Jag kan allt

Alla inlägg den 26 juli 2009

Av Isabella - 26 juli 2009 18:54

Jag komme hem klockan halv åtta i morse och gick raka vägen till sängen. Men var ju lite sugen på loppis ,så jag och Micke klev upp klockan tio.

Vi skulle tvätta oxå , så först ut med tvätten och sen iväg på loppis....Regenet öste ner så där lagomt och Micke var skeptisk. Han hade rätt, det var max fem bord och inga bra grejor. vi for på coop och handlade lite och ett fotoalbum så vi kunnde sätta in våra bilder vi har haft liggande ett bra tag. Linda och Jörgen tittade förbi en sväng på ett lite fika. Sedan har det inte hänt mycke, vi har ätit rester och sedan har vi varit och hyrt oss en film. Nya Wallander, som vi ska nog se nu.

Så nu blir det inget mer skrivande. Kommer tillbaka i morgon.

God natt

Av Isabella - 26 juli 2009 05:53

Hjärnan säger:

- Gå och lägg dig nu för fan och sov så mycke du bara kan...!!!!!


Hjärtat säger: Japp jag behöver vila men jag har ett ansvar, som jag lovat att fixa. Så bit i hop och kämpa på nu..

Av Isabella - 26 juli 2009 02:15

Satt just och tänkte på att nu är jag inne på dag fem utan cigg......

Vad bra jag är. Micke har verkligen stötta mig den här gången. Hoppas det håller i sig det här. Försten så har det kommit nya bilder nu från semestern så skrolla ner och klla läget.

Av Isabella - 26 juli 2009 01:53

Ja vi vaknade  vi nio kanske men myste på till klockan var då halv elva tror jag. Sedan steg vi upp och for till Jula och köpte en ny mus till datorn. Fan vad dyr den var 279:- för en plast grej!! Sedan hem igen och så hade jag bjudit över Jonas och Whan på mat för dom hade tagit hand om katten när vi var borta. Jag gjorde lite bufffe. Det vart pizza, en stark kötträtt, och kyckling i ungn. Alla tyckte det var jätte gott. -sedan la jag mig och sov fram tills jag skulle och jobba. Det var JÄTTE SKÖNT, så jag är som pigg nu när jag sitter på jobbet. Tror ajg ska börja greja lite med alla korten vi har i datorn. Idag söndag får vi se vad som händer....

kram på er

Av Isabella - 26 juli 2009 01:47

I går komme jag hem vid halv åtta på morgonen. Vi fick lite tidigare. gick och la mig i sängen och då vakande ju min älskling. så då var jag ju bara tvungen att pratamed han en stund. Tror jag somnade vi halv tio. Klev upp vi tolv igen och fikade lite frukost. Jag och Micke gjorde oss klara för vi skulle ju fara på Piteå dansar och ler på kvällen. Vi gjorde i ordning allt hemma och sedan la vi oss och såg en film innan vi for kring fyra tiden. Rebbe ville inte följa med så hon var hemma med en kompis. Vilken stor tjej man har om man tänker efter.

Det var trevligt i Piteå och vi var inte hemma förrän vi halv tre på natten. Var ganska slite då och vi somnade direkt kan jag säga er.

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8
9
10 11 12
13 14 15 16 17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27 28 29 30
31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards