Jag kan allt

Alla inlägg den 28 juli 2009

Av Isabella - 28 juli 2009 21:41

Komme hem vid halv nio i morse, fikade och la mig direkt. Micke hade redan farit till Burträsk. Han och Jörgen skulle gå kyrkstigen. Den går från Burträsk till Skellefteå , fyra mil.....inte riktigt kloka.

Iallafall så gick jag och la mig och somnade direkt. Vakande vi tolvoch var blöt i svett. Det är ju så förbannat kvaft ute så man kan ju inte leva snart.

Kunde inte somna om så jag ringde min vän Camilla. Hon skulle och klippas sig idag vi två, så vi bestämde oss för att gå på stan före. Steg upp och drog in till stan. Vi storsade där en stund men sedan när hon for och klippte sig så åkte jag hem. Började baka lite efterrätter till på torsdag när vi har kusinträff. Micke min älskling ringde vi just efter fem och ville att jag skulle hämta dom vid landskyrkan. Det tog nio timmar för dom att gå fyra mil. OTROLIGT duktiga har dom varit. Jag hade börja med maten så vi åt nästan direkt vi komme hem. Efter en stund komme Camilla och en anna kompis förbi och dom hade köpt skräpmat med sig. dom åt och sedan lämnade dom Camilla hos oss, så vi drog och kollade när dom drog not i älven, men inte fick vi se något......nätet var ju traskigt så dom höll på att laga det. Klockan var vi det här laget dax att fara till jobbbet, så hem och lämna Micke , och sedan lämna Camilla och iväg till jobbet. Och där befinnerjag mig nu. Ont i huvudet och trött. Kommer att bli en lång natt.

Jag hör av mig sen.

Av Isabella - 28 juli 2009 01:04

-var in och kollade på kanal5 sida, och hittade att Room service vill ha in fler objekt till sitt program. Så jag skrev in. Jag har ju fantiserat om att göra om i köket och slå ut en vägg, MEN min man är inte den som vill göra saker i lägenheten. Så jag skrev dit och förklarade hr läget låg till. så får vi se om dom hör avsig till lilla mig.

Idag är det en vecka sen jag rökte sissta ciggen, går bara fint än, var ju hos min vän och satt ute med henne när hon rökte och det gick då bra.

Men jag ska inte säga att jag inte är sugen!!! För det är jag.

Ett yngel som Rebbe fångade

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8
9
10 11 12
13 14 15 16 17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27 28 29 30
31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards