Jag kan allt

Alla inlägg den 1 februari 2011

Av Isabella - 1 februari 2011 22:40

....år ny färg, nya mål

Av Isabella - 1 februari 2011 22:23

.....det fungerar. Vilken härligt känsla att kunna blogga på natten igen   

Nu kommer det att bli mer blogg inlägg och mer funderingar fram över ........  

Av Isabella - 1 februari 2011 17:54

....JA varför har jag det??   Jo kanske för att Micke har varit JÄTTE förkyld och Rebecca har haft feber i helgen och att jag har varit och pussat på  dom båda   

Hur kan jag vara så dum? Så nu känner jag en viss irritation i min hals och känner att jag vill som små hosta lite då och då    

Vet inte men idag på adgen känndes det som jag skulle få feber, men det blev nog ingeting av det , för nu känns det då bra. Idag har jag sovit, städat, varit på möte, städat, handlat, ätit, skurat och nu är jag här. Så på lat sidan har jag väl inte legat idag. Men där i mot skulle jag ha varit och tränat idag   men tiden har nite räckt till och som sagt så har jag mått lite konstigt. Där i mot har jag idag haft tians träningsvärk i hela kroppen, och till råga på allt ont så har jag haft en tappar dag!!! ÅÅÅÅÅÅ så less man blir av allt tappande, när man måste böja sig ner och ta upp. Just nu känns det som jag har dvärg ben och typ en super stel överkropp, som går sönder om man vrider på den. Så tappar dagen har INTE varit välkommen just idag.   Ikväll ska jag försöka börja förbereda för en överaskning till min bror. Det behövs en del planering.

Jo föresten så kanske om jag har riktigt tur såå har vi fått internet på jobbet nu igen så snart kanske vi träffas på nätterna oxå     det blir väl trevligt.

Nä nu sk jag kolla in IKEA. Jag behöver fara dit, så om någon vill och ska så hänger jag gärna med . Hör av er ...jag menar allvar denna gång HÖR AV ER !!


Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5 6
7 8 9
10
11 12 13
14 15 16
17
18 19 20
21
22
23 24 25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards