Jag kan allt

Alla inlägg den 16 juli 2009

Av Isabella - 16 juli 2009 07:34

Ja i tisadag så började jag ju stada grundligt, och då tog jag Toan och köket, så idag har jag bara kvar hallen,vardagsrummet,och sovrumet. Dom går faktiskt fort. Så det är vadsom kommer att hända idag. Plus att jag ska tvätta plus att jag ska fara till Kroksjön och gratta Jennifer. så jag har det jag gör idag oxå. När jag går tillbaka och läser mina inlägg så ser jag att jag jämt har något att göra och jag verkar flänga hit och dit hela tiden, tycker själv attjag aldrig gör nått men det gör jag ju. Ungarna ligger och sover än ¨å jag måste vänta en lite stund innan jag börjar städa för dom ligger i vardagsrummet. Men såg att det var ledig i tvättstugan redan nu så jag tror jag ska börja med det och ta mig en ordentlig frukost.

Uppdaterar er väl sen.

Hej hej på er

Av Isabella - 16 juli 2009 07:18

Ja som ni såg så steg jag upp med Micke och gjorde mig klar för att åka till Umeå. Jag och Camilla skulle köra ner hennes kille och några kompisar till han, dom skulle till Åland. så dom hämtade mig klockan kvart i åtta. Sen vard det en lång resa ner till Umeå....fy vilken tråkig väg! Tror banne mig det är den tråkigaste väg som går att köra. Iallafall så var vi frame vid niotiden och lämnade dom på flygplatsen och sedan drog vi direkt hemåt. Hem tog vi vägen förbi Innansjön, så vi stannade och gick in till svärmor och Sören. Tog en cigge och pratade en lite stund. Vi komme hem till Skellefteå vi tolv. Då for vi på stan och åt lunch och Rebbe var och köpte ettkoppel till sin hamster ( helt onödigt).Efte det så for vi hem och la oss framför tv och vilade en stund , sen var det bara att börja att göra iordning surströmingen som vi skulle äta till middag. Micke var hemma vi fyra och då var det bara att sätta sig vid bordet och av njuta den goda dilicatessen. JJUUUMMMIIII så gott.

När vi ätit klart skulle jag och Micke en tvärris till stan och handla lite pressenter till Mickes brorsbarn, så vi lämnade allt på bordet och drog. Camilla och ungarna stökade av och fixade resten. Tack från  mig och Micke. När vi cyklade in så så vi att det såg lite mörkt ut. När vi handlat den sissta grejen så komme det...... Det var som himlen hade öppnat sig. Det VRÄKTE ner reng. så för oss var det inte så mycke att göra en att vänta. vi satte oss under ett tag oc mys en halvtimme innan vi kunde cykla hem. Vi vart blöta en då men inte värst. Sen på kvällen vart det inte något märkvärdigt. Jag och Rebbe for en sväng till Sjöbotten och hälsade på mamma och Ove, och så fick vi se världens gulligaste katt unge( hos min moster) . Sen när vi komme hem vi halv nio så gick Rebbe och henns kompisar ut och lekte och jag och Micke la oss i sängen och såg tv.

sen var degan slut.

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8
9
10 11 12
13 14 15 16 17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27 28 29 30
31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards