Jag kan allt

Alla inlägg under oktober 2011

Av Isabella - 3 oktober 2011 14:54

Ja vilka bra bilder det vart. Ska ni ta kort hos en fotograf gå till Hea.


           

               

Av Isabella - 2 oktober 2011 22:20

ÄNTLIGEN har det blivit av idag. Vi har fotografera oss familjen Lindgren.

En helt fantasktisk fotogra Hea Lindahl har tagit bilderna och dom vart skit bra. Har nu inte sett alla, men dom jag har sett.  Har funderat på detta länge nu och nu har min foto vägg börjat ta form i mitt huvud. Med dom här fotona kommerjag att utgå ifrån och bygga runt det. Först hade jag en tanke på att göra väggen i sovrumet, men till vilken nytta? Ingen ser det ju då. Ingen är ju i vårat sovrum. Så nu har jag bestämt mig för att tapetsera om hallen och göra snyggt där och där ska det finnas foton på oss i alla olika situationer. DEtta kommer att bli mitt projekt under vintern.  

Dagen idag har varit lite stressig med fotografering, matcher och middag oss broder. Men nu är jag i land och har bara ett nattpass kvar. Sedan ledig i två dagar.

Imorgon ska jag hämta bilderna så då får ni väl kanske se lite bilder om ni är snälla  

Pluggandet fortsätter i morgon. Jag ligger ju en vecka i förväg ,men det känns jäkligt bra och jag tror jag ska försöka hålla mig där oxå.

Hoppas ni alla sover riktigt gott inatt, för själv ska jag föröka hålla mig underhållen hela natten. Trött som bara den idag men man får skylla sig själv för det.

Natti natti på er alla     

Av Isabella - 2 oktober 2011 07:08

God morgon mina läsare. Helgen har snart passerqat och allt har varlit mycket bra, trotts allt tappande.

Idag söndag och familjen Lindgren ska bli fotograferade. Förbaskat så roligt.

Har länge funderat på att ta egna bilder på oss (jag har ju stativ) Men det blir aldrig riktigt bra. Nu har jag snackat med "världens bästa Hea" som är fotograf och en mycket trevlig fest prisse att ta några bilder på oss.

Igår tog jag och Micke en sväng på seconhand affärerna vi har här i stan Och då hittade jag dagens outfit. En gul/svart kläning och ett par svrta höga stövlar för 90:- Som fått vill då jag säga.   Micke som alla andra karlar:

-Men visst har du kläder?? Och fler skor???

Jag...

-Jo det har jag, men vad spelar det för roll när allt kostar mig 90 kr? Jag kan ju kasta eller lämna in lite andra av mina kläder. SUCK.....

I eftermiddag blir det att sova och sedan i kväll lite surströming hos border som bjuder idag.

Vi hör sen .....  

Av Isabella - 1 oktober 2011 22:24

Tjo kväll på er alla vakna.

Skerv till er redan igår ett super roligt och bra inlägg, men just när jag skulle skicka det så dog internet   Allså hur arg blir man inte då? För då försvinner allt jag har skrivit! Så nu måste jag berätta vad som hände mig i går och det kommer inte att bli lika roligt idag.Men det hela var om att jag var på stan igår och skulle klippa mig. Fick då två timmars vänte tid. Strosade på och gick in på Bokia. Men förbaskat tänkte jag vad folk det var här inne då??   Ser mig om kring och uppfattar att någon sitter och signerar böcker. Går lite närmare och ser ju att det är en 60 årig sexbomb


BÖRJE SALMING  

Snabbt funderar jag på om jag verkligen ska köpa boken han hade gett ut för200:-   Men nääää inte för att få en autograf. Sedan tänkte jag att jag ställer mig bara i kön och ber om en autograf? Men näää, alla som stod i kön hade minst en bok i famnen.Många hade typ två-tre stycken.Kändes lite snålt....

Funderad då på hur i helvetet skulle jag kunna bevisa för dom där hemma att jag verkligen sett han??? 

JA jag tar ett kort med mobilen   Men näää, för jag hade inte med mig min vanliga mobil, utan jag hade med mig den som jag använder för att ringa utomlands med( jag skulle ladda den med pengar och lämnade min vanliga hemma) men vad var oddsen på det här?? Men den gammla mobilen har oxå en kamera, men det är typ den första kameramobilen som kom. Hur bra var den??

Så fort jag tagit bilden inser jag att man ser verkligen inte vem det är på bilden!!! Kan vara vem som helst..hahahah

Otur som vanligt  Idag har det varit en super sprutar dag. Jag har sprutat ner mig själv med grädde, potatismos och stearin. Har tappat saker och bara varit helt enkelt super klumpig. Känner mig som en fummerl pelle. Men nu på jobbet och i morgon en ny dag. 

     

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5 6 7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17 18 19 20 21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards