Jag kan allt

Alla inlägg under december 2009

Av Isabella - 27 december 2009 21:15

Och jag tror ni vet varför, nu är det igång.Det känns som ingenting mer kommer att vara roligt......  

Hellst skulle jag vilja gå och lägga mig och vakna om tre veckor när det här har gett med sig. Jag vet ju att det kommer det , men just nu vill jag fan nästan slåä nån....och det finns ju en i närheten som ligger risigt till.  

Idag vart jag väckt av Micke som tydligen vet att jag kan somna om när han kommer in och vill prata med mig kl 12.30 Låt mig sova mer sa jag, men han behöved fråga vad vi kulle äta och han ville inte stressa mig vad jag skulle ju baka oxå.............  Jag orkar inte komentera mer om den grejen, men det hela slutade i attjag klev upp följde dom och åkte slalom i det fina vädret, som visseligen inte var så tokigt. Komme hem då hade vi med oss köpes mat, åt och bakade några jävla muffins. Fick veta av Micke att jag kunde ju ta och plocka bort, så jag städade efter och sedna la jag mig i en och halv timme innan jag for på jobbet. Och här är jag nu........tur min arbetskamrat börjar senare idag annars kanke jag inte kunnat låta bli att vara sur. Visst är det sjukt vad denna lilla jävla cigg kan göra med en..........

Jag vet ju vad en del tycker nu...åååå vad fjantig hon är och åååå....jag skiter i om ni tycker det. För för mig är det skit jobbigt....   

Av Isabella - 27 december 2009 06:47

Ja nu har jag varit ute och rökt min sissta cigg förhoppnings vis....  

Men nu ska jag inte vika ner mig själv för lite abstinens. Snart får man fara hem och ova oxå. Blir bra. Få se om det blir lite slalom idag. Micke var sugen att åka med Rebecca men jag får se om jag ska fara dit när jag vaknaer eller om jag ska försöka ta bort julen hemma. Jag gillar ju inte att ha kvar den så länge. Vi får se på vilket humör jag är så här mot eftermiddagen.  Jag kan ju lika gärna vilja ta livet av mig, men det går över. Jag mins sisst jag höll upp länge tyckte jag det var så himmla skönt att inte behöva gå ut efter maten och när jag pratade i telefonen. Nä nu måste jag stålsätta mig den här gången. Puss på er och håll tummarna för mig nu.

Av Isabella - 27 december 2009 01:17

Som ni vet så har jag ju förr slutat röka och börjat om flera gånger. Men nu sisst när jag började om har jag ändå haft i huvudet att sluta hela tiden. Men jag har ju varit lat och bekväm och hittat på olika ursäkter hela jävla tiden. Men nu har jag bestämt mig ( hoppas jag).  

Har insett som förr att det inte finns några bättre eller sämre tillfällen, sen så har jag börjat snarka mer och mer och ha ont i halsen när jag vakanar och det känns inte bra. Så nu ska jag fan göra ett allvarligt försök och sluta. För vem fan vill då i något man orsakta själv? Inte då jag.

Så nu kommernog ni se hur tråkigt jag kommer att ha och jag och Micke kommer nog inte vara riktigt vänner fram över här. Jag kommer att tycka så HIMMLA synd om mog själv. Men det går ju över. Så nu vet ni.

Kram på er och god natt vänner små......  

Av Isabella - 27 december 2009 01:04

Idag slutade jag lite tidigare. Komme mig hem och väckt huset. Nu gumman om du ska ha den där datorn du parat till så är det bäst vi far nu sa jag till Rebecca. Hon har ju varit så duktig och sparat ihop 2000 kr själv och då hade jag och Micke lovat henne att hon skulle få köpa en dator och vi skulle lägga till resten. Så jag tänkt att det var bäst vi passade på nu när mellandagsreorna började idag.

Vi for på Elgiganten och hittade en perfekt direkt för 3333kr. DEt var dom taget.

När vi komme hem så sken hon som en sol och sa att det var som om hon drömmde.   Det är så roligt och se när dom är så nöjda med vad dom åstakommit själva och hur stolt hon är för att hon lyckats spara.

Bra gjort lillan du har varit jätte duktig.

Sedan kryp jag i säng och fick väl sova 2 timmar innan jag var tvungen upp igen , för vi skullr fara till Micke mormor i Burträsk. Fast först innan vi for så for jag ut och kompliterade en julklapp till min älskade man. Som ni vet fick jag ju så himla bra julklapp av han och det kändes som jag inte rikgit var klar med hans. Så jag for på gymet och köpte ett gymkort till han. Så nu kan vi träna tillsammans.  

Han har ju dom senaste dagarna gått runt och klagat på att nu måste vi sluta trå onyttigheter, och jag kan bra hålla med. Så nu så sätter vi igång tillsammans den 2 jan.

Vi åt julmat i Burträska så nu är VI VERKLIGEN  spyless på denna jul mat. Hem igen och la os framför tv. Tur som jag ahde fick jag sova två timmar till och sedan var det bara att fara mot jobbet igen, och här är jag nu.

Av Isabella - 26 december 2009 06:22

 Hjälp mig nu alla läsare att ta mig över 500 läsare denna månad. Jag kommer att försöka skriva å mycket om möjligt och ajg kommera tt försöka lägga ut mycke kort. Snälla hjälp mig nu till detta

 

 

 

Av Isabella - 26 december 2009 06:14

Sitter nu och väntar på att få fara hem om tre timmar. Natten har väl varit så där. Men jag är ju samtidigt inte här för att lata mig , utan för att jobba. Och det har jag gjort idag.  När jag kommer hemm ska jag STÖRTA ner i sängen så jag hinner sova lite iallafall. För idag vi tolv ska vi fara mot Burträsk och in ta det sissta julbordet hoppa jag. Man är gode less nu. Fast jag blir som less alla mat den här tidpunkten. Beror väl kanske på att man äter banne mig nästan hela tiden. Jag har en lite grej jag måste fixa oxå idag innan vi åker. Tror Micke kommer att ifråga ätta det, men jag ska göra det än då. Nä  vi hörs nog ikväll när jag jobbar igen.

Var rädda om varandra nu.

Av Isabella - 25 december 2009 22:47

Idag sov vi kanska länge, nästan till 10.30 så vi fikade rätt sent. Efter fikat komme min vän Camilla förbi en tvässis och vi satt och snackade en stund, det var roligt tcker jag. Efter det hade ju då Micke fått försig att vi skulle gå broarna runt...fy vad jobbigt det lät då, och förbannat kallt var det ju uta oxå. Men i ärlighetens namn så behöver jag det och man har ju an inte gjort annat än ätit så det var nog behövligt. Så vi klädde på oss oredentligt och sedan gick vi. Men det vart lite längre än vad vi trodde, för vi var tvungna att gå igenom stan för det var inte plogat broarnarunt turen hela. Bra tänkt jag för då kan jag gå inte på Ica i stan och köpa sås till maten vi skulle äta.... men nä ..när vi komme dit så hade dom inte öppet...  

Så när vi komme till a-torp igen så var det bara att fortsätta till coop. Så det vart en lång tur idag. Men det var skönt vi var ute i 2 timmar och gick. Seadn hände det inte så mycket. Jag lagade mat och vi åt och sedan så vi en film i sängen...mysigt... och jag lyckades somna en stund. Och det var ju bra för nu sitter jag på jobbet. För jag jobbar inatt.

Imorgon blir det till Mickes mormor i Burträska.

Kram kram på er alla

Av Isabella - 25 december 2009 22:06

Ja så har nu denna berömda julafton varit 2009. Men vad ska man säga. Vi var ju då i en kvartersgår på Moirannagatan. Och vi var hela 17 st i denna lokal. Det var varmt kan man säga. Tur man är rökare en sådan gång, så man får gå ut och ta friskluft...hhihihihih  Ja i allafall så började morgon med att Rebecca sov OTROLIGT LÄNGE. jälv klev jag upp vid sju och la mig framför tv och så lite Varuhuset tills mina andra i familjen komme vid 10 tiden. Då var det så klart att vi vart Tvungen att öppna en julklapp var så där på morgonen. Micke fcik öppna den från Rebecca för den var så stor och ömtäligt, och Rebecca fick öppna den den störrsta hon fick så vi slapp dra med oss den en, och jag fick öppna den jag skulle få av Rebecca bara för attjag skulle få öppna någon. Och vad fick vi då ???  

Jo Micke fick ett skåp hon hade gjort på slöjden som var ganska stor och fint, Rebecca fick ju då en tv till itt rum som vi satte upp på väggen, och jag fick en ljusstake som hon gjort på slöjden. Mycket trevligt. Vi fikade och jag tvättade. Sedan var det bara att förbereda allt vi skulle ha med oss och vid två for vi.

Jag orkar inte skriva om hela förloppet på julfaton för alla vet ju hur fan det får till. Kalle, mat, fika, jultomte, fika, godis ,dricka, frukt och ni vet.....mätt mätt mätt......  

Men i det stora hela få var den en mycket bra kväll och vi hade det jätte trevligt. Och till det bästa.

Som ni inte kanske vet så hade jag och Micke först kommit överäns om att vi inte skulle ge varandara, sen vart det en sybolisk grej och sen vet e fan hur det var men som vanligt så överträffade han mig. Till han hade jag köpt sockar med värme i tårna, och en gjutjärn stekpanna. Vilka jävla skit grejor.... känner ig hel dum.

Iallfall så av han fick jag nu en halvdagstur i ett HUNDSPANN med fika och för tre...!!!!!!!!!!!!    Allså vad håller han på med....... Jag blir bara stum. Sedan till råga på allt så har ah nskrivit något på kuvertet på spanska.

Så när jag komme hem så översatte jag det och det stod. Jag älskar dig av hela mitt hjärta..... min kille va.  

Och inte nog med det så fick jag en rolig recept bok av han som han oxå hade skrivit i. Och där stod det ( nu kan jag inte ordan grant men typ så här) . Jag vill ge dig allt , men livet vill jag dela med dig, jag älskar dig jätte mycke. VA VA VA

Och vad komme jag me..... en stekpanna och ett par sockar...???? Dålig fru han har. Nä men han är helt otrolig när det gäller att överaska. nu kommer det lite bilder från julen.         

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5 6
7 8 9 10 11
12
13
14
15
16 17 18 19 20
21 22
23
24 25 26 27
28 29 30 31
<<< December 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards