Jag kan allt

Alla inlägg under januari 2010

Av Isabella - 12 januari 2010 06:42

Japp känns i kroppen första natten man går på. Men snart är den avklarad och man får åka hem till den mysiga sängen. Som tur var så är jag ensamen hemma och det betyder SOV sOV SOV 

Vet inte om jag ska träna idag eller hur tusan jag ska göra. Känner att den där farliga masken kanske kommer in i min kropp tar över mig. Den kan vara skit farlig. Man vet alldrig vad den kan tvinga mig till för handlingar.....   saker som jag kanske inte vågar stå för, som tex att jagmåste köpa godis eller att jag tar bilen överallt...nä får se hur jag ska göra.


Till Moa...

Kan du spanska? vill du semig gråta?kan du hålla min hand under alla timmar det tar att flyga, kan du få mig att skaratta så jag kissar ner mig ELLER bajsar ner mig.

Kan allt det där får du följa.

Nä men skämt åsido. Jag hoppas att få veta denna månad om hon vll träffa mig eller inte man det verkar ju sitta fast i Chile.

Men när jag vet hör jag av mig. Jag skulle vilja resa kring feb,mars,april....men man kan ju alltid drömma tydligen... 

  

 

Av Isabella - 11 januari 2010 23:48

Ja nu komme jag ju till jobbet kring nio och skulle ju då se första avsnittet av "spårlöst". Ett mycket bra pogram har jag alltid tyckt, och framförallt nu när jag jälv letar min mamma eller släkt. Ja som vanligt var det mycket motgångar i sökandet idag , men till slut hittade hon det hon sökte. Allså vilken känsla.................  

Jag kan inte faat hurjag kansle ska få känna om det blir någon resa till Chile.

Hur kommer jag att reagera, hur kommer det att kännas när man ser henne eller dom för första gången.....? Ja jag kan bara tänka mig hur det kommer att bli , men aldrig kan jag nog förstå förr än jag är där..... fan hoppas jag snart få veta om det blir eller inte. Nu den 29 jan är det tre månader sen jag fick veta att dom hittat henne.

Hur lång tid ska det behöva ta innan dom tar kontakt med henne....? Jag håller på att bli tokig ( kanske lite överdrivet) ,nä men jag vill verkligen  veta snart. Om jag ska lägga ner mina tankat eller om man kan börja planera en resa.....  

 

Har idag varit och tränat ikväll , men det var då inte mycke. Spran 3.5 km. Min kropp sa nej. Jag har inte mått riktigt bra idag och jag har mått illa. Så det tog imot idag att vara på gymet. Men nu är det som man får dåligt samvete om jag inte far dit varje dag. Men man ska kanske inte träna varje dag jag vet inte vad som är bäst. Man kanske ska sattsa på 4-5 dagar i veckan. Jag vet inte vad tycker ni?

nä nu ska jg se lite mer tv, jag sitter på jobbet så jag ska försöka göra någon nytta idag med.

sov gott på er alla mysiga kompisar och glöm inte att komentera min inlägg även om ni vill säga att jag är dum eller så. Jag kan ta det. Puss på er.

Ps . Tack till Helena som berömmer mina framsteg i rökningen.

Av Isabella - 11 januari 2010 13:35

Jag fattar inte vad det är för fel på mig just nu. Det kommer perioder då jag är så himmla sugen på godis ,mat , bakelser och allt om inte är bra för kroppen......   Men varför blir man det, tror banne mig det här förbannade socker berondet är värre än rökningen, och till råga på allt så när man SLUTAR röka kommer som jävla små men många socker monster fram ännu mer och säger till mig........  

- Du Bella ta nu och köp lite , bara lite godis för det är du värd nu när du har slutat röka..... jag kommer att hjälpa dig att sluta med det där dåliga rökandet...  

- Nä säger min kropp , det bör du fan inte göra...

-Men min härna tycker att det är helt ok nu när jag liksom en då tränar varje kväll..... 

Ja ni ser ju hur jag diskuterar med mig sjävl, tror jag blir galen på detta beronde.

Men däför blir det någon slags kompromiss mellan alla grejor. Då tänker jag att jag vill ha något gott men så nyttigt det kan  bli. Ibland popcorn, fruktsallad eller men god macka på kvällen när vi har tränat.

Är jag dum då tycker ni????

Jag vet att många tycker att har man opat sin magsäck så ska man fan kunna hålla sig ifrån all dålig mat. Men det fungarar inte riktigt så. Ett beronde är ett beronde och även om man inte kan äta i närheten av vad man åt tidigare finns berondet där och jävlas med en. Nä jut nu har jag ett sådant där skit sug efter något gott , men jag har tagit en bannan och nu snart ska jag börjamed maten.

  

 

 

Av Isabella - 11 januari 2010 12:31

Provar en ny stil nu. Har varit med mamma och hälsat på Ove på Linden. Men gud vad fint det var där. Alldeles nytt tror jag det var och ljust och fint. Hahahah Ove är rolig han. är han kommer hem på eftermiddagarna brukar kan äga att han gjort så himmla mycke grejor och han är så slut att han MÅSTE gå och lägga sig.......  

När vi komme dit idag så vem låg och sov???? Jo lille gubben. Han är roligt han, men har får vila om han vill det. Men iallafallaså var det jätte fint där uppe. EFter det så for jag och mamma tillstn för att byta in min kamera pinne tillen annan kamera pinne. Nu är det gjort och sedan var det en varm macka på CK resturangen. Hem och här sitter jag nu och ska nog gå och lägga mig en lite stund tror jag. Snart kommer skit ungen hem och sedan kommer manen hem och sedna ska vi träna och sedan jobba inatt. Så ska jag vila så måte det bli nu.....

fan vilken jobig text att läsa ........hihihi ska aldrig mer tad en här.

  

Av Isabella - 11 januari 2010 09:36

Vaknade första gången när Micke komme in och väckte mig, innan han for till jobbet. Sedan hann han bara fara så skulle ju Rebecca upp, inte tyst hon heller så då vaknade jag igen och somnade inte om föränn hon for vi 8 tiden, sedan lyckades jag somna tills mamma ringde vid 9 tiden. Då var det kört.   

Har nu klivit upp och ska fara till mamma och följa henne till Ove där han är idag. Vi vill bara kolla hur det ser ut, och vad dom gör där.

Sedan vet jag inte vad som händet jag jobbar i natt och har en jävligt jobbig jobbar vecka fram för mig nu.

Måndag, tisdag natt.kommer hem onsdag och ska sova, torsdag 7-21.15, fredag 7-12 och sedan går jag på natten fredag, lördag söndag. Så man kan väl sägaa att jag har bara onsdagen jag är ledig.

I veckan ska jag försöka sova mycke.

Nä ska försöka göra mig klar nu och fara till mor så vi får höras sen i natt eller ikväll.

Kram kram på er alla  

 

Ps. RÖK FRI ÄNN OCH TRÄNA KS JAG GÖRA IDAG MED

Av Isabella - 10 januari 2010 21:23

Idag har vi varit och åkt slalom i Byggsiljum. Men vilken trevlig backe det var. Eller ska vi säga backar. Dom hade ju ganska många. Det har ju varit skit varmt idag och man kan väl säga det att folk verkligen ville passa på att vara ute. Det var ganska långa köer i liftarna. Men tur är väl att det går ganska fort. Jag åkte med dom tills sissta timme komme. Då tog jag av mig skidorna och beslöt mig för att fotografera lite. Så nu kommer några bilder jag tog idag.

Vi hade så tur oxå att svärmor och Sören bjöd oss på mat oxå, så när vi åkt klart vid tre så packade vi ihop och åkte till Innansjön och fick älgstek med kokt potatis. Skit gott var det. Tack för maten...  

Sedan hem ,och just nu slappar vi bara. Micke ska jobba imorgon ,och för Rebecca börjar skolan. Så skönt att vardagen börjar nu för dotra...hahahaha

 

        

 

 

Av Isabella - 10 januari 2010 21:10

Ja vad hände då???? Måste tämka tvärrt????

Jo jag och Micke och Rebbe låg och drog oss ganska länge men komme väl oss upp vid  tio tiden. Vi fikade och sedan tog jag och micke oss en promenad in till stan hand i hand.Micke skulle köpa sig några ordentliga handskar och jag skulle kolla på ett stativ till kameran. Efter det var avklart så for vi på en mindre secondhand runda i stan. Först till Antvikariatet (eller vad det heter) sedan till kupan, sedan gick vi bort till frälsningsarmens seconhand affär. Där träffade vi Mari, hon jobbade så vi tog oss ett fika där- Vi var rätt hugriga , iallafall jag som inte hade ätit lunch. Men det pinsamma med det hela var ju att jag hade inga lösa pengar på mig , men världens snällaste Mari betalade åt oss , så nu är jag skylldig henne 40kr. Måste jag komma ihåg till nästa gång.Vi for hemmifrån vid elva och tror vi komme hem vid halv tre. Lämnade sakerna som vi handlat och tog Rebbe med oss till Coop. Vi var ju tvungna att inhandla godiset vi skulle ha på kvällen. Kv'llen var mycket bra. Vi gjorde oxfile och haselback potatis men två olika såser. MMMUUU vad gott det var. Jonas och hans familj var oxå över och åt. Trevligt....  

Efter det så kryp vi ner i soffan och tog fram det goda vi köpt.

Såg Robinson, sedan kryp vi ner i sängen allihop och såg någon skit film på tv. Vi somnade väl kring tolv.

Av Isabella - 8 januari 2010 14:32

Jo nu har jag vaknat och är skit pigg. Ska försöka laga lite mat snart och städa bort till Micke kommer hem.

Har sett att det är många bloggar som lägger ner nu och jag för står varför. När man är en bloggar så är det roligaste som finns när man loggar in  och ser att det kommer komentarer, och vad jag förstår så slutar en de pgr av att ingen komenterar deras bloggar längre. Synd tycker jag. Och jag jälv är ju likadan när jag läser bloggar jag gör det inte heller. Men nu ska jag banne mig göra det framöver.  

Jah hoppas ni som läser min blogg kan kanske göra det samma för mig. Sen behöver kan ju inte läömna jämt en komentar men kanske någon gång här och där. Tänk på det iallafall.

Iallafall så kommer det lite bilder här nu på maten. Penispastan, ljus. Jag har haft så tur att Micke har tänt ljus varje kväll och vad är inte mysigare än när det är mörkt att ha ljus tända. Super mysigt.

Sedan är det en bild på loke som jag tog när vi var och åt surströming. Han har fullt upp med att se Star wars på tv. HAN ÄLSKAR DET.

        

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8
9
10
11 12 13
14
15 16 17
18
19
20
21
22 23 24
25 26 27 28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards