Jag kan allt

Alla inlägg under juli 2009

Av Isabella - 7 juli 2009 08:48

Har kommit hem och fått i mig lite frukost. när jag satte mig till bordet så står det ett litet meddelande på våran svartatavl.

I LOVE YOU BELLA

Otroligt gullig och det värmer verkligen när han gör sådant där.

Rebbe ligger och sover och jag sitter i sängen nu. Just när jag komme in i sovrummet komme dom på SKEBO att dom skulle start och klippa gräset, så jävla typiskt. Men tur dom har en STOR klippare så detgår ju fort. Regnet öser ner och mina tankar går till min man som måste vara ute och jobba på tak. Urrss vad ha nkommer att vara kall ikväll när han kommer hem. Blr nog att värma upp han lite.Nä nu ska jag försöka sov

Ha en bra dag ni andra

Av Isabella - 7 juli 2009 05:25

Japp ny ag är det nu och jag sitter här och ugglar än. Har just gett barnet lite välling och sedan fått barnet att somna om. Men det tog sin lilla tid. Kommer nog att sova gott när jag kommer hem.

Har lyckats lägga upp lite nya bilder på Facebook oxå. Sitter och små gluttar lite på tv och kollar runt lite på olika bloggar.

Kram på er

Av Isabella - 6 juli 2009 21:16

Ja nu sitter jag på jobbet och väntar på Beck ska börja.Efter vi ätit så for vi ju ut och cyklade, vi for föri några bekanta som håller på att lägga om taket....inte roligt för dom, det började ju fan rengna. Men måste man så måste man. Sedan cyklade vi hem och la oss i sängen en lite stun innan jag var tvungen att göra mig klar för att fara. Man blir som trött av att det regnar, men skönt att det inte är så varm här inne där vi sitter. Föresten så tror jag jag ska vara med i en tävling på JOKK bärdryck. Man ska ta ett foto men temat - Svårt att blocka men lätt att dricka. Får se vad man kommer på, ska tänka på det inatt. Man kan ju vinna en jätte fin kamera. Nä nu skani andra få sova en god natt på er och hoppas vi syns imorgon

Av Isabella - 6 juli 2009 17:08

Nu har jag ätit middag. Blopudding inte gått. Men fick då sova tills Micke komme hem. Känns jätte skönt. Nu ska vi ut och cykla lite och sen blir det jobb.

Av Isabella - 6 juli 2009 12:33

Jo nu var det klart. OJ OJ OJ  GODA BULLAR. Jag provade något nytt idag. Jag har aldrig gjort vaniljekräm i bullar förr, så det vart det idag.

Micke komme hem till lunch och han godkännde bullarna. Rebecca är och leker med en kompis och jag har stökat bort i köket och slagit igång diskamaskinen. Nu tänkte jag bara skriva till er och så ska ni får se lite bilder och sen ska jag sova. Har stängt av telefonen så nu ska jag försöka sova fram tills Micke kommer hem. Har förresten glömt berätta en sak. Igår när jag var på jobbet så tog strömmen i min mobil slut, så när jag komme hem så laddade jag den och då komme det ett meddelande. Och i det stod det.

-Du jag ska bara säga en sak. Jag älskar dig.

Allså det är sånt som gör dagen till den bästa dagen man kan få. Jag behöver inte blommer eller perssenter utan det lilla smset gör mig så himmla glad.

Nä nu ska jag gå och lägga mig men vi hörs sen, kanske skriver inatt från jobbet.

sov gott

Av Isabella - 6 juli 2009 08:52

Har nu in handlat grejorna. Ska göra degen och medan den jäser så blir det att dammsuga. Tar några kort under baket eller efter så får ni se hur en ovan bakare gör. Hi hi hi

Av Isabella - 6 juli 2009 07:37

Ja idag kommer det att stå bullar på mitt schema. Vart ju över jäst från igår. Ska gära vaniljkräm bullar tror jag. Sen kommerjag nog att ska försöka sova lite för jag jobbar i natt. Denna vecka kommer att bli hård, jag gruvar mig som lite. Mitt schemadenna vecka består av.

Måndag. natt

Tisadg. natt

Onsadg. Ledig

Torsadg. Dag

Fredag . dag och natt

Lördag . natt

Söndag . natt

Kommer att vara helt färdig nästa vecka men, man blir som glad när lönen kommer. Nä ska stiga upp nu och kolla vad jag har till bullbaket.

Återkommer senare.

Bull bull på er

P.s här kommer en bild från bonstan. Det är en jätte roligtmoped.

Av Isabella - 6 juli 2009 07:25

Japp då kmmer veckans RIS....

Riset går denna vecka till karlar som slår sina fruar,flickvänner!!!

Komentar: Det händer hela tiden runt oss och ingen vågar säga något( inklusivet jag) . Men det är så fel och barnen som får vara med om det blir förstörda.


Veckans Ros....

Var enkelt att välja.

När jag vankande en dag låg det en lapp brevid min säng som jag fått av Rebecca. Så här stod det på den.

JAG HAR DEN BÄSTA MAMMA I VÄRLDEN TYCKER JAG. MEN HON JOBBAR MYCKE OCH DET ÄR SYND TYCKER JAG.MAMMA GÖR MIG GLAD OCH JAG ÄLSKAR MAMMA.

MAMMA HAR ETT HJÄRTA AV GULD.

 Komentar: Ja jag vet inte om jag behöver en komentar. Det är det här som bevisar att man har gjort något rätt iallafall som föräldrer och får en att smällta av kärlek.

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8
9
10 11 12
13 14 15 16 17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27 28 29 30
31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards