Jag kan allt

Alla inlägg den 30 juli 2009

Av Isabella - 30 juli 2009 10:27

Ja idag steg vi upp vi åtta tiden, Började göra iordning ett häfft med lite kluriga grejor man ska lösa.

Vi har en kusinträff idag i Sjöbotten, som jag har dragit igång. Kommer att bli jätte roligt. Tror att jag inte ar träffat en del av dom på säkert på10 år.

Jag har bakat efterätten ,mamma och Bibbi har gjort varmrätten.

kommer att bli bra tror jag. Vi har då så himla tur med vädret, strålande sol och varmt.

Idag kommer kameran att vara med så det kommer väl några bilder ikväll.

Vi hörs sen


Av Isabella - 30 juli 2009 10:15

Japp efter jag skrivit att jag skulleoch klippa mig som belöning, så ringde Micke. Han ville fara ut och åka gummibåt i älven. Så det vart ingen klippning. Vi for och jagade båtar. Det var bara Barnenshus som hade dom. Do var slut överallt i skellefteå. Micke köpte även en pump som man kopplade till uttaget i bilen. Funkade inte ska vi påpeka.....HAHAHAHAHAHA det slutade med att Micke kastade iväg den in i skogen. Han var ganska uppjagad. Jag och Becca satt bara lungt på marken och pumpade våra båtar med handpumpen, gick ju jätte bra.

Sen efter många svordomar och svettningar från Micke så komme vi oss iväg. Var skit mysigt. Och som vanligt kunde jag och Rebbe reta gallfebern på Micke igen. Så han tokigt och förbannad så for han i väg i sin lilla båt och det bara sprutade vatten....hahahahahahah..jag höll på att skratta ihjäl mig. Sen möttes vi längre ner i älven. Roligt som tusan. På kvällen grillade vi en fisk som Micke fångat. Det var helt ok.

Efter det så for vi och kollade när dom drog not i Bergsbyn.

Klovkan nio for vi hem , jag hade ju inte sovit sen jag komme hem från jobbet på morgonen ,så jag var helt slut och somnade när jag la ner mitt huvud på kudden. Tyvärr så kunde jag inte ha med mig kameran i gummibåten så ni får tyvärr inte se några bilder.


Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8
9
10 11 12
13 14 15 16 17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27 28 29 30
31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards