Jag kan allt

Alla inlägg den 8 februari 2011

Av Isabella - 8 februari 2011 21:39

Hahahaha man kan ju fan skratta ihjäl sig för mindre. Allså har ni sett det( Sommar i Sverigr). Jag såg det för första gången nu ikväll. Nu vet jag inte om det handlar om olika människor varje gång eller om det handlar om samma personer hela tiden, men den här singel killen.....hahahahah   

Visst gullig och säkert JÄTTE SNÄLL. Men han försöker FÖR mycke för att få kontakt och blir så där himmla klämm käck och det är INTE attraktivt (min egen uppfattning) .

Men tur att smaken är som baken och att alla gillar olika. Jag har då fått skratta iallfall.

Sedan när jag lixom håller på att snacka skit om människor som jag inte känner så kan jag ju fortsätta med dom nya "Svenska New York fruarna" Allså jag känner att detta år är det dax att skämas.

Den här tjejen som kommer från Piteå från första början, som nu har gift sig med en gammal rik "dr gör om mig" gubbe. Sen har han då i sin tur pumpat in så himmla mycke botox i läpparna på henne så det ser ut som hon har en annknäbb. Inte för att han bestämde det utan hon själv. Inte för att det räckte utan hon ville tydligen ha mer så hon skulle börja likna en satans pelikan eller nått. Haahah gud bevare mig.   

  

Sedan den här ödlan som är +50 och har en dotter som är kring 10-11 tror jag. Mamman har ju då tydligen fått försig att dottern har en TALANG!   Att hon kan sjunga...hahah . Man fick ju höra och jag kan säga så att det kan HON INTE.

Och det värsta är att denna Ödel mamma VERKLIGEN tror att hennes dotter kan det. Tydligen ska hon till någon argentur i nästa pogram. Och då får man se att kvinnan där bara skakar på huvudet. Det som är synd är ju att det är flickan som far illa av detta. Mamma har ju intalat henne att hon är bäst i världen och nu kommer ju någon anna säga något annat......

  

Så nu har jag kastat skit på någon, så nu mår jag mycke bättre....hahaha

Vill bara göra er uppmärksamma på att jag har provat min ketchup gubbe idag.

Och det var jätte COOLT ...

  


Av Isabella - 8 februari 2011 19:02

Tja nu har hela dagen gått och jag har inte gjort ett skit....  

Känns ganska skönt tycker jag.  For och tränade gammel kroppen direkt på morgon. Förbannat vad man inte har kondition   

Tror banne mig när jag var i Chilr att jag RÖKTE bort den...hahahah

Ja iallafall så hem duschaoch lägga sig.

SKÖNT

Somande direkt och sov fram till ett och sedan låg jag och sågen en skit dåligt film i soffan, for och handlade lite glass, lagade mat tillsammans med Micke, ligger i soffan igen och har sovit. En helt  helt VILANDE dag .....

Jag behövde det. Nu försöker jag ragga någon snäll människa som skulle kunna skjudsa mig till mitt jobb idag. Micke är hos en kille och sätter in motorvärmare i lilla vitabilen. Verkar gå tungt på skjuds fronten. Jag hoppas och ber att Linda eller Jörgen kan. Men man vet aldrig dom har ju två barn oå , men vi får väl se.   

Av Isabella - 8 februari 2011 11:07

 Ja vad ska man säga?  Ibland förvånas man av hur folk better sig eller vad dom säger. Visst nu förstår att alla ´nu vill veta vad som har hänt, och jag kan väl säga att det ine är något super allvarligt, men man blir ju fundersam. Man offrar sin egen sömn, lediga tid och framförallt så är det jobbigt att ta tag i saker som jag egentligen inte ska behöva ta tagi. Men nu har jag gjort det och sedan finns det en del som är som du då ringer  hit när man är trött. Gnäller om en lite skit sak och ska ha pengar!!! VA !! Som om jag inte har gjort rätt för mig och gör än idag pgr av att viss har tydligen sakt upp sina skyldigheter om vissa saker, så nu är det tydligen upp till mig. ..

Visst det finns vissa förklaringar kanske på detta men jag undrar jag.......

Visst kanske jag överreagerar nu när jag är trött och less men det är sådant här som gör att man vill sluta kämpa för andra och bara tänka på sig själv!

Av Isabella - 8 februari 2011 06:07

Natten har varit bra trots ljud och annat. Själv har jag väl bidragit med ljud. Inte dom som kommer från tuggande utan dom som kommer bakifrån kan man väl säga   

Kanske inte det roligaste men tydligen på natten så ska det ut en massa gaser vare sig man vill eller inte. Så till min kollega FÖRLÅT  MIG!

Dagen som denna har jag inte planerat så mycke. Ska faktiskt fara och träna nu direkt på morgonen, sedan hem ta en dusch och lägga mig och sova   

Tror jag ska vara en latis idag och inte göra något. Kanske jag ska försöka baka lite negerbollar till kalasen här.

Kanske jag ska ge gubben massage för att vara snäll idag. Han har haft dom senaste dagarna så himmla ont i ryggen att han inte vet vart han ska vända sig. Så jag tycker han förtjänar det. Sinart är det Alla hjärtans dag och denna fråga kommer allt upp "  vad ska jag köpa till Micke och Rebbe" ?

Nu vet jag att många säger...

-Varför köpa just denna dag? Bara ett jippo som handeln har hittat på!

Men då säger jag:

TRÅKIGA TRÅKIGA TRÅKIG ! ! !

Självklart ska man värna om varanndra alla dagar på året och visst är det roligt om man får en blomma utan att det är någon speciel dag, men är det inte lite roligt en då?

Oftas är man dålig på att säga att man älskar varandra och om man nu är det och en del tycker till och med att det är jobbig att säga det. Men ta då hjälp av denna dag och gör det!

Jag ska  då göra det och det  som är det finulliga med det hela är inte att det ska vara något dyrt utan det ska vara billigt men ha en betydelse.

Så jag ska då fira det med god mat till mina älsklingar hemma och ett litet BETYDELSE fullt paket var till dom   

Av Isabella - 8 februari 2011 00:05

Sitter nu på mitt jobb och funderar på hur länge detta ljus dom jag hör ska höras.....    Känner en minder irritation över det och försöker att inte höra det men det går inte att undvika.

Ni undrar förmodligen vad det är. Jo det ska jag försöka säga......

Det är min kollega som äter morötter. Allså vad är det med mig. Jag blir så himmla irri när någon äter morötter och snaskar och knaprar.... vill igentligen bara skrika ut...

MEN SLUTA FÖR HELVETE!!!!

Men det kan man ju inte göra. Själv klrt fattar jag att det låter lika mycke när jag själv äter något. Och säkert tycker hon kanske att detär störande när jag sitter här och plinkar på detta tagentbord......    

Men just detta med att smacka och tugga högt göt mig galen. Men som jag sa, jag låter säkert lika högt som hon.....

  

Sitter oxå och funderar på hur framtiden ska se ut. Vad man ska sätta upp för nya mål här i livet. Det här med Chile är ju något som verkligen tär på ens tankar. Just nu längtar jag fruktansvärt efter dom. Jag vet inte om jag har sakt att till december kommer ena syrran och hennes familj upp till oss här i lilla Sverige. Och det ska bli SUPER ROLIGT att få visa dom min värld och hur jag har växt upp. Jag hoppas verkligen att det blir till jul så dom får fira en svensk jul med oss.   

Sedan har jag ju börjat funderat på hur jag ska lära mig spanska på bästa sätt.

Funderar på att höra med komvux om dom kör kurser. får se vart det leder, men man kanske inte kan bara läsa spanska? Ja jag vet inte men jag ska då kolla upp det ordentligt i morgon om jag hinner.

Sov gott på er alla   



Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5 6
7 8 9
10
11 12 13
14 15 16
17
18 19 20
21
22
23 24 25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards