Jag kan allt

Alla inlägg den 11 februari 2011

Av Isabella - 11 februari 2011 21:29

God kväll på er kompisar. Hat just kommit till jobbet och sitter och små sneglar på tven medans jag sitter och tänker på min blogg.   

Har suttit och läst lite olika inlägg jag har gjort genom dom här två åren jag bloggat. Det har varit en hel del roliga, tråkiga ledsamma, spännande. Allså kanske vad ett vanligt "svensson" liv bjuder på. Jag ser väl att jag kanske inte har den maxt roligaste blogg men är livet alltid så jävla roligt? Nä det är det inte, men när det är det ,då är det jävligt roligt.

Som idag när jag skulle försöka återberätta en grej till Micke om hans mamma ( en grej som hon berättade för mig)så tänkte jag på henne hela tiden när hon berättade det för mig. Hon skrattde så himmla gott och hysterisk så jag började oxå göra det.   Det finns ju inget bättre än när man får skratta så det gör ont i magen.

Själv klart var det inte så himmla roligt idag när jag skulle berätta det för Micke men jag hade minnet kvar i huvudet och skrattade gott inombords. Tack Annmari för det minnet det kommer jag alltid att komma ihåg.   

Denna dag har jag varit och ätit lunch med min vän Jessica och sedan hade vi lite bytes handel på hemma plan.

Hon behövde en kamera väska och jag ville ha ett extra batteri. Hon hade batteriet och jag väskan. Vi bytte och det var skit bra. Tack kompis.....

Denna kväll / dag har varit mycket bra och lugn. känns verkligen som vi har harmoni i hemmet nu. Tur är väl det. Och idag fick jag ett jätte bra samtal om min bror att han troligt får tillbaka jobbet nu i mars. Ingen vart gladare än jag. Tack till dom som har jobbat med han och viss vetjag att många hatar arbetsförmedling, men den här killen Rolf har haft har varit en "räddande ängel för mig"

Tur det finns människor som vill hjälpa.

Nä nu ska jag kolla in några andra sidor men vi hörs kanske i natt.

Puss och kram


 

Av Isabella - 11 februari 2011 09:50

10 stora potatisar (kokade och tärnade utan skal. Låt svalna)

200 g bacon (stek ordentligt och låt fettet rinna av på ett papper.

                               Skär i mindre bitar.Låt svalna)

2 st skållde och tärnade tomater

1 st rödlök fin strimmlad

1 bit purjolök strimmlad

2 msk kapris

rucolasallad

Låt alla varma saker svalna innan ni rör ner dem i salladen.


vinägrett:

0.5 dl vinäger

0.5 dl olivolja

0.5 dl fin hackade örter. Tex, rosmari, timjan, persilja....

1 msk honung

salt och peppar.

Koka ihop detta i en kastrull och låt det svalna helt. Häll detta över potatis salladen just innan servering.

Klart.


Denna sallad är SUPERGOD och går nog att ha till allt kött. Tror att till grillat är den perfekt.


Av Isabella - 11 februari 2011 09:10

Tja min tåliga läsare. Nu har jag inte skrivit på två dagar. Beror på att jag har varit hemma och vi har gjort saker som man måste och sedan har vi tagit det lungt bara.   Livet är väl bra underligt. Just nu har Micke och jag det jätte bra. Det gullas och kramas hela tiden. Vilken tur att dom här stunderna kommer ibland oxå, annars skulle man nog inte stå ut.   Som igår när Micke skulle hämta mig på stan. Först när jag ringde då svarade  han...

- Hej älskling....

Och sedan när han kom och jag hoppade in i bile så sa han ...

-Det börjar som pirra i kroppen när jag ser dig....

Vad så gulligt och och så lite som behövs föra tt man ska bli glad och varm inobords.    Tack för att du finns gubben i mitt liv.


Igår då.... jo jag klev upp tidigt som fan och for till gymet för att få instruktion på det stora gymet ( där dom stora killarna är ) . Jag började med att sprin/ gå på bandet som upp värming. Sedan träffade jag min PT. Allså jag har ALDRIG haft en sådan. Man fick ju som känna sig rik ett tag ( för visst är det rika som har PT´are? Själv var det ju för att det bara var för att hon skulle lägga upp ett pogram till mig. Men jag fick vara med henne en timme och hon tog fan kol på mig....hahaha

som vanligt så idag har jag ont i VARJE muskel jag har.   Men det går väl över när jag har gjort det där i några veckor. Efter träningen vart  det bara en massa städ,tvätt och skit. Till middag fick vi lite främande av Camilla och Teddy. Sälvklart var jag tvungen att ta fram kameran och fota den lilla varelsen.

  

  

    

Söt och snäll lite kille.

Jag och Camilla åt surströming. förbaskat vad gott det var. Det var super längesen jag åt det och jag vill göra det idag med. Jag blir som aldrig less   

  

Efter en stund komme "Toker" in i köket. Han började spexa och flina direkt .....

Så såg min dag ut igår.

Idag blir det att köra bort 360 på skroten, vila, för jag jobbar ikväll .  -kram på er så hörs vi i natt.



Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5 6
7 8 9
10
11 12 13
14 15 16
17
18 19 20
21
22
23 24 25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards