Jag kan allt

Alla inlägg under oktober 2009

Av Isabella - 27 oktober 2009 08:03

      Jag komme hem vid 8.30 och då såg jag lite tv med Rebbe och fikade lite frukost. Dom har ju lov den här veckan. Sendan gick jag och la mig en stund tills jag vart väckt av Micke som hade varit hem på lunch. Klev upp och tänkte nu måste jag städa efter tapetseringen, så det vart det. Plus att jag han till Jysk och köpte Rebbe en ny madrass till sängen så hon kunde sova där på natten. Rummet var skit bra så här kommer det några bilder sen. Det är inte så lätt att ta kort där inne för det är så litet rum men ni ser ju iallafall vilka färger det är.

Vid halv fyra var jag och hämtade Micke för han skulle till tandläkaren.

Tok gubbem min har sin tandläkare i Ske-hamn. Mycket opraktiskt, men förr när han jobbade där så var det ju bra, men nu har han inte ändrat till stan.

Efter det så var det middag som stog på schemat och sedan skulle Rebecca iväg och träffa sin klass på Bodaborg. så resten av kvällen satt jag och Micke och kollade på lite hus.

Vi har som fått för oss att vi vill ha en lite bondgår med bagarstuga på gården, och så ska det vara skogt till och så ska det vara billigt....hahahahah tror ni det finns...nej, men roligt att kolla.

Sen var det god natt får oss.

Av Isabella - 25 oktober 2009 21:25

Komme hem vid halv nio i morse och gick raka vägen i sängen. Låg faktiskt och pratade med Micke i en timme. Han funderade på vad vi skulle göra när jag vaknade. Ja jag vet inte sa jag, det är ju så trist väder ute.

Ja iallafall så steg han upp och jag skulle då få sova lite.....Ut och in sprang både han och Rebbe, jag hörde oxå hur dom dividerade hit och dit om olika saker. Dom tömmde hennes rum som jag och mamma skulle tapetsera i veckan. Jag hörde oxå hur han började slita tapet. Vid halv ett när jag klev upp så hade han i gång putsmaskinen. Vart inte så mycket sovit men när jag gick in i Rebbes rum vart jag så glad. Han hade gjort allt klart för tapesering. Spacklat och putsat kanter. ÅÅÅÅ vad glad man blir, så då började vi tapetsera. Vi tog en kort paus vi middag men sen fortsatte vi flitigt. Och vid tio i åtta var vi klara, mycket bra vart det. Jag stökade bort lite men jag var ju tvungen att fara till jobbet. Så det är vad vi har gjort idag.

Fan just när jag och han tapetserar går det så skit bra. Vi är alltid överens och det går fort oxå.

Mycket duktiga är  vi. Sitter nu på jobber och visst känns det nu attjag inte har sovit så himla mycke idag. Trött i kroppen och i små ögonen.

Tur man har en arbets kamrat att prata med lite i natt. Jag lovar Helena jag ska ta lite bilder i morgon och lägga ut så får ni se rumet.

Puss och kram på er alla så hörs vi imorgon.Flört

Av Isabella - 24 oktober 2009 21:29

ÅÅÅÅ vad fint det var i morse när jag åkte hem från jobbet. Alldeles vitt överallt och solen började lysa lite.

Vackert om man får såga så utan att låta som en tönt.

Fantiserade tvärrt om att när jag vaknade skulle jag och Micke gå en promenad och ta lite bilder.

Men så vart det ju inte .

När jag komme hem så berättade Micke att vi inte hade något vatten!!!

Han hade upptäck det när han skulle pissa. HHUMM konstigt tyckte jag men då mötte jag en granne som berättade att det var en läcka och att vi kunde hämta vatten i en tankbil lite längre bort. Så jag som hade kläder på mig gick i väg och hämtade en hink vatten.

Komme hem och la mig i sängen. Frys gjorde jag oxå och tur som man har så var ju Micke jätte varm så det var ju bara att krypa upp mot han..hahahah...han tyckte nog inte det var lika roligt. Somnade och vaknade i gen vid ett tiden. då hade Rebbe redan dragit ut och lekt i snön och Micke hade bytt bromsklossar på bilen.

När jag klev upp så hade vattnet kommit tillbaka, så jag och Micke passade på att ta en gemensam dusch och sen illade vi iväg till coop. Lördagsgodis skulle handlas och lite smågrejor. Hem igen och så började jag med maten. Idag stod det plankstek på schemat, mycket gottSkrattande

Tar bara lite tid att göra. Den var presic klar till hockyn som började fyra. Vi år och såg hocky samtidigt. Efter maten komme godis och chipset fram och så mys vi på tills jag nu var tvungen att fara och jobba.

Det är skit roligt attman har en stor dotter men när det gäller att vara inne med mamma och pappa på helgen och mysa så är det väl inte så roligt, hon vill typ aldrig vara med oss.

Tråkigt , men ibland brukar jag tvinga henne och hon brukar tycka det är skönt att ha lite ledig från kompisarna en stund. Nä ska se lite tv nu så vi hörs sen

god natt på er alla där ute

Av Isabella - 24 oktober 2009 07:25

Det var super bra tapeter. Till fond vart det en guld,ssvart och orange. På kortsidoena blev den en svart och på väggen mit i mot kommerjag at måla orange. Kommer att bli skit coolt.Som vanligt har mina närmaste ALLTID en åsikt om att det där kommer nog inte att passa, men ALLTID när det är klart så tycker dom det blev skit bra.

Har jobbat min första natt nu den här helgen och får snart fara hem och sova.

Jag och Min man pratade väl lite igår men vet inte om vi komme någon stans, men tur man kan prata lite med varanndra.

Tror helgen kommer att bli lugn och skön endå.

Kram och god morgon på er alla glada skitar i världenTyst

Av Isabella - 23 oktober 2009 08:54

Japp då var det dax igen för tapesering tydligen. Jag och Micke har ju funderat länge på att göra om i Rebeccas rum och nu ska det tydligen ske. Jagvar ju och hämnate en säng till henne igår och nu ville Micke att vi tapetserar i helgen. Jag jobbar hela helgen men det går nog en då. Så nu måste jag och köpa tapeter idag och sen måste jag tömma hennes rum. Så jag har nog det jag gör idag. Ska väl försöka komma igån nu på en gång. Nu har jag latat mignog här i soffan ett tag. Ska ringa mor och be om skjuds till rusta för tapeter.

Kram på er alla så hörs vi sen.

Av Isabella - 23 oktober 2009 08:03

   Hur kan vara att man har så mycke upp och ner i livet med känslor och humör?

Alla vill väl att man ska ha det mysigt och trevligt jämt. Ingen vill väl bråka eller tjafsa.

Inte då jag och jag tror ingen vill det.

Vad finns som övertäffar om man är har det mysigt ihop och kan skratt åt varannder. INGET.

Men varför då i hela världen kommer till det så inte är så roligt. Vad driver människa till att det blir otrevligt?

Jag vet inte själv men jag vet att jag oxå gör det....men vad jag oxå vet är ju att man är två om det.

Men just nu så är det väl som vanligt MITT FEL!!!

Jag känner mig tom, prostituerad, och kanske lite förnedran eller kanske inte det heller utan jag finner inte riktigt ord för det.

Jag såg på tv i går det var Carolina Gyllning som vart interjuvad av några hon sa en himmla bra grej.

Jo att killar blir ofta kära i henne, på grund av att hon är stark, har åsikter, snygg osv...

-men vad händer när man blir tillsammans...jo då ska man göra om henne. Man vill tysta ner henne, helt enkelt ändra på henne, och hon funderar då över VARFÖR??? Dom blev ju käre i den hon var från första början varför då ska hon sluta med vissa saker för någon annan.....

Jag undrar samma sak ibland.

Det verkar som vad jag än gör , hur jag gör det eller om jag inte gör det så blir det aldrig riktigt bra. Har nu försökat ett tag men verkar som inte det blir bra.

Jag vet inte riktigt hur jag ska göra för att passa in i den människan han vill jag ska vara.

Eller så är det som han säger ibland.

Jag måste börja använda järna mer, jag tycker jag gör det men jag vet inte , jag kaske har dåligt självuppfattning.

Jag vet att jag valt en kille som inte har lätt för att prata och det har jag acepterat, men har han acepterat mig för den jag är?

Jag vet inte men jag vet ju att det här kommer att gå över och rinna ut i sanden om jag spelar min kort rätt. Sen kommer vi att komma in i en period där jag svävar på moln i några veckor, för att säker senare tappa min vingar och falla ner till marken igen. Det är en himla tur att man får vingar ibland.

 

Av Isabella - 22 oktober 2009 09:36

Var är de det sitter fast....???

Alla som man pratar med säger att man kan aldrig få mindre lön. För att göra en lång historia kort.

Så har jag gått på timmlön fram till nu i septermber, då vi skulle få månads lön.

Tyvärr så täcknade mitt jobb ett avlat med facket i samma veva, och det var nog inte för att dom ville utan det komme från vi anställda. Iallafall så när vi fick våran månadslön så vart den otroligt mycke sämre.

Då när man frågar sig runt lite så säger alla att man kan aldrig få mindre lön när man går över till månadslön, utan snarare ska den bli lite högre. Japp så nu ska ju då facket hjälpa till att kolla om det är rätt eller fel. Men dom säger i ena sekunden att man kan aldrig få minder lön och närsta sekunda så ser det ut som dom tycker det verka stäma. Nu ska jag inte säga något om det här för jag är helt kass i sådant här. Men det är väl därför dom finns.

Om man aldrig kan få mindre lön så är det ju jätte enkelt. Man behöver inte kunna vara specielt smart föra att förstå att vi har MYCKE lägre lön nu än tidigar...!!!!!

Men allt ska kollas och det verkar ta en himlans tid allt.

Ja ja vad göra än vänta.

Idag ska jag fara och hämta en säng till Rebecca. Jag har köpt en Tromsö till henne så den ska hämtas i Svarfors idag. Sen ikväll är det hocky. Funderar på att göra något roligt till middag oxå. Vet inte riktigt vad. Kanske någon har nåra förslag.

Vi hörs senCool

Av Isabella - 21 oktober 2009 16:53

Kan man bli gladare än när man märker att man har lyckats lite med uppfostran. Idag bad jag Rebecca om att hon kanske kunde göra middagen, jo visst kan jag det sa hon. Vad skönt . Hon lagade hamburgare till oss helt själv.

Så lycksigt att få sätta sig vid bordet och ens barn har laga maten.

Gick riktigt bra för henne och jag lovar det är inte sissta gången.Nu åter står det bara att mysa hela kvällen och sen sova en riktigt god natt.Glad

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5 6
7
8
9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards