Jag kan allt

Alla inlägg under april 2010

Av Isabella - 6 april 2010 23:47

Ja nu har jag startat en omröstning här på bloggen. Kan ju vara roligt att se hur folk tänker och vad svaren blir. Jag kommer att FÖRSÖKA göra en ny varje månad med olika frågor så var med nu och rösta. Jag kommer att presentera svaren den sissta varje månad. Och om jag glömmer det så påminn gärna mig.

kom igen nu folket rösta på .....  

Av Isabella - 6 april 2010 23:40

Ja jag vet att jag har varit duktig men det varkar som jag inte är det längre..hahaha men men det kommer väl en dag då jag oxå känner att nu är jag duktig på riktigt...eller vad tror du?

Av Isabella - 6 april 2010 23:28

Ja idag har jag varit i drömmarnas land tror jag hela dagen. Har ni känt någon gång att man är som om töcknad av trötthet. Man är som ett flumm bara.   

Jag har sovit bra idag. Jag vaknade vi 14 tiden och klev upp och snick snackade lite med Micke och sedan snick snackade jag lite med min vän Camilla, eller ganska länge med henne. Hon går liksom inte att få stopp på när hon väl börjar...hhahahahah

Undra hur de blir när hon blir gammal och sitter på hemmet???? Ska hon prata ihjäl någon då. Tänkte ju att en annan människa som inte känner henne kanske blir helt paff och tänker...vad i helvetet vad denna kvinna eller gam kärring snackar...hahahah hon är rolig.   

Efter jag lagat en ortoligt god och tidig middag så for jag och Micke upp till Jula för att köpa en pakethållare och stänkskärmat till Beccas cykel. Nu är det så ljust ute att hon kan börja cykla till träningarna men det går ju inte om hon inte har dom grejorna på cykeln.

Så nu har Micke lite jobb att göra i morgon. Tur för han. Han känner sig nog lite rastlös här hemma nu.   

Efter denna fär hände det inte så mycke mer av denna dag. Jag låg och halv sov i sofan och sedaniväg till jobbet. Just nu sitter jag ju här och klottrar ner dagen men sedan i natt ska jag försöka lara mig lite om Chile och vad som är viktigt att tänka på innan jag åker. Ha det gott nu mina vänner så hörs vi en annan dag.

Hej då........  

Av Isabella - 5 april 2010 23:43

Hej hej mina vänner   Idag har det varit en ute dag. Jo dagen började med att jag klev upp TIDIGT SOM FAN ,kl halv sex för att tvätta. Ja då frågar sig säkert 70% av läsarna om jag är dum i huvudet. Och mitt svar är...ja kanske lite men jag var TVUNGEN att få tvätta. Det går så när man hoppar över en tid och då helt plötsligt så är tvätt korgen fullare än man någon gång har blivit själv. Och det är mycke kan jag säga er. Så det var bara att pallra sig upp.   

Efter kl halv nio var tvätten klar och Vi begav oss då mot Byggsiljum för att åka slalom. Så det är vad vi har gjort idag på dagen... åkt slalom.

Visst är det roligt men man är ju för trött ibland. Men vi var då där fram till halv tre. Under tiden vi var i backen ringde Jonas och bjöd oss på mat. Man ska ju ha tur iblan oxå. Vad skönt att bara behöva komma hem och sedan gå över och så får man mat...hahah i love it   

Och vad gott det var. Jonas hade grillat och Whan hade gjort potatisgratän och pommes..gott gotti gott gott...  

Efter den goda middagen hem och se hocky. Där vart det väl inte så himmla bra resultat men vad fan...det är ju en ny säsong nästa år om dom inte klarar av detta HV71. Och nu sitter jag på jobbet och bara glor  ut i cybervärlden....så nu vet nu hur min dag har sett ut.

 

Till Jenny: Det ordnar sig säkert. Har kollat nu och jag tror det är min banks som har tjafsat lite men nu är det betalt och klart hoppas jag.Tack för omtanken.   

Av Isabella - 5 april 2010 20:58

Ja  vad säga om den då......   Ja fasen jag måste tänka riktigt hårt nu.

 

Fredag: Ja jag kom hem från jobbet och la mig och sov. Klev upp kring två tiden. Sedan var jag och handlade lite påsk ägg till Rebecca och så var jag och hjälpte mamma att göra klar påsk middagen vi skulle äta där. Mammmalilla mamma hade så ont i ryggen...stackar hon    

Mamma hade gjort en jätte god gryta med fläskfile i. MMUUSSS vad god den var. Mamma kan verkligen laga mat hon.

Efer middagen blev det inte mycke på kvällen. Jag var rätt trött så jag somnade som vanligt i soffan.

 

Lördagen: Ja vad hände då...... Förmodligen inte så mycke eefter som jag inte kom ihåg det???

Nä vi gjorde nog inte ett skit tror jag vi var och handlade och gjorde en lite påsk middag själv med ägg och grejor och Rebbe var och tränade. På kvällen såg vi hocky och sedan gick jag i säng för jag skulle upp och jobba på söndag.

 

Söndag: Så söndagen har ni väl listat ut redan..Jo jag jobbade hela dagen från 6.45-17.00

När jag kom till bilen ahde ju Micke och Rebbe smygit sig dit och ville överraska mig, kanske inte vart så roligt för dom. Micke komme på mig att röka....japp ni hörde det ...jag har rökt    

en svag människa som man är så har jag börja om så nu vet alla det.

På kvällen spelade vi sata BINGOLOTTO....aldrig mer kan jag säga det var dom sämsta brickorna jag någon sin har haft.

Av Isabella - 2 april 2010 07:05

Hej hej , sitter nu på jobbet och har gjot mina fyra nätter. Känns skönt. Jag har ju tagit på mig extra denna vecka och fyra i rad är fan lite jobbigt. Men samtidigt så är det tur man har en bra arbetsplats.

Iallfall så igår när jag kom hit på jobbet så var jag in på min mail för att kolla om David hade översatt brevet....... och vad fan får jag se då????

Jo då har jag fått av  resebolaget jag bokat resan med , att dom avbokat min resa för att jag inte har betalat den inom 24 timmar....  

Men vad är det för skit snack. Dom har då dragit hela summan från mitt konto och jag har fått kvitto på det. Visst fattar jag att det blevit något fel och att jag kommer att få fara en då , men jag blir så himma irri när det blir så där.   

Fan så nu har jag skrivit till dom , men som vanligt så har dom ju inte öppet helger. Så det är att bara vänta tills på tisdag.Denna dag som visst är en röd dag ska vi fara och äta påskmiddag till mamma och Ove. Mysigt Lena och hennes barn kommer oxå. Jag har ju lovat mamma att göra en efterrätt oxå. Så det blir väl det idag och inget mer. Bara vila och äta.


Av Isabella - 1 april 2010 21:32

Ja idag är det skärtorsdag...   påsk kärringarnas dag, men vart tusan har dom farit?? När jag var lite var ju var och varannan unge påskkärring, men nu gapar gatorna tomma. Jag tycker det  är rätt mysigt med små kärringar och idag hade jag bara turen att se tre stycke som kom till mig. Dom var så söta. När jag öppnade dörren så tänkte jag att jag skulle ta kort men det kan man ju inte. Tänk vad dom går hem och säger till mamma och pappa då??

- Det var en tant som tog kort på mig??? Då tänker ju mamma och pappa direkt...vad fan är det för dum skalle som tar kort på mitt barn.

Så tyvärr så kommer det ingen bild på någon kärring. Men ena hon var rolig. Jag sträckte fram den STORA påsen godis jag köpt och dom första två stack ner sina händer och tog en ordentlig näve var, men då den tredje stod länge och tittade i påsen då jag sa.

-Hittar du något  du tycker om?

-Nä jag tror inte det, men har ni klubbor?

- Nä tyvärr det har jag inte säger jag.

-Nä men då vill jag inte ha något..hej då. Oxå sprang hon iväg..

Hahahahahaah så gullig liten tjej...  

Dagen som sådan har det inte hänt så himmla mycke. När jag kom hem i morse så la jag mig facktiskt direkt i säng och somnade. Skönt ,vakande vi halv ett och kände mig som överkörd. Fasen vad trött man blir av att jobba natt.   

Men nu i veckan har jag jobbat ganska mycke så det är väl därför jag känner mig extra trött. Jag pallrade mig upp och stökade bort. Och sedan satte jag mig och såg tv. Micke ringde hem och sa att han skulle sluta 14 tiden idag så jag väntade. Men han kom inte förrän vi 15. Han duchade och vi for sedan och handlade godis och lite nyttiga och behövliga saker.

Hemma igen började jag med maten och David kom förbi och hämtade brevet som han ska översätta till min mamma. Så jag hoppas att jag får det imorgn så jag kan skicka ner det till Adoptioncentrum så dom vidarbefodrar det snabbt ,så hon hinner få det innan vi kommer. Efter maten vart det inte så hemskt mycke att göra. Jag tänkte efter som ingen påskkärring komme så far jag väl till dom då. Så jag gjorde en strut av papper och fyllde den med godis och for förbi Mia, Thea, Ines och Robban. Thea vart då glad när jag kom. Sedan skyndade jag mig hem för att se hockyn. Men ärligt talat , nu är man less. Visst är det roligt att dom klarade av FBK men det finns inte en chans dom tar HV71. Nä killar ni har gjort bra ifrån er denna säsong, jag förväntar då mig inte något av er.

Jag var så intresserad att jag somande och vakande med ett ryck kring 20.30

Man kan ju undra varför inte min snälla man väckt mig. Var ju tvungen att fara bara , så nu sitter jag här på jobbet och har ingen macka med mig ,så nu får jag allt vara hungrig.  

Man får väl skylla sig själv att man inte ställde klockan. -men jag överlever nog.

Kram på er och hoppas ni får en riktigt god och mysig påsk...

Av Isabella - 1 april 2010 01:41

  Sitter nu på jobbet och funderar hur detta ska gå.

Som ni såg så klaffade allt och i morse när jag kom hem så satte jag mig och bokade resan. Så nu är det ett FAKTUM....!!!!!  

Jag kommer att åka med David den 3 maj och kommer hem igen den 18 maj. Det kommer att bli otroligt spännande och intressant att komma till ett land där man smällter in bara. Visst har jag alltid kännt mig välkommen i detta land oxå men under mina 32 år som människa har jag fått denna fråga OFTA när man träffar nya människor...

-Ja ha få se vart kommer du ifrån då? När det är vanliga trevliga människor så brukar jag ju säga att jag är adopterad och kommer från Chile , men är det ett pucko på krogen har det hänt att jag blir irri och då brukar jag säga från fittan presic som du!!! Hahahha oftast blir dom lite ställda och man går därifrån med ett lende...  Så ni förstår nog vad jag menar när jag säger smällta in, jag är en av dom på något roligt sätt.Har kollat passet idag och det är då gilltigt. Har knopat ihop ett brev som jag förhoppnings vis kommer att skicka imorgon.Så hon hinner få det innan jag kommer, vore ju bra om hon fick veta att jag kommer ner innan jag är där.   Resten av dagen har jag städat och tyvärr så blev det inte så hemskt mycke sova för mig men en stund på eftermiddagen. Sedan på kvällen hade ju Rebeccas skola en cafekväll. Men lite uppträdande och så fick vi se vad som hade pysslat med för projekt i höst här. Rebecca visade mig en täckning hon hade gjort på bilden tror jag som jag vart så HIMMLA KÄR I. Allså den var skit cool och jag sa att när du tar hem den så måste du vara försiktig för den ska jag rama in. Vi vart väl kvar där fram till kl halv åtta och sedan hem och bara invänta att få fara och jobba. Micke for föresten iväg och fixade bilen som har haft lite ont i växellådan. Men nu går den som en klocka igen och vi har nu alla växlar tillbaka. Roligt tycker jag   Och ett STORT tack till Danne som hjälpte oss, du är en guld kille , det vet du va??? Tack vara han så kan vi köra denna lilla gulliga bil ett år till ...hahahahaha   Nä nu ska jag kolla in tv lite och sedan blir det lite mer tv...god natt på er alla.

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6
7
8
9 10 11
12
13
14
15 16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26 27
28
29 30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards