Jag kan allt

Alla inlägg under juli 2009

Av Isabella - 2 juli 2009 21:43

Ja vad ska man säga. Jag komme hem vi halv nio och gick då raka vägen till sängen. Har nu bestämt mig att jag MÅSTE börja sova mer när jag jobbar natt. Sover aldeles för lite. Om jag kommer hem vi halv noi ska jag försöka att iallafall sova till kl 15.00 Men idag vart det inte så. Camilla rinde vi ett och HADE SÅ tråkigt. ,pluss att det är faktiskt festiva i stan så man vill ju bara ut och glo. Micke komme hem till lunch och skickade då iväg Rebbe till stan med en kompis. Så hon var redan där. Iallafall jag och Camilla bestämde att vi skulle träffas där inte typ på direkten, så jag bara rusade upp och slet på mig kläder och cyklade in.när vi mötes så skulle vi äta, så vi tog ett stånd med mat i och beställde. När vi fått maten så letade vi upp ett ställe där det var skugga och satte oss ner. DÅ upptäcker jag att jag har ju för fan vänt byxorna aviga...hahahahahahah...inte snygg.

tur man hade en tunika utan på så jag bara tog av mig dom och vände tillbaka dom. Så går det när man har bråttom. Efter det åkte jag hem och försökte sova lite till, gick väl så där. Micke komme hem vi fyra och lagade mat. tur han älska mig fast man är lat ibland. Det har ju varit rätt varm idag med ,så vi for och badade. Micke och -rebban tog sig ett dopp , medans jag låg på stranden och solade lite.Efter den turen så for vi ut och cyklade lite och var en sväng förbi på coop. Där inhandlade vi frukt så när vi komme hem gjorde jag en fruktsallad och så tog vi glass till. Frukt sallad är faktiskt underskattad. Det är ju skit gott och nyttigt. Efter det intog jag och Micke sängen och vilade sisst timmen innan jag skulle och jobba. Vi myst på och slö tittade på lite tv när vårt lilla P-piller komme och var märkvärt svartsjuk på att vi låg där. Så vi bjöd in henne oxå att ligga och mysa med oss.

så nu är jag på jobbet och mer hände inte idag.

som igår , så ä det inte dirket svalt i det här huset ,så få se om man ska måsta vara naken inatt eller.....

Kram på er

Av Isabella - 2 juli 2009 05:20

Värmen har nu blivit svalare och man kan börja andas igen. Har nyss arbeta lite och varit duktig. Nu är det bara att vänta tills kl har blivit nio så man kan få fara hem och sova. Är ganska trött, första natten som man går på är alltid jobbig. Sitter och funderar på vad som ska hända idag. Och vad jag ska laga för middag till min lilla familj ikväll. Har föresten bokat hotell nu för oss i Luleå. Vi åker den 21 juli och kommer hem den 23 juli. Två dagar av lyxs och roligta saker. Vi ska fara och rida wester ridning på onsdagen i två timmar så det kommer att blir roligt. Den ända som kan rida är Rebbe, hon har ju gått ridskola. Sen kan ju jag lite oxå ,men på ett annat sorts sätt...hihihhi nä nu var jag inte rolig.

Ska sappa lite på tv nu för att se om det är något att se den här tiden.

God morgon på er alla där ute.

Av Isabella - 1 juli 2009 23:12

Men fy fan vad varmt det är. Jag kan inte sitta vid datorn för det blir för varmt att ha den i knäet. Man kan väl säga man inte är riktigt torr på kroppen nu. Ja ja tur vi är två om man svimmar av syre brist eller av överhettning.

Av Isabella - 1 juli 2009 21:44

Japp då var man på jobbet igen. Fast nu var det längesen jag jobbade här där jag är idag, så jag ska inte gnälla. Men tror fan i mig att det är hundra grader kvaft här inne.

Kunde inte sova så mycket idag, har nog bara gjort två timmar. Sen skulle ju Micke och Rebban fara till stan och kolla in festivalen så jag följde med.

Var rätt mysigt. När vi komme hem la vi oss en timme i sängen och skulle försöka mysa , men man ar ju så förbannat varm så man ville inte ligga nära någon hahahaha.....

Sen försökte jag och Micke pyssla ihop dom få dagarna vi har  tillsammans så att vi kunde fara och göra något. Så nu vart det bestämt. Vi åker den 22juli till Luleå och bor på hotell i två nätter men Rebbe och så ska vi fara och rida westenridning i boden en dag. Och bara shopa och ha det mysigt, vi firar ju ett årig bröllopsdag i år.

Så det blir skit roligt.

Sen var det bara att bege sig av mit jobbet. När jag komme hit så komme jag på att det är jag som ska kolla batterierna på aparaterna. Är ganska myck pill med det men det kommer säker att gå bra.

nä ska nu se lite tv och försöka att inte svettas bort ( kommer inte att gå) och vara lite duktig.

Kram på er alla och roligt när ni lämnar så meddelande.


Av Isabella - 1 juli 2009 14:47

Efter städningen så tog jag en dusch och cyklade in till stan. Det är så roligt när det händer något i stan. Nu i helgen är det ju festivalen. Mat, karuseller, olika stånd och musik , mysigt att gå där. Mötte Micke där och bjöd han på mat, Camilla komme oxå. Efter vi ätit så for Micke och jobbade vidare och jag och min vän gick runt och kollade läget. Vart en ny bh och en kläning. Sedan tog jag min lilla cykel och drog hemåt. När jag komme hem så ringde jag Rebban och sa att jag skulle komma och hämta henne. Så nu har vi varit och ätit en kulglass och nu har vi just kommit hem. Hon ska nu göra rent buren till sin lilla hamster och jag ska gå och lägga mig, jobbar ju inatt. Så jag hör väl av mig inatt om jag har något roligt att säga.

Ha en skön dag på er.

Av Isabella - 1 juli 2009 09:20

Städningen är snart avklarad och duschen väntar. Känns skönt att vara ledig resten av dagen. Längtar efter min man och dotter lite oxå. Men bara lite. Kram på er

Av Isabella - 1 juli 2009 07:34

Japp vaknade nu när Micke skulle fara, tog mig en rök och sedan har jag suttit här vi dator en halvtimme. Ser nu att jag messat från stranden till fel nummer, så det är inte så konstigt att det inte komme fram men nu fungerar det. funderar vad jag ska göra idag. Jobbar inatt så jag måste hinna med att sova idag oxå. Men tror nu att jag ska fika, städa , duscha och sen en tvärris på stan. Liten svalare ute idag så det passar bra att gå på stan.

Hej hej vi hörs sen

Av Isabella - 1 juli 2009 07:33

jag provar igen nu för att se om det fungerar.

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8
9
10 11 12
13 14 15 16 17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27 28 29 30
31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards