Jag kan allt

Alla inlägg den 7 mars 2011

Av Isabella - 7 mars 2011 06:39

God morgon på er. Idag ska jag vila ut och sedan vetjag inte. Ganska tråkigt liv jag  verka ha när jag skriver ner typ samma sak hela tiden. I natt satt jag och läste lite komentarer på Norrans sida. Hahahah har ni lite att göra någon natt så gör det. Det verkar ju vara rena rama kriget ibland.   

Allså en del tror jag bara säger något för att reta upp vissa där och dom där vissa verkar gå på det hela tiden. Jag lovar att dom som retas sitter bara och skrattar när dom skriver in sina dumma kommentarer. Känndes nästan som jag och skulle kunna bli en sådan som retades  med andra.   Tror jag ska prova det någon gång. Oxå ska jag hitta på ett alias namn som är skit dumt och uppretande för folk. Det blir mitt nästa nöje. Idag kommer Camilla och Jessica och hälsar på en stund. Trevligt med lite tjej snack. Men kanske tycker jag lite synd om Micke som måste vara i det. Men han kan väl stänga in sig i data rumet kanske. nä nu ska jag goggla lite hotell som vi ska boka så vi får höras sen idag. Pluss att det kommer bilder från våran picknik i solen idag oxå.


  


Av Isabella - 7 mars 2011 02:50

Kl är nu 3.00 och ögonen bränner trötthet. Men än några timmar kvar förmig. Försöker hålla tröttheten borta med lite surfing på nätet. Idag är det måndag och ungaran har ju för böveln sportlov här i västerbotten. Roligt men vad ska vi hitta på?

Helgen har varit bra fast jag har jobbat. Igår kom jag hem på morgonen trött som bara den. Stupade i säng mös pös lite med Micke och sedan somnade jag. Vart väcckt vid tolv på min egen beordran. Klev upp gjorde mackor, varm choklad och skar upp korv. Packade en ryggsäck med fikat och packade ner kamerna och så drog vi iväg mot skogen för att grilla och sola lite.

Tyvärr ville inte våran tonårsdotter följa med ( som vanligt är det ju livs farligt att vara med mamma och pappa) så vi for själva utan att bråka med henne. Det var jätte mysigt, FÖRUTOM att jag min dåre inte tog rätt skor! Allså hur dum kan man vara??   

Jag for vi väg i några jävla låg skor ? Och varför kan ju undra?? Det undrar jag själv oxå än. För vi var ju tvungna att plummsa lite i snön. Och det var ju inte så himmla skönt när snön kom in i skorna och sockarna vart blöta! Men kvinnligt tänakde lite gran tror jag, för jag trodde vi skulle gå efter en väg och sätta oss i kanten bara och inte plummsa. Men jag hoppas det var sissta gången min hjärna sa till mig att välja fel skor!   

Sedan väl hemma vart det mat och sedan la jag mig i sängen igen och somnade i tre timmar tills Solsidan började. Så jävla roligt det var i går.....   för ni som såg det vet ju vad jag snackar om, och för er som inte såg det gå in på tv4 play och se avsnittet. Ni kommer att skratta jag lovar!

Så nu sitter jag här och funderar på vad jag ska hitta på resten av natten?

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5 6
7
8
9 10 11 12
13
14 15 16 17
18
19 20
21 22 23
24
25 26
27
28 29
30
31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards