Jag kan allt

Alla inlägg under juli 2009

Av Isabella - 11 juli 2009 02:17

Jag hade ju en plan för ett halår sen på att sluta  och jag hade ett datum. Men vad vart det av det då, när det komme så forsatte jag bara. Gubben gnäller dotter gnäller och jag känner själv att det är inte bra. Har hon i halsen på morgon och man har dålig andedräkt varje gång man har varit ute och rökt. så nu sitter jag här och funderar på att sluta. Men jag vet att jag har det skit jobbigt första två veckorna och jag är inge trevlig då. Men samtidigt så så känner jag att om jag nu har slutat dricka så måse man ju få göra något iställe, men det är ju dumt att tänka så oxå. Men det lutar nog åt att sluta när dom här ciggen är slut. Jag är bara rädd att det kommer att inkräkta på min och Mickes lilla semester. Jagvet att vi inte kommer att vara vänner då. Och det är inte hans fel utan mitt. Sen kommer nog Rebban få sig en gnällig mamma oxå. Men dom kanske få stå ut med det om dom vill att jag ska sluta, och jag får försöka tänka mig för hur jag låter. Jo nä men nu har jag bestämt mig för det. Jag har ju slutat förr och det har gått bra , men man är ju så jävla dum och tror man kan ta en i fyllan ,men det går ju inte. Som tur är så ska jag inte vara i fylla något mer, så det kanske går nu. Jag hoppas det och jag hoppas att ni stöttar mig. Jag tror jag har ca 24 st så nu ska få höra hur det går fram över här.

puss puss

Av Isabella - 10 juli 2009 21:37

Ja började jobba 6.45 och fick raport. sedan jobbade jag fram till klockan två. Skyndade mig hem för att sova för jag jobbar inatt oxå. La mig i sängen och somnade. Lyckades sova fram till kl 18 sen var det kört, men det var alltid nått. Sitter nu här på jobbet och har ont i magen. Undrar om jag ska få magsjuka. Det går det troligtvis nu på boendet. Men det kan ju vara psykiskt oxå. Kommer väl att kanske höra av mig inatt om jag har något roligt att säga.

Kram

Av Isabella - 10 juli 2009 21:28

Steg upp med Micke vi sex tiden. Jag fikade och sedan for jag till jobbet. Jobbade på boendet. Var hemskt trevligt. Visst är det mycke lyft och grejor men jag måste säga att jag trivs hemskt mycke där. Att man kan göra människor så glada genom att bara hjälpa dom med enkla grejor. Efter jobber smet jag iväg till stan köpte KÄRLEKSCHEKAR. Japp ni hörde rätt. Jag sa ju att jag ville överaska Micke med något och så var det en tjej på jobbet som tipsade mig om det här. En roligt grej som inte kostar mer än 40:-

Det är ett häfte men olika chekar i som det står olika grejor på.

Tex. En romantiska middag, jag lagar du bestämer efterrätten

Ett bio besök, du bestämer film jag fixar popcorn..osv.

Fixade oxå en lite pressent till Rebbe. Hon fick ett par öronhängen av mig. Komme hem och la Rebbes pressent under hennes täcke. och gjorde samma med Mickes.

Sedan lagade jag fiskagratäng till middag. På kvällen vart det inte mycke gjort. Pappa och Kerstin komme förbi en tvärris och sedan slöade vi bara framför soffan. Micke vart jätte glad när han upptäckt dom där och Rebbe med.

Av Isabella - 10 juli 2009 21:23

Ja jag tror jag vaknade vi två tiden. Kom faktiskt inte på riktigt vad som Jo jag gjorde jag gjorde chreps till middag. efter middagen så cyklade jag och Micke till kyrkholmen och fikade på fiket dom har där. Vill jag INTE rekomedera. Dyrt och ingent specielt. Då går man heller till Stigs. Sedan cyklade vi hem och såg lyxfällan. Vad roliga typer det finns....? VAD FAN TÄNKER DOM MED? Inte hjärnan iallafall. Sedan var det natti natti.

Av Isabella - 8 juli 2009 08:57

Hej hej nu är jag hemma och har fått i mig lite frukost. Skulle ju tvätta men vet ni vad , det skiter jag i , jag orkar inte det. Är skit trött och har krypit ner i sängen nu. Har stängt av telefonen och låst dörren. Ha nu en trevlig dag ni andra och lämna gärna tips på någon rolig överaskning till min man. Kollar när jag vaknar vi två tiden vad jag har för förslag.

kram kram

Av Isabella - 8 juli 2009 07:21

Sitter nu på jobet och inväntar klocka ska bli tid att få fara hem. Har varit en jobbig natt, för barnet har vaknat och ville inte somna om. Tror banne mig barnet var vaken från klockan tre till klockan sex nästan. Men nu sover barnet. Funderar på vad jag ska göra idag. Skulle vilja hitta på något för min man, någon slags överaskning.....????

Är det någon som har förslag kom med dom är ni snälla. han har ju varit så gullig dom senaste månadern och jag vilja göra något gulligt tillbaka. Men inte köpa blommor det är tråkigt, något annat. komme på att jag måste ju fan tvätta idag oxå, NEJ NEJ det måste jag göra när jag kommer hem.

Jamen kom med förslag så hörs vi sen

Av Isabella - 7 juli 2009 21:50

Ja som ni läste så komme ju mamma och väckte mig. Inte roligt. Man måst väl börja låsa dörren snart. Iallafall så steg jag upp  och försökte få tag på Micke för att höra om ah nskulle bli sen eller om han skulle komma hem i tid. Och tyvärr var jag väl lite irriterad redan när jag ringd han ,så det var lite fel. Men jag har sagt förlåt för det. Han skulle komma hem i tid och klockan var nu vi halv fyra , så jag skyndade mig att slänga ihop en plättsmet och gräddade plättar som var klara tills han komme hem. Vi åt och sen vilade vi en lite stund för han frys lite. Vi fem tiden cyklade vi på Coop och köpte mjölk och jag tankade min mobil.

Sedan for vi hem till Jonas och Whan och skrev ut några biljetter till Piteå dansa och ler.Komme hem och så tog vi en varm dusch tillsammans och la oss i sängen och myste en stund innanjag skulle fara.

Sitter nu på jobbet och kollar på minnes stunden för Michael Jacksson.

Kanske skriver i morgon bitti när jag har tråkigt.

Kram på er

Av Isabella - 7 juli 2009 15:14

OJ OJ OJ man vaknar upp av att mamma kommer in stormande  och är förbannad på sin mobil. Står och gapar i dörren och vill lämna in det , MEN har inga papper kvar och dittan och dattan.......tröttsamt

Jag säger till henne att.....

-Jag fick då lära mig av min mqmma att alla sådanna där papper sparar man i en pärm!!!!!!!!

Jasså det fick du, svar hon då.

Hade inte lust att vakna upp av det där, men nu är man vaken iallafall. Ska försöka få tag i min Micke och se om han kommer hem till middag idag eller om vi får äta själva.

HEJ HEJ

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8
9
10 11 12
13 14 15 16 17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27 28 29 30
31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards