Jag kan allt

Alla inlägg den 19 februari 2011

Av Isabella - 19 februari 2011 20:51

Behöver man skriva idag vad vi har gjort......

  

Kakberget oc mina fina munkar   

  

Spider pigg tårta

  

En seg mamma som inte hann med när hon blåste   

        

Hela tjocka släkten på plats ......   

Av Isabella - 19 februari 2011 06:17

Denna tiden för 12 år sen låg jag på bb i skellefteå och plågades av värker. Jag kan komma ihåg det som igår, kanske inte precis hur onte det var men hur dagen såg ut. Jag kommer specielt ihåh att jag hade varit inne på toan och stått i massage duschen och kommer ut i min flodhäst kropp och ahr JÄVLIGT ont och pusstar och stönar och hittar Micke med lustgas masken i handen och ögonen snurrar bara i huvudet.   

Sen tillråga på allt så försökte han säga något men hans tal var så sluddrigt att man inte kunnde annat än att skratta......  

Hela min förlossnig gick bara bra ingenting tillstötte. Kl 7.40 föddes ett 3075 kg flicka med mörkbrunt hår. Jag och Micke hade under förlossnings värkarna gått runt i korridoren och försökt komma på namn och det ända vi var överäns om var Rebecca som flick namn, men vi var så övertygade att vi skulle få en pojke och där hade vi två namn, Emil eller Tim. Och jag tror det lutade mest åt Tim. Men hipps vipps så var det ju en tjej, så Rebecca var namnet hon fick.

  

Första dygnet hon fans vi vår sida tog pappa hand om henne. Jag var trött och slut så pappa trädde in. Men dom ögonen han tittade på henne kan man inte ungå hur stolt han var över henne. Han torkade bajs som om han inte gjort annat. Bara av att se han hålla henne då gjorde mig så lycklig att dom fanns i mitt liv.

så här 13 år senare är jag lika lycklig att hon och han finns i mitt liv , men man ska väl inte stick under stolen med att ha tonårs barn är inte fullt så roligt JÄMT. Och förmoddligen att ha tonårsfäräldrar är säkert inte det roligaste heller. Så allt är väl ömsesidigt   

Idag ska hon firas med tårta och pressenter våra stora tjej.....




....jag hoppas du vet

 

 

 

gumman att du är det

 

 

BÄSTA 

 

 

 

jag och pappa har<3

 

 

 

Vi älskar dig !


Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5 6
7 8 9
10
11 12 13
14 15 16
17
18 19 20
21
22
23 24 25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards