Jag kan allt

Alla inlägg den 11 juli 2009

Av Isabella - 11 juli 2009 21:40

Vakande vi två tiden och det var alldeles tyst inne hos oss. Gick ut i köket och hittade då en lapp där både Micke och Rebbe hade lämnat meddelanden. Rebbe var hos en kompis och Micke var och fiskade. Känndes skönt att få ha sovit. Efter en stund ringde jag till Camilla och hon och Matte erbjöd oss att följa med på en båttur i älven. Jätte trevligt. Efter som Micke var och fiskade så for jag först och han komme efter en stund. Vi träffade och på en KO som bjöd på mjölk på stadskajen. Roligt kille...hihihi sen åkte vi mot båtkaffet och tog oss en macka. Var himla roligt faktiskt. Roligast var nog när vi skulle slussa. Helvete Micke och Matte tog i så dom sket ner sig tror jag, men duktiga är dom. Hände inte så mycke mer utan hem sedan och myste lite med familjen i en timme innan jag for på jobbet och här sitter jag nu.

TACK vill jag säga till Camilla och Matte det var JÄTTE ROLIGT.

Här kommer det lite bilder från dagen.

Kram på er.


P.s Och en bild på våran katt Tussan

Av Isabella - 11 juli 2009 04:33

Vyrssan lull kok kittelen full... varförs sover inte det här barnet? Han har just vaknat och ätit men är skit pigg..... Eller är det jag som har haft tur med mitt barn som nästan hela tiden sovit tolv timmar jämt när hon var liten. Jag undrar jag......

Av Isabella - 11 juli 2009 02:17

Jag hade ju en plan för ett halår sen på att sluta  och jag hade ett datum. Men vad vart det av det då, när det komme så forsatte jag bara. Gubben gnäller dotter gnäller och jag känner själv att det är inte bra. Har hon i halsen på morgon och man har dålig andedräkt varje gång man har varit ute och rökt. så nu sitter jag här och funderar på att sluta. Men jag vet att jag har det skit jobbigt första två veckorna och jag är inge trevlig då. Men samtidigt så så känner jag att om jag nu har slutat dricka så måse man ju få göra något iställe, men det är ju dumt att tänka så oxå. Men det lutar nog åt att sluta när dom här ciggen är slut. Jag är bara rädd att det kommer att inkräkta på min och Mickes lilla semester. Jagvet att vi inte kommer att vara vänner då. Och det är inte hans fel utan mitt. Sen kommer nog Rebban få sig en gnällig mamma oxå. Men dom kanske få stå ut med det om dom vill att jag ska sluta, och jag får försöka tänka mig för hur jag låter. Jo nä men nu har jag bestämt mig för det. Jag har ju slutat förr och det har gått bra , men man är ju så jävla dum och tror man kan ta en i fyllan ,men det går ju inte. Som tur är så ska jag inte vara i fylla något mer, så det kanske går nu. Jag hoppas det och jag hoppas att ni stöttar mig. Jag tror jag har ca 24 st så nu ska få höra hur det går fram över här.

puss puss

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8
9
10 11 12
13 14 15 16 17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27 28 29 30
31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards