Jag kan allt

Alla inlägg den 23 juli 2009

Av Isabella - 23 juli 2009 23:33

Som vanligt vkande vi vid sju. Upp och fika och sedan packade vi ihop våra grejor. Vi hade tänkt fara till Haparanda, men vi har ju så förbannat ont i kropparan efter igår så vi shopade lite i Luleå och sendan for vi hem. Vi var hemma vid två tiden. vi  packade up det nödvändiga och sedan la jag mig tre timmar för jag jobbar natt idag. Och här är jag nu på jobbet. Jag hade tänkt ta med mig bilder så jag skulle kunna lägga in men nu blir det i morgon istället.

Kram på er.

Av Isabella - 23 juli 2009 23:21

Steg upp vid sju och fikade frukost. Sedan drog vi mot Boden, tanken var att vi skulle på Western Farm. Efter vi fördrivit lite tid på centrum i Boden så styrde skeppet mot Farmen. Vi hade skit roligt där inne, vi åt god mat, träffade Cissi och Bobban oxå. Sedan vart klockan dax för western ridning. Jag hade ju förbokat det, så vi skulle rida i TVÅ TIMMAR! HAhahahahahahahaah om vi gör en lång historia kort.

Idag har jag så ont i hela jävla kroppen så jag kan knappt röra mig. Men det var skit roligt. Micke skrattade som tusan åt mig

och hästen ( jag är ju livrädd hästar). Men vi klarade det. Men om jag vetat det jag vet idag, så hade jag tagit på mig min sportbh, då hade mina pattar inte behövt nästan lossna från kroppen..hihihihiih.

Vi avslutade kvällen med att äta ute med Linda och Jörgen som oxå var i Boden. Mycket trevligt.

Av Isabella - 23 juli 2009 21:42

Japp efter som vi somande så fruktansvärt tidigt så vakande vi ju tidigt oxå, plus att vi hade ju inte den skönaste sängen. Tror ja vaknade vi sex och Micke oxå. Men vi låg fram till klockan sju. Då fikade vi frukost stökade ihop i stugan. Sedan for jag och Micke upp i storforsen själva för att fotografera lite, Rebbe ville ligga kvar i stugan och spela spel. Vi knatade upp och tog lite bilder på ditt och datt och gjorde lite andra grejor oxå...hihihihhi , om vi säger så så var vi själva där vi den tiden.

Sen vi tio tiden gjorde vi lunch av det som vart kvasr dagen före och sedan drog vi vidare mot LULEÅ....

Vi komme fram vi ett och checkade in på vårt hotell rum. Jätte fint och vi hade godis och grejor på rumet när vi komme upp. Vi la in våra grejor tog oss en dusch och drog till stan. Gick runt lite köpten några kläder och sedan åt vi på en resturang. Var skit gott. när vi var klara for vi hemmåt till hotellet och la oss i sängaran och somnade åter igen vi nio.

Föresten så rökte jag min sissta cigge oxå.....



Av Isabella - 23 juli 2009 21:33

Japp... då komme vi till Storforsen vi halv tio tiden. Checkade in i vår lilla stuga som vi bokat. En tvåmanns stuga. Men den var jätte fin och jag och Micke tänkte att vi delar på en 80cm säng. När vi gjort oss hemma så´kollade vi upp om forsräning. Vi hade som bestämt att det ville vi göra, och det fanns 5 mil därifrån. så vi begav oss direkt till stället. Skit roligt var det. Det kommer att komma bilder till allt men jag glömde kameran hemma nu när jag skriver det här.

Det åkte drykt en mil i forsen och det tog typ en och en halv timme. Men det var klat det roligaste jag gjort. Efter det så for vi  tillbaka till stugan och så lagade vi mat i köket där, och av njöt en god middag på våran lilla alltan. Vi hade ju  jätte varmt och fint väder. Efter maten var det bara att knatta upp i Storforsen. OTROLIGT VACKERT!!!!!

Far dit om ni vill ha det lungt och skönt och se något vackert.

Vi var nog och gicke i ca tre timmar på hällerna och Micke badade i ett hål i berget. Ja det var jätte fint. Slutade med att vi somnade vi nio tiden trötta som fan....

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8
9
10 11 12
13 14 15 16 17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27 28 29 30
31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards