Jag kan allt

Alla inlägg den 5 mars 2011

Av Isabella - 5 mars 2011 22:43

Idag har det varit tankens dag. Och tankarna har gått åt till att fundera på vad jag ska göra med vårat sovrum.   Som ni vet har jag ju sålt min sängram och jag hade ju en tanke med vad jag skulle ha där men nu gick det ju inte riktigt som jag hade tänkt mig ( om det någon gång gör det???) och den ramen jag ville ha vart för dyr. Så nu måste jag tänka om lite..... Min tanke var från början att ha mycke färger och mycke ljuslyktor överallt. ----allså kanske lite åt det indiska rummet var väl tanken.   Men nu vet jag inte riktigt hur jag ska få till det. Men det kanske håller på att födas en ny tanke i mig ikväll. Micke kom med den brilljanta iden. Just nu har vi madrasserna på golvet och så sa han:

- Men behöver vi en ram då? Kan vi inte ha det så här och bara köpa kuddar och gardiner och sätta upp lite hyllor vi kan ha ljus på. Och JO faktiskt, För vad är inte mer indiskt än att ligga på golvet !   Men det gäller ändå att få till den lilla tochen på det hela. Så nu inatt ska jag goggla indiska rum och föda fram ett nytt sov rum till oss. Pluss att jag ska smyga in min barabapappa tavla i rummet och föröka föda fram min foto vägg som jag har funderat på i så många år känns det som. Så vad tror ni gott folk. Är jag tokig eller tror ni på mig?

Som vanligt när jag ska göra något så finns det ALLTID människor i min närhet som dömmer ut mig och säger att det inte går att göra som jag tänkt och att det inte blir bra, men det lustiga i detta är att när det är klart så tycker dom ALLTID att det blev bra!

Jag minns ju bara när jag rev ner väggen i köket!! Men gud förbannat vad dum i huvudet jag var! Hur hade jag tänkt att detta skulle bli bra och hur skulle allt rymas, nä det skulle ALDRIG bli bra eller snyggt för den delen! Men i efter hand så har jag hört att dom tycker det var JÄTTE bra och JÄTTE fint !! Konstigt att vissa aldrig lär sig   Dessutom har jag ju höjt värdet på lägeenheten bara för att jag rev väggen .

      

Av Isabella - 5 mars 2011 06:36

God morgon på er !

Idag är det lördag och det är lika sjönt ute nu som det har varit i veckan. Tänka sig att det var inte länge sen det var kring -25 till -30 och alla trodde att det aldrig skulle gå över   Men nu har det gjort det och våren börjar pocka på dörren lite försiktigt.

Jag har varit ledig hela veckan och det har varit super skönt. Fördelen med mitt jobb är att vara ledig på veckan och man kan göra bort sker som man bara kan göra på veckan.   I veckan har det blivit lite av varje men mest det vanliga man måste, typ städa,tvätta och handla.

Jag har desutom fått för mig att jag ska byta sängram i både mitt och Rebeccas rum. Så i förrgår satte jag ut dom i blocket och dom vart sålda DIREKT. Så mitt upp drag i dag kommer attbli att handla en ny sängram till Rebecca och börja kolla på vad vi ska ha i vårat sovrum. Först hade jag hittat en ram men som vanligt kollade jag på fel pris, så den som var i rätt storlek var ju så mycke dyrare än vad jag har ekonomi för. Så nu måste jag tänka om lite.   

Jag hade tänkt att jag skulle göra lite indiskt stil med mycke kuddar och ljus och mycke färger, och sängramen jag hade sett ut var en sänghimmel där jag skulle kunna sätta mycke tyger runt ramen. Men nu måste jag tänka om lite. Så vi får se vad det blir nu.   

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5 6
7
8
9 10 11 12
13
14 15 16 17
18
19 20
21 22 23
24
25 26
27
28 29
30
31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards