Jag kan allt

Alla inlägg den 2 februari 2011

Av Isabella - 2 februari 2011 22:08

Denna dag har varit super duper bra. Kom hem i morse och studdsade till sängs fort som bara den   . Sedan klev jag upp igen vid tolv och duschade och gjorde lunch. Micke mannen var och tränade och jag fick en lite stund för mig själv. Mycket skönt. Sedan kom pappa och Kerstin på besök för att kolla in bilderna från Chile. Och just efter vi kollat klart på dom, så plingade det på dörren.   

Där stod det en tjej som var mäklare,och hon skulle komma och värdera våran lägenhet.

NÄ vi ska inte flytta eller sälja. Jag ska bara lägga om mina lån, och därför behövs det en värdering på lägenheten. Och vilken glädje man känner när dom säger att den är värd pengar   och när den är värd mer än vad man tror....bara bra....!!!

Efter detta så for pappa och Kerstin hem och jag och Micke for ut en sväng och uträttade några ärenden. Ett ärende var att hämta ut paketpå posten. Och detta var det som var i paketet......    håll i er nu för här kommer det !!!

  

Hahahaha en ketchup gubbe     Man skruvar på detta huvud på flaskan och sedan när man tar ketchup så kommer det ur hans mun ...hahahah roligt va! ?

Även senap kan komma om man vill det.   

Resten av dagen vart det middagslagning, sovning och tv tittning. Och nu på jobbet. Så denna dag har det bara hänt roliga saker.

Av Isabella - 2 februari 2011 02:38

Sitter nu här och har lyckats att bli sjuk under natten. Tätt i näsan, fryser, torr i halsen och någon form av rethosta har upp stått. Fan fan fan....vad onödigt, man blir som typ sur.....  

Omröstnigen har jag tagit bort nu för ni var ju så himmla dåliga på att svara på den. Typ bara nio personer svarade!!   Om jag visst vilka ni var så skulle  ni få en stjärna i himmelen nu. Men som sagt det är ju anonymt, så iallfalla så tack för att  ni orkade klicka er fram och svara.

Tror jag ska prova en till, kanske lite mer spännande.....vad tror ni om det?   

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5 6
7 8 9
10
11 12 13
14 15 16
17
18 19 20
21
22
23 24 25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards