Direktlänk till inlägg 11 februari 2011
10 stora potatisar (kokade och tärnade utan skal. Låt svalna)
200 g bacon (stek ordentligt och låt fettet rinna av på ett papper.
Skär i mindre bitar.Låt svalna)
2 st skållde och tärnade tomater
1 st rödlök fin strimmlad
1 bit purjolök strimmlad
2 msk kapris
rucolasallad
Låt alla varma saker svalna innan ni rör ner dem i salladen.
vinägrett:
0.5 dl vinäger
0.5 dl olivolja
0.5 dl fin hackade örter. Tex, rosmari, timjan, persilja....
1 msk honung
salt och peppar.
Koka ihop detta i en kastrull och låt det svalna helt. Häll detta över potatis salladen just innan servering.
Klart.
Denna sallad är SUPERGOD och går nog att ha till allt kött. Tror att till grillat är den perfekt.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 |
5 | 6 | ||||
7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | |||
14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | |||
21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 |
27 | |||
28 |
|||||||||
|