Jag kan allt

Alla inlägg under december 2009

Av Isabella - 6 december 2009 21:12

Ja jag vet inte riktigt vart jag ska börja. Det hela började i natt när Micke började mess mass jätte gulliga mess och roliga mess till mig. Det är så fantasktiskt när killar kommer på vad det är tjejor vill ha och vill höra för att få oss så otroligt rörda och ska man säga kåta. Nu ver jag ju att det finns kanske flera släktingar som läser min blogg och kan ske inte vill höra det här men jag tänker skriva det ändå, för har man haft ett förhållande i tretton år så inger sex i det. Och det tror jag det gör i nästan alla förhållanden.  

 Ja tillbaka till grejen. Jo vi messade en hel del och äggade väl varanndra. Så när jag komme hem så hade vi ett uper långt sex i flera timmar.  

Vi har alltid bra sex men ibland så blir det lite extra och fan vad mysigt det är.  så jag tror klockan var mot halv elva inna vi kunde somna. Han sov då oxå med mig för han hade ju varit vaken nästan hela natten han med. Tur man har en jätte duktig dotter som steg upp och for och tränade och komme hem efter tolv. Jag och Micke sov ända till halv två. Helt slut var vi. Mysigt....

Sedan klev vi upp och for på julmarkand på nordanå. Och där hittade vi vaktel ägg. Det är en typ mini höna som lägger mini ägg. Jätte söta var dom. Min älska man vill ju då köpa för att jag sedan skulle göra en sockerkaka på dom.  

Så när vi komme hem vid fyra satt jag igån med det och sedan gjorde vi i ordning maten oxå samtidigt. Har tagit kort på äggen så det kommer i morgon ska ni få se. Köpte faktiskt fler som jag ska ha på julbordet och dekorera med. Till middag i dag åt vi SURSTRÖMING...mmmmmm

Efter det så vart det soffan och slö titta på lite tv. Micke åt sockerkaka och tyckte den var jätte god. Nu sitter jag på jobbet och filurar och känner mig bara lycklig. Det bästa som finns är när man får höra hur sexig man är och att man är någons dröm kvinna. tur man har upp och ner gångar i förhållande. Annars så kanske man inte skulle uppskatta upp gångaran så här mycke som jag gör iallafall. Till Micke kan jag bara säga :

-Du är min själs vän och min dröm prins och jag älskar dig oxå.  

nä nu ska jag bara njuta av den här dagen och tänka tillbaka och hoppas den upprepas snart...hahahah

God natt alla vänner

 

Av Isabella - 6 december 2009 06:54

Nu är det söndag morgono och i natt har det varit lite spring men helt ok än då, man håller sig ju vaken iallafall. ska sova länge idag tror jag. Känner att jag behöver det. en får jag se vad dagen till låter. Hörde Micke prata om att han ville och fiska med Joel, men jag vet inte om detblr det. Dom säger dom ska ligga på isen och fiska, men jag undrar på vilken is?   Ska nu ta och fika en lite sämre frukost innan jag åker hem ,så det är bara att gå tlll sängs.

Puss och kram på er

Av Isabella - 5 december 2009 22:04

Japp nu har jag kommit från  det första julbordet. Vi var bjudana av Mickes jobb till Vitberget. Det var jätte gott. Alla åt och åt och åt. DEt är en nack del för mig som har opererat min magsäck. Jag orkar inte så mycke. Men vad som är synd att alla tror jag inte tycker om maten. Det är ju  så att man säger ju inte jämt till alla man inte känner så bra att man har gjort det. Och då frågar ju alla varför jag äter så lite. Så då ska man förklara en massa. Inte direkt jobbigt men, alla behöver ju inte veta. Men så är det. Men iallafall så var det jätte gott och sen måste jag säga att Micke har fantasktiskt trevliga arbetskamrater och deras fruar och tjejor. Mycket roligt faktiskt. Så nu är man mätt och bajsnödig hihihhiihih  . Idag har jag varit på stan och köpte mig ett par byxor och en tröja jag hade ikväll. Sov väl fram till tolv. Nu sitter jag på jobbet och ska föröka kolla in vad som är på tv. Vet inte om det är något bra eller.....

Av Isabella - 4 december 2009 21:35

Veckan har inte varit så rolig.Jag och min man börjar gå varanndra på nerverna nu när han oxå är hemma. Känns väl så där. Jag vet ju att jag itne är bättre jag. Men men vi får försöka stå ut. Idag har jag varit och handlat en julklapp till min man, kan ju tyvärr inte skriva vad det är efter som jag inte vet om han läser min blogg i smyg.   Men jag tor han komemr att gilla den. Sen hade jag tänkt en till grej men jag vet inte , den blir ganska dyr i slut ändan. Vet inte om jag känner jag har råd med det, men jag skulle vilja. Vi får väl se kanske , kanske inte. Men iallafall så har vi nog handlat klart julklappar nu. Allt till gumman är klart och alla hennes kusiner är klart, mina när och kära är klara oxå. Känns faktiskt skönt att inte behöva tänka på det något mer.    Sen har jag oxå emailat till hon i Stockholm om mitt ärend och bett henne försöka höra med dom i Chile om dom inte kan försöka fara dit innan jul, det skulle vara den bästa julklappe i hela mitt liv om jag fick ett svar om min mamma vill eller inte. Jut nu står jag som bara och stammpar och vet inte hur jag ska bete mig. Tror lite av min irritation kommer från det här oxå. Jag tänker lixom på det hundra gånger per dag känns det som.   Jag har inte fått något svar än men jag hoppas det kommer snart om hon har fått tag i dom. Vet inte vad jag ska kolla på inatt på datorn måste hitta på något roligt. Sist jag jobbade så satt jag och gjorde en massa tävlingar på nätet. Få se om man vinner något. Men jag brukar aldrig vinna. Nä ni får ursäkta mig om jag har varit sur och tråkig , men även jag har dåliga dagar och blir fruktansvärt less ibland. Nä nu ska jag e lite tv och sedan hoppas jag någon kan hjälpa mig å jag får ta mig en cigge. Kram på er och hoppas ni får en mycket trevlig helg.  

Av Isabella - 3 december 2009 17:44

Idag sov vi ut länge jag och Micke.Tror vi inte steg upp vi tio tiden. Mycket skönt. Sedan vi jag ut och satte i motorvärmaren i bilen så den skulle ha blivit lite varamar tills vi skulle fara och handla. Vi packa i ordning alla burkar och tog med rabbat lappen.   Sedan väntade vi en timme eller två och så for vi mot coop. Handlade allt vi skulle ha och sedan hem igen och sedan har det inte hänt så mycke mer än att vi har hunnit bråka , och vi är inte överänns.

Jag har lagat mat , kyclingfiler och stekt potatis. Vaar ganska gott. ska nog se lite skit hocky idag och sedan blir det väl inget mer. som ni säker läser till så är jag less och grinig så jag har inte något roligt att säga , ni får ursäkta mig men jag måste få var less jag med.   Nä ska se om jag kan hitta på något att göra själv så jag får en paus ett tag.

Av Isabella - 3 december 2009 17:35

 

Komme hem på morgnen och gick raka vägen till sängen. Steg upp vi ett tiden och fikade lite lunch. Sedan gjorde vi inte så mycke här hemma förutom att städa lite och sedan komme våran lilla tjej hem. Vi slänge ihop hen jätte tråkig middag, för vi hade ingen mat nästan hemma. Torra kottletter och ris ingen sås. Skit tråkigt.

På kvällen for jag och Rebecca och handlade lite smör och mjölk så vi skulle ha på morgonen till fikat, plus att jag köpte en go bulla till Micke och Rebecca så dom kunde fika till Moreden vi kulle se senare på kvällen. Vi gjorde ingenting mer på kvällen , bara spärrade in i tv. Micke väckt mig vi tolv och sa att vi skulle gå till sängen. Då var det god natt.  

Av Isabella - 1 december 2009 23:02

 

Pratade nyss med min bror och frågade om han hade fått något svar på det jag skickat till henne. å här krev jag till henne....

Jag vet vad du håller på med och jag vill att du slutar nu. Om du tar kontakt med han igen genom telefon eller datorn kommer jag att göra en polis anmälan på dig. Du har lyckats en gång men du kommer inte att få några mer pengar, sen är det inte pengarna jag bryr mig om utan att du har lyckat såra honom jätte mycke. Sluta upp med din jävla snyft historia nu.


Tydligen hade hon svart till han nu ikväll, och hon hade blivit sur på han. Som tur var så hade jag varnat honom för det. Så förhoppnings vis så slipper vi henne nu här framöver. Sen frågar sig nog mång om man inte kan ätta dit henne eller vem fan det nu är. Visst kan vi säkergöra det med detär  nog jävligt kronligt att få fram några bevis mot ådant här. för det första så har vi bara en email adress och en adress som han har skickat pengarna till. Hon har ju inte lämnat ut något nummer till han och varje gång hon ringer så ringer hon med skyddat nummer. Jag vet inte... man kanske skulle göra det för andras skull...kanske jag ringer polisen i morgon och frågar hur sådant här går till. Men iallafall så hoppas jag vi lipper höra mer från henne och att hon låter min bror vara i fred nu.


Av Isabella - 1 december 2009 21:12

Man undrar ju hur fan folk tänker.....

Jag har ju en storebror som är 38 år och han är förståndshandikappad. Han bor själv och har jobb. Han klara sig ganska bra själv men viss hjälp från min mamma och pappa med vissa grejor. Men nu till problemet. Om man är 38 år och aldrig har fått ligga...eller aldrig har fått vara ihop med någon , hur tror ni man skulle må då och om det var den största önskningen man vill..?  Jo visst skulle man greppa vilket halmstrå som hels då. Han har ju då suttit och tjattat på nättet och förståss träffat på en tjej. Redan i sommras uppdagades det här. För då skulle han helt plötsligt utomlands med henne. Hon hade ju fixat biljetter till flyg så han skulle ju BARA skicka ner 4000 kr i ett kuvert så skulle hon fixa och komma och hämta han här i Skellefteå , för att dom senare skullefara till London. Själv bor hon i Finnspång....hahahah ni hör ju. Skulle hon fara hit för att hämta han och sedan ner  till Stockholm igen.  ÄÄÄÄ NÄ.  Så klart så hade ju min bror redan skickat pengarna innan vi fick veta det. Tillsakaen hör ju att han ringer ALDRIG till någon utan att det är verkligen något viktigt han vill. Jag flyttade hemifrån när jag var 16år och nu är jag 31 år och idag var det andra gången han ringde mig, så ni fattar då. Vi pratade med han i sommras om det där och förklarade för ha natt hon bara lurar han och att hon inte är intresserad av han utan hon vill bara ha pengar. Han sa att han fattade men jag tror inte ha nköpte det riktigt. Så till idag när jag satt hemma i min soffa så ringer han. Han ville jag skulle komma och prata med den där tjejen på msn. Hon ville nu ha mer pengar och han skulle vara tvungen att skicka dom så hon hade dom på fredag. Han visste väl inte vad han skulle göra så ha nringde mig. Klokt av han. Jag åkte dit och fick ju se vad hon skrivit och jag blir så JÄVLA FÖRBANNAD  Hon har ju då vankat in min brori att hon är kär i han och han har ju då blivit det i henne. Dom har tydligen pratat på telefon oxå , men hon har ringt han och hon har skyddat nummer. Hon kör med något jävla snyft hur synd det är om henne och att ha nmåste  hjälp henne....fy fan vad arg jag blir. Jag prata med min bror och försöker få han tt förstå att det där bara fejk alltihop.  hon har tydligen  lurat i han att hon ska komma upp ni i december och att om hon inte får pengar så ska hon inte komma. Han vill ju inget annat än att någon ska älska honom. Jag gjorde klart för han att hon kommer inte att komma och att han ABSOLUT INTE ska skicka några pengar. Sedan sätter jag mig ner på hans msn och skriver några rader till henne att  hon ska sluta och att om hon inte gör det så kommer jag att polisanmäla henne. Men för mig är det inte pengarna som spelar in utan när jag ser hur fruktansvärt lessen min bror blir...  Hade jag haft henne framför mig hade jag slagit henne så hon inte reste sg upp igen. Min bror är inte smartast men han har ett hjärta av gul och han är min bror.....

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5 6
7 8 9 10 11
12
13
14
15
16 17 18 19 20
21 22
23
24 25 26 27
28 29 30 31
<<< December 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards