Jag kan allt

Alla inlägg under december 2009

Av Isabella - 13 december 2009 13:12

Ja nu sitter jag här och väntar på att få fara och äta julbord igen. Idag ska vi fara med mitt jobb, trevligt tycker jag och gott. Tyvärr  ¨å kan man ju itne äta så himla mycke när man är opad , men det är ju tanken. Ska nog hoppa in i duschen och göra mig lite fin. Var in på face book och tvärris och får se till min förvåning att en ung kille från Skellefteå har gått bort. Jag känner han inte men vi har träffat på olika fester och man har hälsat på varandra när man träffats, jag vet nu inte vad som hänt , men hur det än är så är det inte tänkt att man ska dö så där ung. Mycket hemsst tycker jag det verkar och jag äkner alla nära anhöriga en tanke. Hoppas dom han hitta styrka att klara av julen.

Ha nu ni andra en trevlig kväll så  hörs vi kanske ikväll eller i morgon.

Kram kram på er................................

Av Isabella - 13 december 2009 12:42

Jo igår var vi hela familjen på Battel of Botnia. Ni undrar förståss vad det är och det ska jag just nu berätta för er. Jo det är nog som K1 tror jag jag har fått förklart för mig, men dom har döpt om det till MMA nu. Det är allså kampsport, killar och tjejer som slåss för livet i behåll. Sparkar och slag. Förta matchen tyckte jag var läskig när jag såg hur mycke dom siktade på huvudet, men god vad man rykts med av stämningen. Imotten av matcherna satt man ju och hejade med själv. Det var roligt och se faktiskt. Micke har en Kusin som tävlar i MMA och har tydligen något år varit svensk mästar, tyvärr så hade hans motståndare blivit sjuk så han fick inte tävla. Det var ju lite synd faktisk, men men det var helt ok än då. Han som preentarade tävlanden ha ngjorde entre på en skoter inomhus...hahahaha var lite collt. Vi var där med Mickes farbror och pappa. Så jag vill passa på at säga tackt till farfar om bjöd oss och tack till Mickes kusin som fixade biljetter. En mycket trevlig kväll.Kommer här några bilder från igår oxå.

      

Av Isabella - 11 december 2009 17:35

Jaaa nu är det fredag och jag är ledig....  

Idag steg jag upp vid sex och for och jobbade till kl tolv. Ganska skönt med den sådan där kort dag om man säger så. Hem och äta lite lunch. Micke var på mycket bra humör och vi bestämde oss föra att fara ut med bilen och tanka, på coop,  förbi Clas Olssons och byta en grej. Vi väntade tills Rebbe komme hem, så vi skulle se om hon ville följa med.....vad tror ni själva  NEJ NEJ NEJ ...att vara med sina föräldrar måste nog vara det tråkigaste och mest pinsamaste som finns tydligen. Fast jag tycker att jag inte är så jävla gammal och rätt mordern...men tydligen inte. Man kanske får se saningen i vit ögat   och ine att man är gammal och grå nu.

Iallafall så for vi och gjorde bort det vi skulle och sedan hem igen. När vi komme hem så började vi att baka pizza. Då började Micke med att göra en extra grej på Rebeccas pizza. Han la dit ett hjärta, det var ju gulligt.en vart det att Hon skulle göra en sak på hans pizza och på min. Så här kommer några bilder på hur dom vart. Den med bilen var den Rebbe gjorde till Micke. Den med hjärtat var den som hon gjorde till mig, och den med mumin är den pizza som vart över...hahahaha den var nog roligast. Nu har vi ätit och nu ska vi bara mysa ikväll och se finalen på idol. Blir inte mycke för imorgon drar vi till Umeå för att se Mickes kusin tävla i någon typ kampsport. Så ha nu så trevligt alla människor i världen så syns vi en anna dag.....  

Ps. kommer bilder från lucian oxå, men det fattade ni säker....

          

 

Av Isabella - 10 december 2009 14:49

Idag vakande jag med ett ryck kl kvart i sju. Min telefon ringde, först trode jag det var natt men jag fattade rätt snabbt att det var morgon och att det var boendet. Jobb en personal sjuk så dom ubdrade om jag vill e komma. Och själv klart tackar man ja till lite extra pengar och trevliga arbetskamrater. så jag lovade att vara där kavart över sju. Så snabbt upp och iväg till jobbet. Jag hann dit i tid  . Har varit riktigt trevligt på jobbet idag. Vi har fixat lite extra mysig på nobel dagen som det är idag. Vi gjord en egen nobel lunch till folket, och det var uppskattat. Väl hemma nu så ska jag börja med maten. Pappa och Kerstin kommer idag och äter med oss för vi ska sedan och se Rebecca i lusse tåget. Ska bli roligt, för det var jätte länge sen hon var med i något lusse tåg  .

Få se om man kan ta några kort där inne, men risken är ju att det är förmörkt där inne , men jag ska kolla. Nä ska gå och förbereda maten nu så vi får höras sen.

Av Isabella - 9 december 2009 10:18

Idag på morgonen ringde mamma. Jag hörde det var något konstigt med henne. Sen kommer det. Hon berättar då att hennes barndoms kompis kommer att dö IDAG........ Jag visst att hon har varit Svårt sjuk och låg på IVA , men man kan ju aldrig tänka sig att det skulle gå så här. Tydligen är det så illa nu och det finns inget mer att gör för henne nu, så nu ska dom stänga av respiratorn....fy fan vad livet är orättvist och jag sänder en tanke till dom anhöriga som står där vi hennes sida och ser livet rinna ur henne. Jag kommer ihåg själv den 17 dec 1995 kl 7.10 när doktor komme och berättade för mig och min kille då att Oliver inte svarde på återupplivnings försöken. Jag kännde panik.... panika att jag aldrig skulle få hålla i hans varma lilla kropp, det kände som jag skulle slitas i tu i bröste. Det gjorde så jävla ont att jag ville bara spy. När doktor sa dom där orden så vardet som att golvet under mig inte fanns där och att jag föll ner i något som inte hade en botten.

Jag förstår dom anhöriga som sitter där nu och vet  att dom aldrig mer ska kunna se hene le igen. Paniken dom äker känner just nu, när det inte finns mer att göra....allt är bara slut........................................

Den tomheten går inte att beskriva med ord, för den är så otroligt stor och ond att jag önskar ingen den känslan. Men tyvärr så kommer den att komma till alla människor som förlorar en när anhörig.

Till dom anhöriga vill jag säga att ni syns i Nangiala.

Kram på er

Av Isabella - 8 december 2009 20:39

Ja vad bjuder den på??? Ja jag vet inte , men hoppasd det kommer något bra på tv. Nu är kolan klar och det var mycket gott. Jag har gjort

polkagris knäck, kola med turkiskpeppear, puff godis. Tror i morgon att det blir lite citron kola, och små vitachoklad bollar.   

Känner att denna dag har varit ganska trevlig, förutom insedenten med läx läsningen som skulle göra. Man är ju fan inte så smart förstår man ju när man inte änns kan hjälpa sin dotter och räkan ut ett delande tal. Till saken hör att när jag gick i skolan var jag riktigt kass  . Inte intresserad av skolan för fem öre .... men men man har ju klarat sig bra en då , men det är klart man har ju inget hög avlönat jobb precis och det är väl nackdelen, man får lida för att man var dum. Tror jag är som en bebis i huvudet när det gäller matte. Jag läser talet och sedan blir det bara tomt i skallen ....hahahahah det är sant.  

Ja ja jag lever än då och kan mycke andra grejor som är bra att kunna.

Jo sen läste jag en ny blogg som en vän har börjat skriv. Hon är en hel skön människa och hon skriver så jälva roligt att man skrattar hela tiden.

Sånt gillar jag . Människor med sjuk humor. Nä nu ska jag nog göra lite popcorn snart och glo lite på tv. Måste komma mig i säng ikväll för imorgon ska jag faktiskt jobba på äldrebondet. Det var länge sen och jag längtar. Mycke trevligt folk som jobbar där.   

Så nu får ni had et så bra till nästa gång och jag tycker ni ska ligga lite extra mycke ni som har möjlighet. Och ni som inte har det tycker jag ska göra det med er själva....hihihi kram på er.

Av Isabella - 8 december 2009 14:23

Ja idag vakande jag av en desperat dotter. Hon hittade inte sina DC skor. Skerk och gapade så man blir ju fan tokig. När hon for till skolan klev jag upp och fikade av min marmelad som jag köpte på förra loppisen. Det var en krusbär-sherry marmelad...mmmmuuuu så god den var. Efter det så tog vi och plockade bort och jag gjorde mig klar för att fara och träffa Mia , för en lunch. Före jag for till henne så for jag och handlade lite grejor som jag skulle ha efter jag träffat henne. Jag satt nämligen igår och kollade på nätet efter recept till julgodis. Hittade massor roliga grejor. Så jag har börjat nu och göra lite grejor som ska provas. Det kommer väl recept om dom blir bra. For och hämtade Mia och sedan for vi på stan och åt lite lunch, sedan tog vi en sväng på stan och jag hittade en julklapp till Micke. Kan inte säga vad det är för ha nkollar ju förmodligen in sidan ibland. Men han kommer att bli glad. Nu ska jag gå och passa kolan så nu får vi höras sen.

Av Isabella - 7 december 2009 17:59

Ja nu har sitter jag här och kollar in datorn lite. Fryser gör jag som bara den oxå. Har banne mig gjort det hela dagen. Idag komme jag hem vi nio och det var alldeles tyst i lägenheten  . Min man hade ju lovat att vara upp och ha värmt upp duschen till mig inna jag skulle komma. Han sa att om jag bara skickade ett mess när jag startade så skulle han ha den varm, men han var jätte trött så han sov när jag komme in. Så jag tog en dusch själv och la mig och sov med han istället. Mycket skönt        . Vi klev upp vid tolv och åt lite lunch och sedan vart det väl inte så hemskt mycke gjort här hemma. Jag städade lite och Micke har varit och lämnat paket han har sålt på tradera. Följde med mamma oxå till en tyg affär och fixade lite tyg hon skulle sy av och göra några grejor till dotterns rum. Nu har jag fixat bilderna på vakteläggen och sen har jag hittat en bild på Becca och Micke när vi var på skyltsöndag och dom provade att köra bilbarna, en jätte STOR bilbarna var det. Nu ikväll är det hocky om det är något att se och sedan blir det nog inte så hemskt mycke mer tror jag.

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5 6
7 8 9 10 11
12
13
14
15
16 17 18 19 20
21 22
23
24 25 26 27
28 29 30 31
<<< December 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards