Jag kan allt

Alla inlägg under oktober 2009

Av Isabella - 14 oktober 2009 07:54

Vad tusan jag som kommit igång så bra. Hela förra veckan komme jag mig inte iväg, nu har vi onsdag och jag har inte varit iväg nu heller. Men jag har en så dåligt ursäkt nu. Jag har inte mp3 just nu dom har gått sönder och jag måste införskaffa en ny IDAG trorj ag. Jag kan inte fara dit och springa om jag inte har musik i öronen. Senahar jag jobbat och sen har jag varit lat. Det ska jag inte förneka. Tänkate jag ska försöka idag men jag har en del jag MÅSTE GÖRA OXÅ.

Först ska jag hämte en del till bilen som har kommit och sen ska jag fara och ta vaccinationen på barnavdelningen, sen ska vi samlas hos SAndra min arbetskamrat för en träff.

Pluss att jag måste vänta tills bilen är varm. Bannat vad kallt det var idag. Gick ut nyss och satte i motorvärmaren. Måste då vänta ca 2 timmar innan jag kan fara någon stans.

Sen har jag kommit på en jätte bra affärs ide.  Om jag skriver den här så kanske någon kan starta upp ett förtag så jag kan köpa. Jo -när man tränar och vill nu ha musik i öronen så har man liksom ingen stans att ha mp3/mp4 så jag komme på den fiffiga iden. Just ju klämmer jag fast den i byx/ tros kanten. men det vet man ju att efter en liten stund när man tränat  så åker den ner och man måste som räta till den då och då. Sen blir den alltid fuktig av värmen och svettet, så nu kommer iden.

Man syr en liten ficka på trosorna/ kalsongerna som man kan stoppa ner den i och så sitter den stilla..!!!

Skrattande

Vad tycker ni? Är den bra eller dålig? Eller finns det redan?

Ja jag ska nog försöka sy om ett par som jag har när jag tränar. Vi får väl se hur bra det blir kommer att uppdatera er sen om det.

Nä nu ska jag fika lite sen stöka bort lite och kanske bege mig och kolla om en mp3, så jag inte har några dåliga ursäkter.

Kram kram på er så hörs vi

Av Isabella - 13 oktober 2009 19:36

Måndagen vaknade jag vid sju tiden av min telefon som ringde. Det var från boendet, dom undrade om jag kunde komma och jobba NU!!!

Japp sa jag det kan jag. så upp ur sängen for jag och iväg till jobbet. Jobbade hela dagen fram till klockan tre på eftermiddagen.

När jag komme hem började jag med fiskgratäng och Rebecca hade i läxa att göra hemmagjort potatis mos. Så hon gjorde moset och jag fisken. Tillsammans vart det jätte gott.

Senare på kvällen satt jag mest vi dator och sen lite fram vi tv. Somande SOM VANLIGT VID TV TILL EN FILM.

Jag är ju tydligen hopplös.Tungan ute

 

 

Tisdag.....

Har jobbat hela dagen idag oxå. Mycket roligt måste jag säga. Gammal människor är helt otroligt roligt att jobba med....

När jag slutade vi fyra så SKYNDADE jag mig hem och gjorde mat till Rebecca för hon hade träning sex. Efter hon farit så har jag och Micke satt oss ner och satt upp regler igen till damen här. Tror hon håller på att bli vuxen.

Nu blir det sten hårt här hemma så vi kommer nog inte ha så himmla lungt ett tag fram över till hon vant sig.

Tve tresten av kvällen och sen sängen.

Av Isabella - 13 oktober 2009 19:05

Ja då åkte vi till Innansjön och grattulerade en kusin till Rebbe. Mycket trevligt. Jag hade med mig lite ingredienser till en tårta och vi hade köpt ett Wii spel till henne. Tror hon tyckte det var bra. Jörgen och Linda komme oxå med barnen så vi träffades allihop. Här kommer det en bild på den alldeles nya kusinen Billy. Hemskt gullig liten kille.

    

Av Isabella - 12 oktober 2009 17:39

Skrattande På lördag vaknade jag vi åtta av en mysig karl. Vi myste en liten stund och sedan klev vi upp och började feja här hemma ,vi städade ju undan dagen före så nu var det bara damsugning kvar och sen pyssel. Ove (min plast pappa) fylle nämligen år och vi hade bestämt att vi skulle fira det här hos oss. Jag hade lovat mamma att jag skulle laga mat till 11pers så vi nio när coop öppnade så for vi och handlade det sissta och sen var det bara att börja laga mat. Jag skulle göra vårrullar, kycklingspett , lamo ( en stark köttgärsröra) . Jag satte igång och var väl klar krin 14 tiden. Då hade jag lagat mat sen klockan 11.

Det var jättelyckat och alla gillad maten. efter maten så såg vi hockyn och där gick det ju riktigt bra. 3 poäng, vi tackar för dom. vid halv sju började folker fara hem och jag var helt slut. Micke jag gick till Jonas och fick några filmer. Alla Johan Falk och en ny Wallander Prästen. Vi la oss och såg tre Johan Falk och jag somande till andra som vanligt. Men jag vaknade upp några gånger i tredje så jag har lite hum om vad som hände.     

Av Isabella - 12 oktober 2009 17:31

Hej hej......

Ifredags så var jag hel ledig.Skönt så här i efterhand. Komme kanske inte riktigt ihåg vad jag gjorde men jag var på stan och shopade lite och så var jag och hälsade på Micke mormor , hon låg på lassa.

På eftermiddagen så skruvade jag ihop bokhyllan jag hade beställt från Ikea. ÅÅÅ så jobbigt det var, men den vart helt perfekt när den komme på plats. När micke komme hem så lagade vi mat och sedan började vi stor städa och rensa undan en del kit vi har haft kvar sen renoveringen. Micke satte dit kakellisten vi gjort och jag städe upp i sovrummet. Jag tror klockan var vi tion när vi la oss och såg film vi hade hyrt. Wallander Cellisten....inte så där jätte bra. Sedan var det sängen direkt.Glad

Av Isabella - 8 oktober 2009 07:13

Japp då har jag kommit hem efter en LÅNG natt, har gått sådär  men men man ska ju inte klaga har jag hört.....

Ska krypa ner i sängen nu och sedan hoppas jag Micke väcker mig när han kommer hem på lunch.

Idag ska jag fara förbi Jack´s och köpa lite soyor.

Sen blir det att göra i ordning i sovrumet. För idag kommer det grejor från Ikea som jag beställt.

En ny bokhylla och en jätte bra kökspall.

Pallen behöver jag verkligen, när man är så kort som jag är. Så nu kan jag sluta be Micke om hjälp och så slipper jag dra stolar.Gud förbannat vad dåligt samvete jag ar nu över träningen som jag hade kommit igång med så bra. Mit mål var ju att vara minst 3 gånger i veckan, och nu iveckan har jag inte varit dit än..!!!! Måste ta mig i kragen och fara dit nu. Få se om jag hinner i dag. Det kommer så himla mycke ivägen jämt tycker jag. Man ska hinna sova , lagamat, tvätta. Nä nu måste jag offra mer tid till mig själv igen.Obestämd Nä god natt påer alla så hörs vi sen.  

Av Isabella - 6 oktober 2009 17:58

Jo jag är med BARN!!!!!!

TystTystRynkar på näsanSkrikandes





NÄ JAG BARA SKOJADE...HAHAHAHAHAHAHAHAHFlört

Nä jag väntar på Aik ska ta och vinna den här matchen oxå. Men men det ska vi väl inte hoppas på, Modo har väl inte vunni någon , så idag är det väl den dom ska vinna.!!!!

Men vi får väl se hur det blir.


Av Isabella - 6 oktober 2009 14:12

Vad är det med han....hur jävla snygg är han? Hahahah jag låter som en barnungen , men han är ju fan rätt sexig. Sitter och kollar på våran nya kanal SF canal. Hur bra som hels är den, bara svenska filmer.

Har idag varit JÄTTE DUKTIG , har varit på återvinnings centralen och lämnat in lite skrot som vi har haft stånde. Men nu är det väck. pluss att jag har varit och besiktat våran fina bil...hahahahha bara två stycken tvåor. Har redan fixat en jätte snäll kille som ska hjälpa oss med att fixa dom.

Har varit en sväng på stan med en vän oxå shopat en tröja på rean och så var vi förbi Kupan ( beganade kläder) och kollade och där hittade jag två tröjor, perfekt.

är hemma nu och ska väl försöka sov lite förjag ska jobba inatt, men känner mig inte trött någonstans i kroppen. Ihelgen fyller Ove (plastpappa) år och vi har bestämt vi ska ha kalaset här för jag ska laga maten.Blir mycket roligt att få utnyttja mitt nya kök.

Nä nu lite sova men vi höres nog imorgon. Tänkte lägga ut en fin bild på våran pärla oxå...hahahahahha

Alltid retar det någon....typ

Sen har jag kollat igen lite kort från isommar och hittade dom här på Micke och han bror ..kolla vilka 7-10...hihihihihi       

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5 6
7
8
9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards