Jag kan allt

Alla inlägg den 14 juli 2009

Av Isabella - 14 juli 2009 15:08

Ja man råkade ju somna om till klockan halv elva =) Det var ju inte riktigt meningen. Men klev upp och fikade en mindre frukost. Sedan satte jag igång så nu är badrummet klart. Har tagit väggar och avloppen och skurat mig blodig. Känns skön, få se om jag och Micke kan hjälpas åt med köket ikväll  så kan jag ta allt annat själv. I köket ska man ju fram med kylskåpen och spisen hade jag tänkt och det orkar ju inte lilla jag sjävl. Men nu ska jag plocka bort i köket så jag kan fixa lite mat till oss. Idag blir det dillstekt lax och potatis..mmmm

Vi syns sen

Av Isabella - 14 juli 2009 08:22

ÅÅÅÅ vakande nu när Micke for till jobbet. Redan igår så tänkte jag att idag ska jag storstäda, rent grov städa. Känns inte så idag. Jag och Micke har tänkt renovera i Rebbes rum så idag vill jag bara fara och kolla på tapeter, Men behöver verkligen städa oxå. Ja vi får se hur det går med det. Men jag kanske ska ta två rum per dag så då hinner jag ju kolla på tapeter oxå. Rebbe sover hos en kompis och jag sitter i sängen än, men ska nog kliva upp nu. Så vi får höras sen.

Kram

Av Isabella - 14 juli 2009 08:13

Vakande vi tolv, för jag skulle till en gammal bekan och äta lite lunch. Vi träffas inte annars men hon har ust förlorat ett barn och ville gärna ventilera lite med mig, så det var helt ok. Jätte god mat fick ja och vi satt och snackade några timmar. Rebecca hade farit till stan för att köpa hamstermat till Sotis, och komme då på den briljanta iden att hon skulle byta ut hamstern mot en råtta!!!!! Hon ringde flera gånger och messade mig om den där jävla råttan. Men det vart det JÄTTE stort NEJ. Var hemma igen vid fyra tiden och började då med mat till Micke och Rebbe, för jag skulle nämligen ut och äta med jobbet. Hanns städa undan lite och vika all förbannade tvätt Micke hade tvättat. sussaade iväg och fick hämtning vi fem av en arbetskamrat. Vi hade det jätte trevligt och fick jätte god mat. medans vi satt och åt så fick jag några mess av Mickesom bara ville att jag skulle komma hem. Han sakande mig så sa han. Var väl hema igen vi åtta och då tog jag en varm och skön dusch och sedan kröp vi ner i sängen och kollade på Beck en stund men somnade rätt snabbt.

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8
9
10 11 12
13 14 15 16 17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27 28 29 30
31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards