbullar. För idag ska vi äta världens godaste middag. Köttbullar och brunsås med potatis ....mummmsss   

   

På det här kortet är jag typ super ny! Dom hämtar mig på Arlanda.


   

Jag i kanske 2-3 år typ !


   

Världens gulligast bror. Rolf kanske 2-3 år ,visst var han söt!


   

Hahahah kan inte säga något om detta kort. Går i sexan!!


   

Har har jag gjort revolt   


   

 Och sisst men inte minst. Ett roligt kort på ove i sommras. Han gör en grimars...hahahah 

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5 6
7
8
9 10 11 12
13
14 15 16 17
18
19 20
21 22 23
24
25 26
27
28 29
30
31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards