Jag kan allt

Alla inlägg under januari 2010

Av Isabella - 23 januari 2010 10:25

Har just klivit upp oh tagit mig lite fika. Micke har farit och hjälpt Jörgen med deras bil. Så nu är man ensammen en stund. Ja hur ska jag spendera denna tid då??? Tror jag ska vara tråkig och plocka bort och kanske sitte en stund framför datorn ( som jag gör nu).   

Idag är det lördag och man får köpa lördaggodis.

 Vi har ju gjort så här i familjen nu att vi köper vårat eget och så får man äta upp allt. Men jag har nöjt mig med popcorn och morötter. Jag vet inte vad jag är sugen på. Godis är ju gott men jag kan inte äta så många innan jag börjar må dåligt, chips blir man ju less efter en stund, ja det tåls att tänka på men jag tror det lutar åt fruktsallad co hlite naturgodis idag.   

Ieftermiddag ska vi fara till Linda och Jörgen och fira en mycket försenad jul med Mari och Tuomo. Men det blir ingen jul mat som tur var.  

Nä det blir ett exlusivt bord med taco. kommer att bli trevligt att träffas. Tar väl med mig kameran och ser om man får sig lite bilder eller hur det blir. Nä nu ska jag kolla in lite andra saker men vi hörs väl sen...

  

Av Isabella - 22 januari 2010 18:16

Ja dagarna bara far iväg närman har in lediga vecka....ja så ledig som jag har varit allså. Det är  ju typ idag jag har min fösta lediga dag. Det har väl itne hänt så himla mycke spännande i mitt liv som vanligt. Ibland önskar man som bloggar att man skulle kunna berätta värsta roliga eller coola grejorna som har hänt. typ att man träffat världens bästa skådis eller man hammnat mitt i ett dram någon stans...eller att varit tvät med sitt privat plan till något mysigt ställe och haft en jätte romantisk kväll och sedna flygit hem,,,hahahahahahahah jo jo det hade varit grejer det, men iställe får ni bara höra den verkliga saningen..jobb, mat, bråk, mys, och så vidare..hahahah. Vet inte om jag har sagt det men Micke han är ju så att han vill prova nya grejor jämt, gäller både mat och aktiviter, Så denna gång har han beställt godis från USA...... en hel låda som väde 2, gågor mer....roligt kille....  

Fan när han öppnade lådan , då höll ju Rebbe dregla ihjäl sig, och än värre blev det när han provade någon typ blåbärs paj   Och han var ju inte dålig på att retas ...hhahahahaha !!Men snäll som han var så fixk hon ju tillslut smaka, och det slutade med att hon oxå beställde lite pajer som hon ska ha som lördagsgodis.....

Sedan har det idag varit en slappar dag faktiskt.Jag hade bestämt mig för att jag inte skulle göra ett jävla skit på hela dagen. Och så vart det typ. Vi har bara chillat och gjort det vi ville. Vi var förbi Mickes jobb en kortis så ha nfick lägga sig i sträckbänken. Han har så himmal ont i ryggen just nu. Sedan for vi och handlade blommer...eller han hadlade blommor. Inte jag för jag vill inte vattna en ända blomma.

Sedan var det raka vägen hem och så la vi oss och såg på en film. Nu har vi ätit och jag tvättar lite. Ikväll blir det nog inte så mycke.

Tror vi skulle fara och fixa en film till ikväll oxå. Tror han snackade om Wallander. Jag och Micke har fixat lite i Rebeccas rum i veckan. Eller jag har köpt och Micke fixat och köpt. Iallafall så var det då bra. Nu fattas bara en fotölj och ett lite bord sedan klart. Hon verkar då faktisktskit nöjd.

            

Av Isabella - 20 januari 2010 15:34

Jo idag sov jag ut till tio. Sedan har jag och Micke fixat Rebbes rum och Stina har varit här och fikat. Trevligt tycker jag.

Nu ska jag göra mat och sedan ska vi tydligen fara och åka slalom men jag vet inte om jag ska göra det. Jag tror jag tar kort istället. ska komma med lite bilder om jag hinner innana jag åker och jobbar i natt.

Puss på er alla glada och sura......  

Av Isabella - 20 januari 2010 15:26

Ja för låt mig, nu har jag inte skrivit igår och idag har jag inte hunnit heller. Igår jobbade jag till 12 och sedan vart det ......jag har tappat minnet.......   Vad fan hände sen?????? Nä jag komme inte ihåg.... jo nu kommer det. Vi var och körde bort lite skrot vi samlat på oss, och sen var vi och  hämtade en bil del till Kalle. Sedan hem och göra middag, tur hade jag igår , det var Micke som gjorde den. Kött och potatis. Iväg och skjudsa Rebbe på träning....nä nu ljuger jag. Kalle komme just och skulle hämta bildelen så ha nfor med henne till träningen, hämta henne henne sen gjorde vi. Sedan var det soff läge resten av kvällen....  

Vaknade av att det var alldeles svart i huset och tyst. Alla hade gott och lag sig och jag var helt själv kvar i soffan    Taskiga tycker jag dom var som bara for och la sig utan att säga till mig.

 

Av Isabella - 18 januari 2010 20:23

Jo ni nu har det hänt grejor   

Idag komme jag hem som vanligt..tror ni har fattat nu. gick och la mig och klev upp kring 11 tiden. Innan jag klev upp låg jag i sängen och funderade på att idag skulledet storstädas, dessutom hade vi typ två tvättkorgar med tvätt, sen så måste våra garderober städas och lagas lite för höllorna har fallit ner i två. När jag låg där och funderade komme Micke in hoppande i sängen. Började pladra på om vad vi skulle göra idag...ja ja tänkte jag nu vill han göra något jag inte vill och vi behöver verkligen städa och tvätta. Men så lika man kan tänka idag. Han hade presic samma ide som jag FAST ett mycke bättre slut än vad jag tänkt mig. Han ville nämligen avsluta dagen med att vi tog en promenad till Stigs konditori och fika, för vi fick nämligen 150 kr i pressentkort av min bästa moster, tack Bibbi och Hans. Så det är vad vi har gjort idag. Vi har STOR städat och tvättat och rensat och lagat garderobern ,dragit kabel till Rebeccas rum , skurat golven, lagat mat och sedan tog vi en promiss till Stigs....  Och gud vad vi förtjänade det. Vi har varit skit duktiga .

Så nu sitter vi här i soffan och bara latar oss.

Inorgon ska vi fara på skroten med lte grejor vi rensat bort, sedan ska vi fara till den andra skroten (bilskroten) och köpa en växellåda till Mickes pappas bil. Sedan vet jag inte rikgit vad som händer.....jo jag ska tvätta lite mattor och sängkläder som jag inte hann idag......

Men nu ska jag bara lata mig och ha det skönt....

Kram kram på er så syns vi imorgon....  

Av Isabella - 18 januari 2010 01:08

Har lekt lite i nattnu med kort.....



 

Billy före dopet, en riktigt glad liten kille 


När man stannar till själv , fast allt annat fortsätter runt omkring dig...Loke han tänker till 


Även en döskalle kan vara vacker    


En ny bild ,fast den ser gammal ut  


Allt man tar i är inte guld  

Av Isabella - 17 januari 2010 22:20

Till smålläning..

Vad bra att det passade, tur skaer gör nytta någonstans.

 

Linda.....

Jag ska göra om lite bilder och sedan tänkte jag ni ska få allt på en skiva. Till muppiheten tror jag det var min man som stod för det på denna bild.

 

Emma...

Japp det är Rebeccas kusin...visst är han söt

 

Hea....

klart jag är intresserad detta pris kan inte falla mig ur händerna. Men vore ju roligt om jag fick prava det först. Det här med ljus är ju jävligt viktigt har jag börjat fatta... Men du jag ska ta och ringa dig i veckan, jag är ledig och du kanske är på jobbet någon dag. Så då kanske du kan ta med det dit. Men jag ringer dig.

Av Isabella - 17 januari 2010 22:11

Ja jag har inte så mycket att säga , mer än ibland så har man tur. Idag kommejag hem och jag var så  trött att jag trodde nästan jag skulle somna i bilen. Så jag tupade i säng direkt. Micke och Rebecca var helt enormt omtänksamma idag och var tysta och försiktiga så jag skulle få sova . Hon hade ju fotbollsträning idag vi tio så hon for rätt snabbt och sedan for Micke och hämtade henne och så for dom och åkte slalom till kl 16.00 så jag låg i sängen fram till kl 15.00 och då började jag röra på mig. så himmla skönt......... TACK MINA ÄLSKLINGAR .... det uppskattarjag jätte mycke.  

Tyvärr så har det inte blivit några bilder idag, just för att jag varit i sängen hela dagen. Mamma bjöd på mat idag med och det var sköt, då slapp man undan det oxå. Fan vad lat jag har varit idag när jag tänker efter. Nu på jobbet igen och ska se ltie film nu när nyheterna slutar.....

kram på er alla

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8
9
10
11 12 13
14
15 16 17
18
19
20
21
22 23 24
25 26 27 28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards