Jag kan allt

Alla inlägg under oktober 2011

Av Isabella - 20 oktober 2011 14:01

Allså hej!!

Idag har mina hjärna kokat över tror jag. Jag blir nästan rädd ibland för mig själv. Glömmer ord och minnet sviker mig. Har suttit med spanskan sen kl 9 och övat glosor, glosor ,glosor och glosor. När jag typ läst dom 50 gånger kan jag helt plötsligt tappa bort vad det var!  

Jag är disträv och uppfattar inte alltid när någon pratar med mig, hjärnar tänker hela tiden. Den liksom kokar just nu. Min tand som inte finns där värker och jag luktar skit ur munen...jag säger bara VARÖR!!!!!!!

Frustration!!!!

Tänkte idag att jag skulle plugga hela dagen och tvätta. Men vid lunch ringde jag min vän Maria. Hon skulle in till stan och jag tänkte ...jag behöver en paus så jag åker in med henne en stund. Tyvärr kollade jag fel på klockan och jag trodde klockan var halv tolv men den var halv ett!! SÅ jag förlorade en timme idag. Och nu har jag nyss kommit hem, ska ut i tvättstugan och plugga vidare. Tillråga på allt får jag ett sms av Rebecca som säger att någon har tagit cykeln på skolan MEN hon lovade att hon låst den! GE RIGHT!!!   Jag skrev direkt , jag är inte arg gumman, men du har nog glömmt låsa den! Orkar inte vara arg alla kan glömma och just nu vet jag hur det känns att glömma. Så nu till sommaren har vi inte bara en cykel utan två att köpa......förbannat.

Och så vill jag säga FÖRBANNADE UNGAR SOM INTA KAN LÅTA BLI ANDRAS CYKLAR!!!

Förmodligen kommer det att bli världens liv här hemma idag, så bara att hålla i sig.

Nä nu till tvättande och spanskan. Fast det är en massa klagande från mig nu så känns det rätt okej allt endå. Jag längar tills vi åker mot Norge för att se på Späckhuggar och en behövlig time out!

Tjing på er        

Av Isabella - 19 oktober 2011 10:17

Ja ungeför så kändes det när dom drog ut tanden  

DEt gick ju hur JÄVLA bra som helst. Allså här går man och gruvar sig i ett dygn i förväg och så gör det inte det minsta ont!! VA jag är helt chokad!!

Men otroligt lättad och GLAD att det är över. 

Den enda nackdelen är att jag är hungrig och kan förmodligen inte äta nu pgr av att jag har en sörre sorts strok på min vänsta sida av ansikte!

Sedan, för ingreppet smsade jag Micke och bad han hålla tummarna för att det skulle gå bra, och när jag hade kommit ut från tandläkaren så hade jag ett sms att jag skulle spara tande för att tandfen kanske kunde komma.

VA!! Jag glömmde tanden. När man för engångs skull ha chansen att kanske lurpassa på tandenfen så glömmer jag ta med tanden hem   Skit oxå!

Nu känner jag att jag har skvallrat klart om mig och ska ta mig en varm och härlig dusch och sedan plugga lite spanska.

Puss på er!      

Av Isabella - 18 oktober 2011 20:59

Tja mina vänner nu har jag tänkt göra er en stor tjänst 

Jag har nämligen tänkt erbjuda er mina läsare att köpa mina SUPER bra börcker billigt. Jag har läst båda. Ena köpte jag ny och den andra är begangnad.

Vad är inte mysigare än att krypa ner i sängen eller soffan när det regnar och blåser ute, med en super bra bok i handen!

 

NATASCHA KAMPUSCH  egen bok. Om hur hon upplevede sin fångenskap i många år i källaren, och hur hon tar olika beslut för att försöka överleva dag för dag och som till slut leder till att hon lyckas fly.

JÄVLIGT bra och spännande bok.

229:- ny  NU 50:-

 

DAVE PELZER Pojken som inte fanns. DEt är fortsättningen på boken "Pojken som kallades det". En otroligt rörande bok om hans liv, hur han tar sig i från sin familj(mamma) som misshandlar han svårt och försöker passa in i olika fosterfamiljer. Den är otroligt bra och jag kan säga att i slutet grinade jag.

Den är begangnad och därför är priset 20:-  

Hör av er om någon är intresserad.

Min mail är bella.78@hotmail.com

Av Isabella - 18 oktober 2011 09:13

....så gick buss resan bra. Men vilken tur att jag inte var lat och stannade på en hållplats som ligger nära min vårdtagar. För denna buss gick inte förbi där. Så nu vet jag det och ni vet det. Sedan slog det mig att i morgon ska jag göra samma sak OCH till råga på allt så har jag en tid kl 9.00 för att dra ut en visdomstand. Känner att jag fick ont i magen direkt!

 

Så nu vet ni det God natt 

Av Isabella - 17 oktober 2011 23:52

Tja nu ska ni får höra mina vänner. Satt och lyssnade på radion idag i min lugna ror. Och plötsligt började dom prata om "sockerberonde" att det är lika illa som en narkoman,alkoholist eller ja ni vet  

Frågan var då.Hur vet man då när man är BERONDE av detta vita pulver??

Jo sa experten. När du börjar morgonen med att äta upp resterande godis från kvällen före. ELLER när du tar upp godiset du hällt bort kvällen före i soporna. DÅ kan man säga att man har ett starkt beronde.

Så mina vänner jag erkänner här och nu för er att jag har ett STARKT beronde. Men denna dag som var måndag har jag och min man skagt att nu jävlar blir det INGET godis på veckorna OCH ändast på lördagarna.  

Det tråkiga med detta är att idag när jag var på stan, så lockade min vän in mig på "Godisvågen" och vad hittar jag där!!!

Jo denna sort    

 Förbannat vilken otur jag har!!! Varför just idag???? Jag sliter mitt hår och skriker inombords...JAG VILL HA !!!!!

Men jag köpte ingenting. Gick från affären med snålvattne runt hela munnen.

Men glad för att jag stod imot en dag. Nu ska jag ta en rök och sedan läsa gramatik...jiipppiii vad roligt   

Av Isabella - 17 oktober 2011 12:39

God dag mina läsare  

Idag har jag hoppat upp på min cykel kl 7.15 för att cykla till min bror och följa med han till en ny arbetsplats. Gick ju super, mycket trevliga människor och till råga på allt jobbade min gammle vapendragae Jessica där. Vi jobbade med varanndra när jag jobbade på Utternbåter. Trevligt fick mig en rök kompis och så fick man snacka en del. Att ta på sig mamma rollen för  sin store bror kännsju sådär, men nödvändigt. Förr brydde man sig inte så mycke för då visste man ju att någon annan gjorde det och såg till att han mådde bra och allt ordnade sig runt han. Nu är det jag som gör det och det går fint, men slitsamt i bland. Efter detta så fick jag skjuds till stan av pappa.Cyklade från broder till stan. Gick in på Skellefteå buss för att hämta en busslista. Nu måste jag börja åka buss hem på morgonen efter jobbet   Känns JOBBIGT! Först måste jag gå ca 2 km till bussen, sedan väl frame i stan måste jag cykla hem, när man är trött och frysen   FY BUBBLAN VAD SYND DET ÄR OM MIG!!!!! Och missar jag bussen så får jag problem!! Då går det ingen typ på en timme eller två.

Nä tacka vet jag bil och bekvämlighet. Har oxå varit en sväng på stan och träffat min vän Maria. Jag gick in på Teknikmagasinet och kollade på hörlurar. Min gammla har gått sönder och jag behöver verkligen ett par när jag pluggar spanska på jobbet. Hittade ett par för 250:- Inpulsiv som jag är så köpte jag dom. Gick sedan ner på Clas Olssons och hittade ett på likadana för 150:- Traskade upp till Teknikmagasinet harklade mig och frågade bedjande om jag fick lämmna igen dom? Ja men ooooo det gick så bra sa han i kassan. Men jag vet att så fort jag stiger utanför affären svär han åt mig och kalla mig snål och visst fan kan man kolla på olika ställen först innan man bestämer sig!!! Vad har jag lärt mig av detta(ska iallfall försöka lära mig) då, jo kolla runt FÖRST,köp sen!!    

Nu är jag hemma igen och provar mina ny lurar. Funkar perfekt! Så nu ska jag krypa ihop i min sköna säng och läsa ut boken jag håller på med och sedan försöka sova en stund, för jag jobbar i natt.

Puss och kram på er mina vänner så hörs vi sen .....

Av Isabella - 16 oktober 2011 19:29

Ja ha mina vänner.

Nu var det några dagar sen jag skrev till er. Jag har ju haft så himmla mycke att stå i ska ni veta.  

Det har varit möten, jobb, plugg och middagar. Men allt har varit roligt (nästan) Så det har gått bra.

Tänkte på det idag. Skulle vara bra om dygnet skulle få bli några timmar längre. Ja vet nu att jag låter som en galen jävla perfektonist, men jag skulle verkligen behöva det nu. Typ tycker jag att jag inte gör nått hemma nästan. Min vakna tidförsöker jag plugga ,följa min bror på olika saker, jobba ,laga mat och tvätta.....skulle bara behöva typ två tre timmar till tilla tt städa lite på.I Fredags fick jag en SUPER ROLIGT ÖVERASNING!

Det komme en möjlighet för mig att köpa ett nytt ojektiv!!!!!!!! Jiiippppiiii!!!    

Har gått och tittar flera gånger på detta objektiv, som ett barn i en leksak affär. Och plötsligt hände det    Jag shopade loss där inne på affären. Ett objektiv,en dataväska, en kontroll till kamerna och ett filter till objektivet. Summan av kademumna vart 4000:- drygt.

Ha provat det lite i helgen. Men jag är inte riktigt överänns med det än. Men ska kolla upp nästa gång jag är ledig då ska jag ta mig en foto dag. SÅ då hoppas jag har någon som vill komma och bli fotad. Barn som vuxna är välkommna.

          Visst är våren vacker!

Rebbe försöker fly sin far som ska ta det käresta hon har.


MOBILEN! 

    Har även haft besök av en lite söt princessa.

  Och lille William var förbi på ett lite fika med pappa.


Av Isabella - 14 oktober 2011 07:19

God morgon mina vänner  

Idag fredag och det finns vissa saker att göra. Min morgon började för ca en och en halv timme sedan. Skulle försöka få tvätta idag (utan att ha satt upp en tvätt tid) och då gäller det att vara uppe i tid. Ochh det lyckades. Så vid sex satte jag på första maskinen.  

Har avklarat frukosten och nu har jag satt igång den andra oxå. Rebbe har vaknat och jag håller mig på mina kant, för hon har inte rikigt så bra morgon humör jämt.  

Igår upptäckte jag att jag hade fått tillbaka min andra redovisningsuppgift OCH jag fick MVG i den. Känns helt fantastiskt. Kanske jag måste ta tillbaka att jag är trög. Har ju som intalat mig det från skoltiden. Men det kanske var så att jag inte rikigt la ner mina själ i skolarbetet på den tiden. Det var ju så mycke annat jag skulle göra  Men detta känns roligt och man får som en kick att fortsätta att ligga i, så idag blir det plugg för mig.

Helgen ligger framför oss och jag och Micke har bestämt att bara ta det lungt och chilla. Bilder / foton har det var skit tomt av på ett tag. Ber om ursäkt för det, men jag väntar på en reflexskärm jag har beställt. hoppas verkligen den kommer nästa vecka, för då har jag lite barn jag ska fota. Längtar verkligen efter det. Kan meddela er att igår provade jag göra butterbullar. Både vanliga och choklad butterbullar. Kan verkligen rekomndera dom i choklad. Recept kommer snart. Nä nu ska jag surfa runt lite inna jag ska plugga. Tjo ho på er så hörs vi sen.    

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5 6 7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17 18 19 20 21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards