Jag kan allt

Alla inlägg den 7 februari 2011

Av Isabella - 7 februari 2011 23:16

Natten kryper sig fram och snart sover alla som inte jobbar natt (som lilla jag gör i natt)    Dagen har varit perfekt och jag har hunnit med allt som jag skulle förutom att träna. Men i morgon åker jag direkt till gymet efter jobbet och kör ett pass. Nu måste jag sluta dra ut på detta.

  

Hann oxå med att baka rullrån som var tveksamt men jag slog två flugor i en smäll så medans hamburgerbröden var på jäsning så började jag med rull rånen. Dom vart super goda.

  

Och inte för att jag vill skryta men idag provade jag ett nytt recept på ham-bröd som skulle vara lite nyttiga. Och dom var faktiskt jätte goda och nyttiga .....   

  

Det är inte alltid nyttig mat är god, men dom här var det. Efter middagen vart det att bara slappa i soffan och vänta på jobbet. Så nu sitter jag på jobbet och funderar och längtar. 


Av Isabella - 7 februari 2011 09:41

Hej alla glada prickar   

Idag en ny dag med många nya möjligheter om man vill. Så då är frågan vad vill jag idag?   

Jo jag har några saker jag MÅSTE göra bort och som alla vet är nästan ALLA måsten skit tråkiga. Men sedan ska jag fixa en tid på Aqua spa till mig för en lite behandling ( fick i julklapp av  jobbet) av ögenbrynen tror jag. Sen ska vi fixa bort våran gammla bil och göra plats för den nya lilla.   

Idag står det hemmagjorda hamburgare på schemat och detta innebär att allt är hemma gjort. Så idag ska jag baka bröd göra hamburgare och dressing. Mums fillibaba kommer det att bli.

Ska oxå ringa och kolla upp VARFÖR vi inte får något garage någon gång. Vi har typ stått i kö i 7 år. Men det konstiga är att jag vet dom som inte har behövt stå i kök mer än några månder. Fast dom har ställt sig i kön efter mig!    Det är ju lite konstig. Det jag själv tror är ju att vi har fallit mellan stolarna och det är helt ok för mig ,men jag ringde dit och påpekade det för ett år sen.Och inte änns då kan dom bara erkänna att dom har gjort lite fel eller att vi har fallit genom stolarna. Det irriterarar mig. Alla får göra fel bara man kan erkänna det.    Men iallfall så det är väl vad min dag består av. Kanske jag ska försöka hinna baka lite rull rån, men det är inte nödvändigt, för jag måste hinna vila oxå för jag ska jobba inatt.

Så nu vet ni vad min dag består av och så syns vi ikväll.

 

OBS TJEJOR!

Ta nu och rösta i omröstnigen. Jag har typ snitt på 30 st om dagen som läser min blogg och än så länge är det ENDAST 9 St som har röstat..... KOMM IGEN NU TJEJOR !

  

 

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5 6
7 8 9
10
11 12 13
14 15 16
17
18 19 20
21
22
23 24 25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards