Jag kan allt

Alla inlägg den 1 juli 2009

Av Isabella - 1 juli 2009 23:12

Men fy fan vad varmt det är. Jag kan inte sitta vid datorn för det blir för varmt att ha den i knäet. Man kan väl säga man inte är riktigt torr på kroppen nu. Ja ja tur vi är två om man svimmar av syre brist eller av överhettning.

Av Isabella - 1 juli 2009 21:44

Japp då var man på jobbet igen. Fast nu var det längesen jag jobbade här där jag är idag, så jag ska inte gnälla. Men tror fan i mig att det är hundra grader kvaft här inne.

Kunde inte sova så mycket idag, har nog bara gjort två timmar. Sen skulle ju Micke och Rebban fara till stan och kolla in festivalen så jag följde med.

Var rätt mysigt. När vi komme hem la vi oss en timme i sängen och skulle försöka mysa , men man ar ju så förbannat varm så man ville inte ligga nära någon hahahaha.....

Sen försökte jag och Micke pyssla ihop dom få dagarna vi har  tillsammans så att vi kunde fara och göra något. Så nu vart det bestämt. Vi åker den 22juli till Luleå och bor på hotell i två nätter men Rebbe och så ska vi fara och rida westenridning i boden en dag. Och bara shopa och ha det mysigt, vi firar ju ett årig bröllopsdag i år.

Så det blir skit roligt.

Sen var det bara att bege sig av mit jobbet. När jag komme hit så komme jag på att det är jag som ska kolla batterierna på aparaterna. Är ganska myck pill med det men det kommer säker att gå bra.

nä ska nu se lite tv och försöka att inte svettas bort ( kommer inte att gå) och vara lite duktig.

Kram på er alla och roligt när ni lämnar så meddelande.


Av Isabella - 1 juli 2009 14:47

Efter städningen så tog jag en dusch och cyklade in till stan. Det är så roligt när det händer något i stan. Nu i helgen är det ju festivalen. Mat, karuseller, olika stånd och musik , mysigt att gå där. Mötte Micke där och bjöd han på mat, Camilla komme oxå. Efter vi ätit så for Micke och jobbade vidare och jag och min vän gick runt och kollade läget. Vart en ny bh och en kläning. Sedan tog jag min lilla cykel och drog hemåt. När jag komme hem så ringde jag Rebban och sa att jag skulle komma och hämta henne. Så nu har vi varit och ätit en kulglass och nu har vi just kommit hem. Hon ska nu göra rent buren till sin lilla hamster och jag ska gå och lägga mig, jobbar ju inatt. Så jag hör väl av mig inatt om jag har något roligt att säga.

Ha en skön dag på er.

Av Isabella - 1 juli 2009 09:20

Städningen är snart avklarad och duschen väntar. Känns skönt att vara ledig resten av dagen. Längtar efter min man och dotter lite oxå. Men bara lite. Kram på er

Av Isabella - 1 juli 2009 07:34

Japp vaknade nu när Micke skulle fara, tog mig en rök och sedan har jag suttit här vi dator en halvtimme. Ser nu att jag messat från stranden till fel nummer, så det är inte så konstigt att det inte komme fram men nu fungerar det. funderar vad jag ska göra idag. Jobbar inatt så jag måste hinna med att sova idag oxå. Men tror nu att jag ska fika, städa , duscha och sen en tvärris på stan. Liten svalare ute idag så det passar bra att gå på stan.

Hej hej vi hörs sen

Av Isabella - 1 juli 2009 07:33

jag provar igen nu för att se om det fungerar.

Av Isabella - 1 juli 2009 07:16

Fan jag provade messa flera gånger från stranden och mobilen sa att messet gick iväg men det hade inte kommit in här på sidan. Blir så förbannad.

Men iallafall så hade vi Jätte skönt på vitberget. Helt plötsligt när vi låg där så ser vi en flock på säkert ca 20 måsar börja dyka mot en hannduk...hahahah. Då var det ju någon knäpp gök som hade kämnat pommes på handuken och gått och badat. Dom åt så mycke måsaran så dom tappade pommes hur näbben på folket när dom flyg därifrån.

Hahahahahaahha hur roligt som helst. Folket tittade bara på, dom som låg runt om allså, men till slut gick någon vänlig själ dit och la för pommesen.

Sen var ju VI tvungna att pröva hur nära dom kunnde komma! Camilla hade ju just ätit pommer så när hon var klar skjöt vi ut lådan ca en halv meter från våra fötter. Och nog fan komme dom nära , men dom vågade inte riktigt ta dom , men nära var dom. Fan vad vi skarattade. Men inte grannarna vi hade runt oss. Sur tanter säger jag bara.

När vi for hem så komme vi på en rolig lek. Hälsa på bilförare! Och den gick ju ut på så enkelt att man skulle få så många att häls som möjligt. Till saken hör det ju att vi for hem just i rusningstrafiken. Genom hela stán till A-torp, men vad är det med svenska folket???? allså jag kanske hälsade på ca 150 bilar och hur många tror ni hälsade tillbaka???

Jo TVÅ och dom satt i samma bil oxå..... prova ni ska ni få se hur svårt det är. Sen på kvällen efter vi ätit mat så for vi till Falkträsket för Micke ville doppa sig. Efter det var detr inte mycke mer.


Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8
9
10 11 12
13 14 15 16 17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27 28 29 30
31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards