Jag kan allt

Alla inlägg den 7 juli 2009

Av Isabella - 7 juli 2009 21:50

Ja som ni läste så komme ju mamma och väckte mig. Inte roligt. Man måst väl börja låsa dörren snart. Iallafall så steg jag upp  och försökte få tag på Micke för att höra om ah nskulle bli sen eller om han skulle komma hem i tid. Och tyvärr var jag väl lite irriterad redan när jag ringd han ,så det var lite fel. Men jag har sagt förlåt för det. Han skulle komma hem i tid och klockan var nu vi halv fyra , så jag skyndade mig att slänga ihop en plättsmet och gräddade plättar som var klara tills han komme hem. Vi åt och sen vilade vi en lite stund för han frys lite. Vi fem tiden cyklade vi på Coop och köpte mjölk och jag tankade min mobil.

Sedan for vi hem till Jonas och Whan och skrev ut några biljetter till Piteå dansa och ler.Komme hem och så tog vi en varm dusch tillsammans och la oss i sängen och myste en stund innanjag skulle fara.

Sitter nu på jobbet och kollar på minnes stunden för Michael Jacksson.

Kanske skriver i morgon bitti när jag har tråkigt.

Kram på er

Av Isabella - 7 juli 2009 15:14

OJ OJ OJ man vaknar upp av att mamma kommer in stormande  och är förbannad på sin mobil. Står och gapar i dörren och vill lämna in det , MEN har inga papper kvar och dittan och dattan.......tröttsamt

Jag säger till henne att.....

-Jag fick då lära mig av min mqmma att alla sådanna där papper sparar man i en pärm!!!!!!!!

Jasså det fick du, svar hon då.

Hade inte lust att vakna upp av det där, men nu är man vaken iallafall. Ska försöka få tag i min Micke och se om han kommer hem till middag idag eller om vi får äta själva.

HEJ HEJ

Av Isabella - 7 juli 2009 08:48

Har kommit hem och fått i mig lite frukost. när jag satte mig till bordet så står det ett litet meddelande på våran svartatavl.

I LOVE YOU BELLA

Otroligt gullig och det värmer verkligen när han gör sådant där.

Rebbe ligger och sover och jag sitter i sängen nu. Just när jag komme in i sovrummet komme dom på SKEBO att dom skulle start och klippa gräset, så jävla typiskt. Men tur dom har en STOR klippare så detgår ju fort. Regnet öser ner och mina tankar går till min man som måste vara ute och jobba på tak. Urrss vad ha nkommer att vara kall ikväll när han kommer hem. Blr nog att värma upp han lite.Nä nu ska jag försöka sov

Ha en bra dag ni andra

Av Isabella - 7 juli 2009 05:25

Japp ny ag är det nu och jag sitter här och ugglar än. Har just gett barnet lite välling och sedan fått barnet att somna om. Men det tog sin lilla tid. Kommer nog att sova gott när jag kommer hem.

Har lyckats lägga upp lite nya bilder på Facebook oxå. Sitter och små gluttar lite på tv och kollar runt lite på olika bloggar.

Kram på er

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8
9
10 11 12
13 14 15 16 17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27 28 29 30
31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards