Jag kan allt

Alla inlägg under juli 2009

Av Isabella - 1 juli 2009 07:16

Fan jag provade messa flera gånger från stranden och mobilen sa att messet gick iväg men det hade inte kommit in här på sidan. Blir så förbannad.

Men iallafall så hade vi Jätte skönt på vitberget. Helt plötsligt när vi låg där så ser vi en flock på säkert ca 20 måsar börja dyka mot en hannduk...hahahah. Då var det ju någon knäpp gök som hade kämnat pommes på handuken och gått och badat. Dom åt så mycke måsaran så dom tappade pommes hur näbben på folket när dom flyg därifrån.

Hahahahahaahha hur roligt som helst. Folket tittade bara på, dom som låg runt om allså, men till slut gick någon vänlig själ dit och la för pommesen.

Sen var ju VI tvungna att pröva hur nära dom kunnde komma! Camilla hade ju just ätit pommer så när hon var klar skjöt vi ut lådan ca en halv meter från våra fötter. Och nog fan komme dom nära , men dom vågade inte riktigt ta dom , men nära var dom. Fan vad vi skarattade. Men inte grannarna vi hade runt oss. Sur tanter säger jag bara.

När vi for hem så komme vi på en rolig lek. Hälsa på bilförare! Och den gick ju ut på så enkelt att man skulle få så många att häls som möjligt. Till saken hör det ju att vi for hem just i rusningstrafiken. Genom hela stán till A-torp, men vad är det med svenska folket???? allså jag kanske hälsade på ca 150 bilar och hur många tror ni hälsade tillbaka???

Jo TVÅ och dom satt i samma bil oxå..... prova ni ska ni få se hur svårt det är. Sen på kvällen efter vi ätit mat så for vi till Falkträsket för Micke ville doppa sig. Efter det var detr inte mycke mer.


Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8
9
10 11 12
13 14 15 16 17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27 28 29 30
31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards