Jag kan allt

Alla inlägg den 2 juli 2009

Av Isabella - 2 juli 2009 21:43

Ja vad ska man säga. Jag komme hem vi halv nio och gick då raka vägen till sängen. Har nu bestämt mig att jag MÅSTE börja sova mer när jag jobbar natt. Sover aldeles för lite. Om jag kommer hem vi halv noi ska jag försöka att iallafall sova till kl 15.00 Men idag vart det inte så. Camilla rinde vi ett och HADE SÅ tråkigt. ,pluss att det är faktiskt festiva i stan så man vill ju bara ut och glo. Micke komme hem till lunch och skickade då iväg Rebbe till stan med en kompis. Så hon var redan där. Iallafall jag och Camilla bestämde att vi skulle träffas där inte typ på direkten, så jag bara rusade upp och slet på mig kläder och cyklade in.när vi mötes så skulle vi äta, så vi tog ett stånd med mat i och beställde. När vi fått maten så letade vi upp ett ställe där det var skugga och satte oss ner. DÅ upptäcker jag att jag har ju för fan vänt byxorna aviga...hahahahahahah...inte snygg.

tur man hade en tunika utan på så jag bara tog av mig dom och vände tillbaka dom. Så går det när man har bråttom. Efter det åkte jag hem och försökte sova lite till, gick väl så där. Micke komme hem vi fyra och lagade mat. tur han älska mig fast man är lat ibland. Det har ju varit rätt varm idag med ,så vi for och badade. Micke och -rebban tog sig ett dopp , medans jag låg på stranden och solade lite.Efter den turen så for vi ut och cyklade lite och var en sväng förbi på coop. Där inhandlade vi frukt så när vi komme hem gjorde jag en fruktsallad och så tog vi glass till. Frukt sallad är faktiskt underskattad. Det är ju skit gott och nyttigt. Efter det intog jag och Micke sängen och vilade sisst timmen innan jag skulle och jobba. Vi myst på och slö tittade på lite tv när vårt lilla P-piller komme och var märkvärt svartsjuk på att vi låg där. Så vi bjöd in henne oxå att ligga och mysa med oss.

så nu är jag på jobbet och mer hände inte idag.

som igår , så ä det inte dirket svalt i det här huset ,så få se om man ska måsta vara naken inatt eller.....

Kram på er

Av Isabella - 2 juli 2009 05:20

Värmen har nu blivit svalare och man kan börja andas igen. Har nyss arbeta lite och varit duktig. Nu är det bara att vänta tills kl har blivit nio så man kan få fara hem och sova. Är ganska trött, första natten som man går på är alltid jobbig. Sitter och funderar på vad som ska hända idag. Och vad jag ska laga för middag till min lilla familj ikväll. Har föresten bokat hotell nu för oss i Luleå. Vi åker den 21 juli och kommer hem den 23 juli. Två dagar av lyxs och roligta saker. Vi ska fara och rida wester ridning på onsdagen i två timmar så det kommer att blir roligt. Den ända som kan rida är Rebbe, hon har ju gått ridskola. Sen kan ju jag lite oxå ,men på ett annat sorts sätt...hihihhi nä nu var jag inte rolig.

Ska sappa lite på tv nu för att se om det är något att se den här tiden.

God morgon på er alla där ute.

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8
9
10 11 12
13 14 15 16 17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27 28 29 30
31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards