Jag kan allt

Alla inlägg den 4 juli 2009

Av Isabella - 4 juli 2009 21:15

Nu har vi ätit en god middag och nu är det film på schemat. Sen sova för jag ska visst jobba.

Av Isabella - 4 juli 2009 17:22

Japp så är det. Nu har jag handlat lite så nu ska jag börja grilla snart. Japp ni hörde rätt, faktiskt kan vi det, om ni nu inte tror det. eller så kanske det ha med att göra ni killar vill inte göra det andra TRÅKIGA, sm sallad,sås, tillbehör och duka. Men som sakt nu har jag gjort allt TRÅKIGT och nu ska jag tända grillen och grilla helt själv.

Sen ikväll blir det mys fram för tv och kanske någon rolig film.

Grilli hilli på er alla glada

Av Isabella - 4 juli 2009 15:50

Idag vaknade man ju som en gam´kärring igen. Klockan halv sju. Inte kunde man somna om igen. Vi låg kvar till halv nio men sen var det kört. Gjorde oss klara och for på Coop och handlade lite till middagen. Vi ska grilla ikväll. Micke inhandlade världens största cykelsadel..hahahahahha. Han skyndade sig att montera på den så fort vi komme hem så han fick prova den när vi sen for in till festivalen.

Man är som less den nu. vi gick runt, runt, runt.Micke provad olika kebaber och jag åt en langos. Micke åt tre gånger, kommer inte att lukta bra från hans röv ikväll. Becca hade en kompis med sig så hon var glad och gjorde av med alla pengar hon fick. Vid två så bestämde sig Micke och Jonas att dom skulle och fiska, så jag och Micke cyklade hem och han gjorde sig i ordning och for. så här sitter jag nu och gör ingenting. Nu är det dax för lite bilder tycker ni väl. Ska försöka lägga in i morgon när jag ska risa och rosa.

Nä nu ska jag göra något kreativt.

Puss och kram på er alla

Av Isabella - 4 juli 2009 15:39

När jag komme hem så la jag mig i sängen och somnade omg. Känndes skön. Vaknade vi tolv när Micke komme hem på lunch. Låg och drog mig fram till ett. Komme då på att jag skulle ju på begravning. En gammal kompis barn hade dött. så jag gjorde mig klar och for i väg. Camilla följde mig. vi satt längs bak i kyrkan. Fy fan vad hemskt.... Jag lider verkligen med mamman och systern. Mins precis hur det känndes, när det hände mig. Det som är så jobbigt är att när begravningen är över så blir allt bara tyst och tomt. Ingen frågar längre ingen säger något. Det är då det riktiga sorgearbetet börjar.

Jag kramade om henne och sa att hon fick då ringa när hon ville om hon ville prata.

Efter det så for jag hem och tänkt börja med maten ,så den skulle vara klar tills Micke komme hem. Men just när vi komme så komme han oxå hem. Så vi tvärr slängde i oss lite mat och drog till Innansjön. Micke lagade vattenledningen och jag klippte gräset. Nu har det ju varit så varm att gräset har nästan blivit gul...BRA tycker jag för då växer det inte så bra.

När vi var klara så begav vi oss hem igen. Komme hem och tog en varm skön dusch och for in till festivalområdet. Vi var bara utanför och strosade. När Tomas Ledin skulle pela hittade vi en plats så vi såg när han skulle kliva upp på schen. Då så han oss och vinkade till oss. Vi stod och lyssnade ett tag och sedan cyklade vi hem igen. Klockan var då kring 23 tiden så vi gick till sängs och kramades en stund innan vi somnade.

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8
9
10 11 12
13 14 15 16 17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27 28 29 30
31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards