Direktlänk till inlägg 11 april 2010
200 g Digistivekex (krossade)
75g Margarin (smällt)
1 burk kondenserad mjölk
2 bananer eller önskad frukt.
Vispad grädde
Krossakexen och smällt smöret. Blanda sedan ihop allt och tryck ut det i en pajform. Grädda i ungn 8-10 min på 225 grader. låt sedan svalna.
Ta burken med kondenserad mjölk och koka den i 3 timmar i vatten.
OBS OBS!!!
Var verkligen noga med att det är vatten över hela burken hela tiden. Annars kan den EXPLODERA ! ! ! ! !
När den kokat i 3 timmar så öppnar man burken och smetar ut massan över den svala pajbotten. låt massan svalna och lägg sena på frukten och vispa gräden och stryk på. Klart förservering.
En skit enkel paj och SKIT GOD. Tar bara lite tid att koka burken men det är värt det.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 |
4 |
||||||
5 | 6 | 7 |
8 |
9 | 10 | 11 | |||
12 | 13 |
14 |
15 | 16 | 17 |
18 |
|||
19 | 20 | 21 |
22 |
23 | 24 |
25 |
|||
26 | 27 | 28 |
29 | 30 | |||||
|